Doğumdan sonra orda kalıcakmışım

şimdi bu odayı hazırlayan konu sahibinin annesi olsaydı,canım annem bizim rahatımız için oda bile hazırlıyor olurdu

Belki kadın geniş anlamda gittiğiniz zaman kalabileceğiniz bir yer hazırlamak istiyor. Anne babanın geleceğini biliyorsa zaten senin onlarda kalman kadar saçma bir şey olabilir mi?
Bence sen çok tez canlı düşünmüşsün.

ay ne var ki bunda artık çocuğunuz olacağı için kv kalmaya gittiğinizde rahat edersiniz diye almış kadın doğumdan sonra bende kal mı demiş? benim babanemde aynı şekilde bize oda yaptı küçük kardeşim doğduğunda hiç ihtiyacı olmadığı halde biz gidince kalırsak diye bir kanepe daha aldı herşeye de celallenmeyin yahu

Şu anda sorun edecek konu olmamış. Eğer daha ileride böyle bir niyetinin olduğunu belli ederse iyi düşündüğünü ama anne babanın zaten doğum için geleceklerini söylersin.
Genel olarak siz veya başkası kalırsa diye koyacaktır çekyatı bence.
Kafana taktığına değmez rahat ol.

kötü düşünme bence...çok hesap yapmadan söylemiştir...annenler burdayken gel kal demezki sana..büyük ihtimalle birşey olursa falandır...hiç sahip çıkmayan kötü niyetler aileler var..sen bence hamileliğin keyfini çıkar...

Doğum yaptım evime geldim ama kv olsun annem olsun geldiler ara ara yanıma hepimiz aynı şehirdeyiz annem kv daha yakın hatta. Ben kendime gelince kv de kaldım kızımı onlara bırakıp eşimle dolaşmaya çıktım. Geçen ben kendim istedim kalalım diye ne var bunda bizde mesafeliyiz yeri geldiğindede herşeyi konuşuruz. Kendi anneniz bu teklifi sunsa napardınız? Gayet iyi düşüncelerle kadın istemiş kalmanızı emin olun çocuk olduktan sonra yardımları sizi rahatlatacaktır en azından eşinizle vakit geçirebilmeniz için. Arada sırada 1-2 gece kalmakta sorun olmaz. Doğum yapınca evde kalmak istediğinizi ama zamanı gelince kalabileceğinizi söyleyin kaç günlük dünya kv mutlu edin ki ilerde sizde mutlu olabilin

değil mi bu kaynana bu kadar geri zekalı mı ki anne baba misafirken konu sahibini evinde kalmaya beklesin

şimdi bu odayı hazırlayan konu sahibinin annesi olsaydı,canım annem bizim rahatımız için oda bile hazırlıyor olurdu
Maalesef objektif olamıyoruz be abla. On haftalık cenine yatak ayarlıyorlar :)

Daha 10 haftalık hamileyken böyle seyleri takıp strese girmeyin,yoksa karnınızdaki meleğe zarar verirsiniz.
Ayrıca kayınvalideniz kötü bir şey de dememiş.sizin rahatlığınızı düşünmüş.doğum sonrası aileni bırak bende kalacaksınız dememiş.

Daha 10 haftalıkken neler düşünmüş öyle Ama ben art niyet aramadım, siz rahat olun artık bebek torun var diye özenmiş Bence ve kocanızda arkanızda, sorun yok bence

Kv'ne tahammul edemiyor
Olsaydin gitmezdin ama :)
Kv de ektihini biciyor sanirim, sana iyi davranarak.

esin hak vermis, daha uzatma bence.. dogum gibi zorlu bsyden sonra tabiki evinde rahat etmek istersin, hazirligini yaparsin, o vakte kadar da anlar kadin zaten kendi evinde kalacagini.. kirmaya da luzum yok, kotu niyetli degil diye kendin dedin..

Kesinlikle katılıyorum sana
Şöyle bi durum da varki bi erkeğin annesiyle eşi ne kadar iyi anlaşırsa o evlilikte huzur olur düşüncesindeyim.

Kv'ne tahammul edemiyor
Olsaydin gitmezdin ama :)
Kv de ektihini biciyor sanirim, sana iyi davranarak.
Ben ilk evliligimde de eski eşimi annesine zorla götürürdüm, şuan 2. Evliligim bazı şeyleri duysamda duymamazlıktan geliyorum, anneme gelinimizin yapmasını istemedigim şeyleri bende kv yapmıyorum o kadar, yoksa herşeye tartışmış olsam şimdiye kadarr birsürü neden bulunurdu

Daha doğumunuza 7 ay var...Biraz daha sukunetli ve sabırlı olunn..Kalp kırmaya değmez..

doğumda gelmeni beklemesi tabiki saçma ama sen ne alaka beş dk lık yer niye kalıcakmışım fln demişsin eşinin annesinde 1 gün bile kalmıcakmısın yani sonrasında. bunu söylemiştim ben pek saldırmak değildi

Aslında kimse sizin yaşadıklarınızı yargılamadı sadece bu hassas dönemde daha farklı bir psikolojiyle yaklaşabilirsiniz diye kv açısından da yorumlarda bulunuldu ki kötü niyeti olmadığını siz söylediniz. Doğum sonrası evinizde olmak elbette hakkınız. Eşinizde sizin yanınızda olmuş sıkmayın kendinizi bu kadar daha yolun başındasınız yaklaşık 29 hafta kadar yolunuz var daha bebeğinize yoğunlaşın ve hiçbişeyi takmayın kafanıza o zamanın şartlarına göre hareket edersiniz. Zaten bebeğin hazırlıklarını siz evinizde yapacaksınız kıyafet yatak vs eşinizde evimizde rahat ederiz diye annesiyle konuşsun ama siz girmeyin araya sadece bebeğinizle evinizdeki geçireceğiniz hayallerinizden bahsedin. Ben hamileyken yaklaşık 5 ay kv kaldım hem bi sorunum da yoktu eşim yorulma hemde yalnız kalmazsın dedi. Çok da mutluyduk. Bazen diyo taşınırsam size bi oda veririm diye gelince kalırsınız diye. Kendisine gittiğimde benim rahatımı düşünmesi hoşuma gidiyo ama tabi herkes farklı

bence siz abartmışşınız.
kadın bize geldiğinizde rahat edesiniz diye çekyat alacağım demiş.
daha ne desin.
bazı gelinlere bir tülü yaranamıyor şu kayınvaliderler.

Anne ben kendi evimde kalacagim de.
Orda daha rahat ederim, esyalarim orda de.
Direkt ve acikca söyle kirmadan.
Böyle emri vakileri bende hic sevmiyorum, senin durumunu anliyorum su an.
Bazen cevapta veremiyorsun karsindaki iyi biriyse birde.
Kirmadan söyle, hatta hic birsey söyleme direkt kendi evini ayarlamis gibi anlat, carsaf felan aldim serdim vs vs de.
Zaten o da sana direkt birsey dememis.

Demek Istedigim herseye tartismak deyil. Yanlis anlama sana bir sey soyledigimden deyil. Bir arkadasla da konusuyorduk, kayinvalideme gidip bir ay kalicam esim yokken dedi. Dedim kayinvaliden hic canini yakti mi ? Yok kizi gibi gorur dedi. Senin mesaj da ustune gelince dusundum :) demek
Istedigim su, ilk zamanlar canini fena yakmis olsa bir kisi, kendini beyenmis olsa senin ailene burun kivirsa sonra isterse dort takla atsin insan isinamiyor.
Icinden gelrek de gidip yuzunu goresi gelmiyor. Hele de hala ayni oldugunu dusunuyorsa.
Demek istedigim buydu canim. Senin boyle yapabilmene sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…