Doğumdan sonra orda kalıcakmışım

Kızlar yani böyle saldırmanızı anlamadım açıkcası. Ben size o anı kameraya çekip göstermeyeceğime göre o an olanları ve hissettiklerimi anlattım. O anı yaşayan benim ne ima ettiğini anlayanda benim.
Onun huyudur bişey derken başka bişey demek istemek. Lafın altından laf göstermek. O yüzden öyle demek istemedi falan demeyin yani ben sizden öneri istemiştim

Eşiniz halledecekmiş işte. Ne önerebiliriz ki başka?

Basima boyke bir durum gelseydi gitmek istersem giderdim hatta son zamanlarda da gidebilirdim istemeseydim bunu kv me kendim soylerdim.. ayricaesimede cikismazdim.. erkekler boyle durumlarda bazen kafalari duruyor... saldirmak degil endiseniz yersiz esiniz hallederim demis... olayin ustune gitmeniz yersiz.. abartmayin esinizide bunaltmayin size yardim etmek isteyenlerede kibarca yaklasin faydasini ileride gorursunuz...

Ay Ne bileyim ya bazen kuşanıyorum zırhlarımı. Ya ben çok yakın olmak isteyen biri değilim. Çoğu zaman uzak dururum fazla muhabbetin içine girmem ama soğukta durmam konuştuğumda içten ve samimi konuşurum onlarla ama 10 tane konu varsa 5 i hakkında muhabbete katılırım çok yakın olmak istemem. Belki o yüzden böyle tepki verdim hemen bilemiyorum

Iste bende tam bundan bahsediyorum simdi rahatsiniz ilerleyen aylarda kv den yardim istemeye yuzunuz olsun. Esinizi hemen kusatmayin. Gerek yok endiseniz yersiz. Dogum oyle kolay degil birakinda yardimci olsunlar

Ilahi anne 5 dakkalik mesafede evimiz ne diye burda kalalim, sen o odayi baska degerlendir, deseydiniz, simdi böyle kendinizi yiyeceginize...

Ama bence öyle ıma etmemiş gibi.hani isterseniz geldiğinizde kalırsınız gibi olmuş. Bide hamileliğin ilerleyen zamanlarında yorgun hissettiginde geçer dinlenirsin sonuçta buldugun yere yatasın gelicek şimdiden sorun etme daha çok var cnm.benim haftaya doğumum bakalım benim kayinvalide neler yapcak ilkinden antremanliyim gerci

Ben burada doğur gel bende kal mesaji göremedim. Sadece çocuk olunca gittiginizde rahat edin diye yapılmış bir hazırlık gibi geldi bana.
Sizin aileniz hep kalmayacak sizde, bunalinca yada yorulunca gidip dinlenirsiniz.
Bu kadar art niyet aramayın bence.

kv size yardımcı olmak istiyor..ne güzel benimkide böyle dese ben mutlu olurdum..lohusayken insanın iş yapası dahi gelmiyor..bebekle ilgileniliyor..ama siz yardım istemiyorsunuz..karışamayız..anneniz ve babanız geliyormuş..bunu bahane edersiniz..

Şimdi hamilelik pskolojisiyle yanlış anlamış olabilirsin, oda sonuçta bi anne siz gittiğinizde rahat edersiniz ayrı odada diye düşünmüştür belki, benimde kv var ama eşim vardialı çalıştıgı için gece çalıştıgında giderim onlarda kalırım, annemlerde çok yakın annemlerde de kalırım ama çogunluk kv de kalırım, sonuçta ne ekersen onu biçersin bizde anne, kv olacaz gelinimin bana öyle davranmasını istemem...

Valla evler yakın da olsa Bazen gerekli olabiliyor. Biz gecen hafta yemeğe anneme gittik, cok fazla kar yağınca kızımı hasta etmeyelim diye orda kaldık. Evimiz cok yakın. Gerçi benimki anne kayınvalide olsaydı farklı olurdu dımı ahahaha

gerek olmadıgını, kendi evinde daha rahat olacağını, hem annenlerin de geleceğini söyleyebilirsin açık bir şekilde. sizi yormak istemiyorum de

Takma, gitmezsin olur biter zorla götürecek hali yok ya

Kadın düşünmüş söylemiş annen gilin gelecegini bilmiyordur güzellikle söylersin

Ben de gecen KV ile konuşuyorum. KV dediki beşiği almayin biz alacaz.
Ben de bizimkini kardeşim alacak siz kendinize alin dedim. Sasirdi kadin :) gelince nerde yatacak deyince çok sevindi :) KViistediği kadar kotu olsun torununa en iyi şekilde bakar. Ben calisan bi bayanim.KV benim bi nimet.

Elbette gidecez diye bişey yok işte orda kalmamız için bir sebep yok normal zamandada. Çünkü Arabayla evler 5 dk uzaklıkta
doğumdan sonra kalma tabiki ama eşinin annesinde sonsuza kadar hiç mi kalmayacaksın yani. ne kadar yakın olsa da kalma beklentisi olabilir bence o da babannesi olcak sonuçta.

Eşin halledeceksmiş, sadece bu bile yeterli, sen ona cevap verme boşver.
İlk zamanlar bende çok takılırdım, sonra eşime tatlı tatlı söyledim 'ben başka yerde rahat edemiyorum aşkım' dedim, ve annesi kalın dediğinde eşim başka zaman diyor.
Benim kayınvalidem de vıç vıç olmayı sever, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, akraba gezmeleri, hatta cenazelere bile illa beraber gidelim ister..
Sen ona cevap verme, eşine de tatlı tatlı söyle öfkeyle değil, emin ol hiç sorun olmaz..

Elbette gidecez diye bişey yok işte orda kalmamız için bir sebep yok normal zamandada. Çünkü Arabayla evler 5 dk uzaklıkta
Birde onlar hep öyle düşünecekler, bu hiç değişmeyecek.. bizimde 5 dakika, ama illa kalın der hala..
Onun öyle demesine takılmamaya çalış, çünkü kal dediğinde kalmak zorunda değilsin dimi, o zaman sorun yok..
Artık eşim alıştı, bende bazen diyorum duş alacağım kıyafet falan oooo.. diye sıralıyorum, pişman oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…