doğumdan sonra ter kokuusu

asya5560

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
884
670
123
normalde hiç kokmayan ben doğumdan snra azck terlesem koku yapıyor koltuk altım.karbonat sürdüm bi ara faydasını gördüm sonra etki etmedi daha sonra kristal deodrant sürdm o da iyi geldi fakat o da fayda etmiyor ne yapmalı

Doğumdan sonra aynı şeyi yaşadım sürekli duşa giriyordum kendimden tiksindim ama 1 ay sonra geçti ;) sanırım hormonlar yüzünden

Geçer geçer bol kese bol banyo azcık da havalandirin tamam dar ve kapalı şeyler giymeyin yaz da geliyo zaten

Ayy bn ne cektim bu ter kokusundan bide sut kokusuyla birlesince aman amannnnn:olamaz: kasim da dogum yaptim soba da yaktik bebek usumesin diye ilk bi hafta o kadar terlerdim ki kiyafetimi degistirmek zorunda kalirdim neyse ki bir ay icinde bu sorunlarim gecti sukur.

hoppala... bi de bu mu oluyor dogumdan sonra? biz yanmışız ya.. herkese mi oluyor ki?

genelde oluyo sanırım. çünkü bende yaşadım. bir müddet sonra geçti. bir de o ter kokusu çekilmez oluyor hakikaten.

eyvaah eyvah ... her sey yolunda giderse ekimde gelecek bebik.. biraz olsun dayanılır olur umarım sogukta

Back
X