doğumgünü fikri

nef_nef

umut varsa hayat vardır
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
256
167
23
kızlar eşimin d.günü yaklaşıyor şehir dışında çalıştığından önceki dönemlerde pek bişey yapamamıştım, evliyken ilk d.günü kutlaması olacak ,ne alsam ,ne yapsam bilemiyorum fikir verirmisiniz

Evde kendi elleriniz ile yaptığınız muhteşem yemekler ile güzel masa kurun.
İçinizden gelen hediyeyide en çokta ihtiyacı veya beğendiyi ne varsa alabilirsiniz.

erkeklerin uğraşı alanlarından ve ilgilerinden yola çıkarsak ...
Aklıma ilk gelen matkap oluyor (ben nişanlıma onu alacağım evet biraz enteresan gibi ama en çok sevdiği ve istediği şey bu , sonuçta önemli olan onun mutluluğu dimi :KK53:)

Başkaca şunlar olabilir..
Gömlek,
parfüm,
saat,
yol çantası,
Havuz şortu
İlk aklıma gelenler..

Aklıma ilk gelen matkap oluyor (ben nişanlıma onu alacağım evet biraz enteresan gibi ama en çok sevdiği ve istediği şey bu , sonuçta önemli olan onun mutluluğu dimi :KK53:)

Gömlek,
parfüm,
saat,
yol çantası,
Havuz şortu
İlk aklıma gelenler..
bizimkide çok sever ve setini aldı :)

kızlar eşimin d.günü yaklaşıyor şehir dışında çalıştığından önceki dönemlerde pek bişey yapamamıştım, evliyken ilk d.günü kutlaması olacak ,ne alsam ,ne yapsam bilemiyorum fikir verirmisiniz

Görmek istediği bir yer için uçak bileti alıp otel rezervasyonu yaptırın gidin orada doğum günü kutlayın.

Gömlek,
parfüm,
saat,
yol çantası,
Havuz şortu
İlk aklıma gelenler..
haha güldüm ya matkap hiç aklıma gelmezdi :)

eger durumunuz buna musaıtse...
ben olsam kendı ellerımde guzel bı sofra ve pasta hazırlardım
hafta sonunada yakın bı yere kaçamak tatıl organıze ederdım
1 gunlugune bıle olsa sıze cok ıyı gelecektır.

Bence doğum günü ona özel bir gün.nelerden hoşlanıyor ne yapmaktan mutlu olur siz biliyorsunuzdur.ona kendisini özel hissedecek bir gün geçilmesini sağlayabilirsiniz.ben sevdiği yemekleri yaptım güzel bir masa bir pasta.o eve gelince tlf kapattık.film izledik.bir de masaj çok sever eşim masaj yağı almıştım:oops:ay bir de sürekli sırtımı kaşı derdi ben yapamazdım onun için şu tahta kaşıyıcılardan aldim:pçok mutlu olmuştu valla hep böyle şımart diyor.tatil öteki hediyeler her zaman olacak şeyler

Ben 4 lastik almistim:rolleyes: önce çok sevindi sonra arkadaşlarının dogumgunlerini görünce bozuldu. :rolleyes:
Bence arkadaş çevreniz varsa iyi anlaştığı insanlarla bi organizasyon yapabilirainiz. Eşinizin nelerden hoşlandığını siz daha iyi bilirsiniz tabi.

Geçen haftaydı eşimin doğum günü. Ona özel pasta yaptırdım sağolsunlar şeker hamurundan baya onu anlatan karakterler yaptılar üzerine. Ardından kayınvalidemden eşimin doğduğundan itibaren bu yaşına kadar olan fotoğraflarını aldım tüm duvarı balonlarla süsledim ve üstünede fotoğrafları sırayla yapıştırdım çok mutlu oldu şaşırdı eve geldiğinde. Hediye olarakda eşofmana ihtiyacı vardı eşofman, tshirt birde saat vardı istediği onu aldım.

Back
X