Baktım daha önce bu aralıkta soran olmuşmu diye ama yok2 mart içinde bakarmısın?
17/7/1978
ben çözemedim kitap çözsün bakalım...
7 kasım 1990 bende istiyorummm <3
Benim hayatımda biri yok ama merak ettiğim biri var..
17 kasım 1986.. Şimdiden teşekkürler..
31 Mart 1986 şimdiden teşekkürler bacım
tesekkür ederim. valla doğru. kim belirlemişse doğru belirlemiş. emeğine sağlık canım
Baktım :)
Nisan 11 - 18
Güçlü Yönleri ;Koruyucu , cömert ,korkusuz.
Zayıf Yönleri ; Hayalci , sabırsız , kendini karşıdakinin yerine koyamayan (empati kuramayan)
Bol bol parti yapmayı planlayın .Bu erkek seyahat etmeye , açık havada yapılan gezintilere aşık ,hiç bir parti fırsatını kaçırmayan ,süper sosyal , hoş vakit geçirilebilecek biridir.Çok şevkli , coşku doludur - eğer hızına yetişebilirseniz .Ama hayat onunla her zaman oyun ve eğlence değildir.Çok haklı olduğunuz şikayetlerinizi bile dinleme sabrını göstermemesi canınızı sıkabilir ama siz de bu konuda onun üstüne çok gitmek zorunda kalmayacaksınız zaten.Gerçek problemleri dürüst ,yüz yüze bir konuşmayla çözmeye bazen istekli de olabilir.
En İyi Eş Uyumları ; Temmuz 11 -18
Eylül 11 - 18
Nisan 19 - 24
Nicegirl 6.sayfaya bir bakın orada 11 - 18 Temmuz aralığına daha önceden yazılmış analiz var :)
Doğrudur canım özgürlüğüne düşkün kısıtlanmak ıstemez yalnız en iyi eş uyumlarının içinde yokum yaw
Çok ilginç bir konu bende zahmet olmazsa bir tarih söylesem 20 mayıs şimdiden teşekkürler
merhaba benim eşim için de bakarmısınız?
5 temmuz 83
şimdiden teşekkür ederim :)
Baktım daha önce bu aralıkta soran olmuşmu diye ama yok2 mart içinde bakarmısın?
Merhababaktım ,yazıyorum.
Temmuz 3 - 10
Güçlü Yönleri ; Olayları çabuk kavrayan , hayal gücü kuvvetli , eğlenceli.
Zayıf Yönleri ; Güvensiz , tuhaf , takıntılı .
Onun kabuğunun altına bakın .Tamam belki tam olarak Süpermen değil ama altında Clark Kent kişiliğinden çok daha fazlası yatıyor . Güya mazbut olan bu adam 'ne kadar acayipse o kadar iyidir' mantığına inanan , hayal gücü çok canlı bir erkektir. O zaman başı bulutlarda geziyorsa ne olmuş ? Onun bu geniş hayal gücünden yararlanmaya bakın ve bir takım hınzır cinsel fantezilerini sizinle paylaşmasına izin verin.
En İyi Eş Uyumu ; Mayıs 3 - 10 , Mayıs 25 - Haziran 2 , Ağustos 3 - 10
Evde dolap , çekmece ,kitaplık temizliği yaparken elime yarısı kopmuş yıllar öncesine ait İngilizce bir kadın dergisi geçti .Atmadan önce şöyle bir göz gezdirince Personology diye bir bölüme rast geldim .Doğum haftasına göre erkekleri 48 kişilik tipine ayırmışlar . Burada paylaşmak eğlenceli ve ilginç olabilir diye düşündüm . Bana merak ettiğiniz kişinin sadece doğum gününü vermeniz yeterli.:126:
Kaynakerginin adını bulamadım . Ama yazının bitiminde alıntı yaptıkları kaynağı belirtmişler : Adapted from The Secret Language of Relationships.Copyright1997 by Gary Goldschneider and Joost Elffers.Published by Penguin Studio.
7 kasım 1990 bende istiyorummm <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?