Doğumdan sonra orda kalıcakmışım

bana sorarsan biraz abartmışsın, aksine ben kayınvalidenin iyiniyetli bir kadın olduğunu düşündüm olur a bir gün kalmanız gerekttiğinde rahat edesiniz diye size oda hazırlıyor. ben doğumdan sonra gel kal anlamı çıkarmadım açıkcası

her kv bakmak istemez, sizi rahat ettirmek için ayrı oda hazırlığı bahanesiyle kendi evinde ağırlamak istediğini vurgulamış aslında. ne güzel demişsiniz annem gelecek memleketten diye, kv ister torunuyla ilgilenmeyi v.s.
hem ben kötü niyet göremedim, kötü niyet olsa oğluna söylersi tüm bunları kabul ettirirdi sonra siz gitmek mecburiyetinde kalabilirdiniz. orta yolu bulmak en iyisi, biri anneane biri babaanne ,ikiside aynı oranda hak sahibi

Tekrar acılırsa konu kv kendiniz soylersiniz eşinizin yanında tabıkı yoksa bir bin katamıyorlar iyi oluyor.
Ama anneniz nekadar kalabılırkı sonunda gidecek ozaman kv gidip kalmanız gwrekebılır mutlaka. Sağlıkla alın kucağınıza

KV de nin niyetini bilmiyorum ama ben kv 3 saat uzaklıkta yaşıyorum başka ilde. Doğumumda evime gelmeye üşeniyor bizde kal bizim memlekette yap doğumunu diyor. Evde k.pederim ve bekar kaynım olacak rahat edemem dedim uzatmadık. Şimdi de kaynimin nisanlisinin kiz kardeşinin düğünü benim doğumuna denk geliyormuş, istediğini yap demeye getiriyorum hep meraklisıyım sanki.

Ben kişi sayiniz artacagi için yeni bir cekyat vs ile yer yapmaya calistgni anladim.

Doğumdan sonra bizde kalacaksin demek değil bence bu

Valla bu kaynananalardada zerre kadar akıl yok
bırak gönder gelini evine ya başına toplamaya çalışıyor
bunun yattısı kalktıgı hızmetı mısafırı var
ben olsam evime almam kızımı gelinimi

Valla bu kaynananalardada zerre kadar akıl yok
bırak gönder gelini evine ya başına toplamaya çalışıyor
bunun yattısı kalktıgı hızmetı mısafırı var
ben olsam evime almam kızımı gelinimi
Iş çıkartıyorlar işte hahha :)

Gel dese suc ilgilenmese suc kalma dese suc.. ne istiyosunuz.. esinizde arkanizda tamam demis... neyin telasi bu... abartmayin bence.. hamileliginizin tadini cikarin.. bir bardak su vermeyenler var.. bulmusta bunuyosunuz... anlamadim ben pek iyi niyetli degilsiniz. Hamileyim deyip insanlari germeyin.. unutmayin gecici durum bebek dogunca insanlara ihtiyaciniz olabilir simdiden gerilmeniz manasiz

siz eşinize konuyu bi daha açmayın.
eğer kv size tekrar bunu ima ederse açıkca diyceksiniz annem babam gelecek hem de ben evimden başka yerde o halde rahat edemem diye.

Keske o anda deseydin,yok anne ne gerek var evinin duzenini bozmaya,gelip gidiyoruz biz iste,sen hic evin duzenini degistirme desydin,o da anlamis olurdu senin evinde kalmayi tercih ettigini..ne kadar sinir birsey ya.bu kizinda anne babasi var,kizlarinin dogumuna gelmek isterler diye hic mi dusunmezler,dusunurlerde aslinda islerine gelmez,olmasini istesikleri her zaman kendi islerine gelendir cunki.Esinin arkanda olmasi acisindanda cok sanslisin.kimi erkek baski yapiyor,dogumdan sonra annemlere cikariz,bebegin kirkina kadar filan diye.bu yonden sanslisin,esin seninle ayni fikirde.

Bence yanlış anlamışsın.
Doğum yapan kadın tabi ki kendi evinde rahat eder. Kayınvaliden bunu kestirebilir heralde. Ki senin ziyaretçilerin falan da çok olur. Şimdiden dertlenme kadın ilerisini düşünmüş, doğumunla ilgili bişey düşündüğünü hiç sanmıyorum.

Daha 10 haftalık hamilesiniz neden hemen sinirleniyorsunuz doğum yapıp bana gelirsin dememiş ki anne babanın geleceğini de biliyordur zaten ama ola ki kalmaya giderseniz diye yer yapmış işte ya da belki annen gider senim bakıma ihtiyacın olur lohusa olacaksın filan yatarsın diye düşünmüştür iyi niyetli yani bunda art niyet aranacak birşey yok. Teşekkürler anne düşünmüşsün ama benim annemler gelir zaten ihtiyaç olursa geliriz derdin bu kadar.

Sanki ileride gittiğiniz zaman bebekle gidip gelmek zor olabilir kalırsanız rahat edersiniz diye söylemiş. Yani doğumdan sonra hastane çıkışı buraya gelip kalacaksınız anlamı çıkarmadım ben.
Ben de hiç konu sahibinin dediği gibi anlamadım aslında. Hatta bu konuşmadan nasıl hastane çıkışı buraya gelirsiniz diye çıkardı onu düşünüyorum, ben çok safim galiba :)

Off bu kv delerin ben önce gelmeliyim saplantısı ne olacak yaa ..
Benimki de çok iyidir ama hep orda kalalım diye böyle alttan alttan kendine çekmeye çalışır .
Sonuçta doğum yapacaksın kendi annen gibi olur mu kv den
sen annenden hizmet beklersin ama kv den olmaz .

ima, demek isteme, mış gibi yapma. ..geçiniz.
ne istiyosan ne istemiyorsan ne zaman istiyosan anında söyle olayı soğutma erkekler yumurta kapıya dayanana kadar bişey demez ve yapmaz sen doğurursun hastaneden eve gelirken eşin annesine dertanlatmaya çalışır tabi kadın 9 ay sen onda kalacaksın sanıyo olacak o durumda ve haddinden fazla üzülecek çünkü beklentiye girdi 9 ay ama sen şimdi bebek daha 10 haftalıkken açık ve net anlatırsan bu duruma ket vurmuş olursun

Sadece 10 haftalik gebelik icin biraz fazla abartmiyor musunuz?
bazi seyleri zamani gelince dusunseniz hem bebeginize hem size daha az zarari dokunur.

Bence takma bosver canim. Sen istedigini yap. Bence bebegini dusun ve hayal kur ooh neguzel. kaynananda merakliysa kendi gelsin kalsin sende. Benim anlamadigim birsey var. Neden ozellikle turkiyedeki hamile bayanlar dogumdan once ya annesine gidip lohusa donemi bitene kadar orda kaliyorlar? Hep okuyorum burda cok tuafima gidiyor. Tabi annen kaynanan 1 hafta kalirlarda gidip orda aylarca kalma tuaf. En guzeli esinle beraber herseyi yasamak. Esinle uykusuz kalip beraber bakmak bebege. Grcekten merak ettigim icin soruyorum.

Bismillah daha 10 haftalık.
Ama doğumdan sonra burada kalacaksınız da dememiş ki.
Belki başka anlamda demiştir.

O anlamda dediyse de bir daha söylediğinde doğumdan sonra evime gitmek istiyorum siz bize ziyarete gelirsiniz dersin olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…