doğumdan sonra zayıflayamadım.. :(

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
oncelıkle selamlar herkese. cumanız mubarek olsun.
benım derdım kılolarım.. resmen evrım gecırdım bırdogumda :(
ben 6 ay once doğum yaptım 37 olan ayak numaram hamılelıkten sonra 39 oldu ve hala ınmedı
yuzum şişti yuz hatım değişti. gobegım puf gibi şiş bıldıgınız puf.
parmaklarımda inmedi.
yani doğumdan sonra hıc bırsey degısmedı.
ne yapmam lazım doktora hangı bolume gıtmem lazım onu bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım.

canım güle güle büyüt evladını bende doğuma kadar 5 kilo aldım doğumdan sonra o kilonon ustune bide 15 kilo daha aldım halen veremedim

oncelıkle selamlar herkese. cumanız mubarek olsun.
benım derdım kılolarım.. resmen evrım gecırdım bırdogumda :(
ben 6 ay once doğum yaptım 37 olan ayak numaram hamılelıkten sonra 39 oldu ve hala ınmedı
yuzum şişti yuz hatım değişti. gobegım puf gibi şiş bıldıgınız puf.
parmaklarımda inmedi.
yani doğumdan sonra hıc bırsey degısmedı.
ne yapmam lazım doktora hangı bolume gıtmem lazım onu bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım.

Canım kilo vermek istiyorsan diyetisyene başvurmalısın bence. Emziriyorsan kilo vermen daha kolay olacaktır. Dengeli bir beslenme programı biraz yürüyüş ve emzirme ile kısa zamanda kalan kilolarını verirsin merak etme...

Allah bebeğini analı babalı büyütsün, sağlıkla inşaallah tatlım.. bu kadar sıkıntı yapıyosan vakit kaybetmeden diyetisyene git derim, yakınımda doğumdan sonra diyetisyene giderek hızlı ve etkili bir şekilde kilo verenler insanlar oldu.. Kendi başına yaparsan bebeğinin beslenmesi aksayabilir, diyet listeleri bu açıdan çok işe yarıyor.. Ve en önemlisi yürüyüş..Bebeğini bırakabileceğin birileri varsa her gün 1 saatini yürüyüşe ayır, hem stres atarsın hem kilo ;)

kesinlikle kilo vermelisin . bence koşu bantı falan al evine madem dışarı çıkamıyorsun spor için bebeğin var . sonra diyet yap hafif bir şekilde . abur cuburu kes . kilo insanı çok kötü gösteriyor .

canım ben toplam 22 kilo aldım ve sonrasında 10 kilom kaldı ama çocuğum büyüdükçe onunla parklarda koşarak, bol su içerek ve kızartma yerine fırın yemekleri ve sebze yiyerek 2 ayda 9 kilo verdim. tek yapacağın tempolu yürüyüş, bol su içmek, yağı çok azaltmak ve sık sık meyve ve çay içmek. yeşilçay süper. ama vücut ancak 1 yılda toparlanıyor doğumdan sonra. ama emziiyorsun tatlı ihtiyacı çok hissedersin. diet tatlılar, meyveler ve birazda bitter çikolata. ama sakın aç kalma ve sıvı almayı sakın ihmal etme çünkü sütün azalır.

Merhaba. 9 aylik bebegim var. 67 ile dogum yaptim ve bende veremedim. Diyetisyene gittim emzirdigim icin sutum zarar gorsun istemedim. 54 kiloyum suan. Tavsiye ederim.

kesinlikle kilo vermelisin . bence koşu bantı falan al evine madem dışarı çıkamıyorsun spor için bebeğin var . sonra diyet yap hafif bir şekilde . abur cuburu kes . kilo insanı çok kötü gösteriyor .

Ne güzel moral vermissin konu sahibine

Kadın zaten bunu dert ettiginden buraya konu acmış sende yangına körükle gider gibi iyice
Kötü hissetmesini mı sağlamaya calisiyosun
Anlamadım

Neysee
Konu sahibi arkadasım tartıya çıktığında kaç kilo fazlan var
Yani eğer sislikse tartıya çıktığında kilo basmaz diye biliyorum
Sislik yeşil çay veya form çayları icerek kısa sürede atılır
Ama emzirdigin için bir uzmana danışmadan kullanma bence
Cokta dert etme ufaklik yürümeye başlasın bak pesinde kosturmaktan kilo kalıyomu

Son düzenleme:
Bu kadar dert etme, bak ben hiç doğum yapmadan kiloluyum =)

Doğumdan sonra vücudun toparlaması biraz zaman alabilir, her bünye aynı değil. Doktoruna bir danış ona göre hareket et. Ama çok takmamaya çalış, bu zaten vücudun alışkın olduğu yerleşmiş bir kilo olmadığı için zaman içinde eski haline döneceksin. Biraz dikkat ve hareketle çözersin diye düşünüyorum.

Back
X