Doğumgünü Haftasına Göre Eşinizin , Erkek Arkadaşınızın Kişiliği -PERSONOLOGY

7 kasım 1990 bende istiyorummm <3

Benim hayatımda biri yok ama merak ettiğim biri var..
17 kasım 1986.. Şimdiden teşekkürler..

31 Mart 1986 şimdiden teşekkürler bacım

Samyeli 'cim , analiz burada, buyurun

Mart 25 - Nisan 2

Güçlü Yönleri ;Açık sözlü , içten , enerjik ,doğal .

Zayıf Yönleri ; Saf , katı (ödün vermez) ,mükemmeliyetçi.

Tasmasını gevşek bırakın (esans'ın notu :' tasma' kelimesi beni rahatsız etti :/ ya da diğer anlamı 'yular' bu da başka bir itici kelime ama çevirinin karşılığı birebir bu olduğu için yazmak zorunda kaldım -ingilizcesi ; leash - kendi yorumumu katmadığımı hatırlatmak istedim :) Onun doğallığı , hemen her şeye karşı gözlerini fal taşı gibi açıp bakan bir çocuk edasıyla ilgi duyması sizi doğrudan ona çeker ama yalnız zaman geçirmeye de ihtiyaç duyan biridir .Öyleyse bunu ona sağlayın.İyi haber ; ona kalbinizi açtığınızda , içten konuştuğunuzda buna değer verecek olan biridir.

En İyi Eş Uyumları ; Ocak 20 - 30 ,Haziran 19 - 24 ,Kasım 19 - 24

Son düzenleme:
Doğrudur canım özgürlüğüne düşkün kısıtlanmak ıstemez yalnız en iyi eş uyumlarının içinde yokum yaw

tesekkür ederim. valla doğru. kim belirlemişse doğru belirlemiş. emeğine sağlık canım

Nicegirl 6.sayfaya bir bakın orada 11 - 18 Temmuz aralığına daha önceden yazılmış analiz var :)

valla inanırmısın temmuz doğumlu bir bebe vardır muhakkak diye tek tek her sayfaya baktım ama 5.sayfada sona aldım sayfayı neyse cevabın gecikmedi hiç olmazsa teşekkürler emeğin için

merhaba benim eşim için de bakarmısınız?
5 temmuz 83
şimdiden teşekkür ederim :)

Merhaba baktım ,yazıyorum.

Temmuz 3 - 10

Güçlü Yönleri ; Olayları çabuk kavrayan , hayal gücü kuvvetli , eğlenceli.

Zayıf Yönleri ; Güvensiz , tuhaf , takıntılı .

Onun kabuğunun altına bakın .Tamam belki tam olarak Süpermen değil ama altında Clark Kent kişiliğinden çok daha fazlası yatıyor . Güya mazbut olan bu adam 'ne kadar acayipse o kadar iyidir' mantığına inanan , hayal gücü çok canlı bir erkektir. O zaman başı bulutlarda geziyorsa ne olmuş ? Onun bu geniş hayal gücünden yararlanmaya bakın ve bir takım hınzır cinsel fantezilerini sizinle paylaşmasına izin verin.

En İyi Eş Uyumu ; Mayıs 3 - 10 , Mayıs 25 - Haziran 2 , Ağustos 3 - 10

Baktım daha önce bu aralıkta soran olmuşmu diye ama yok 2 mart içinde bakarmısın?

Tabii , bakarım

Şubat 23 - Mart 2

Güçlü Yönleri ; Manevi yönü güçlü , şehvetli , akıllı.

Zayıf Yönleri ;Aşırı duygusal ,hedef alındığını zannederek hep savunmaya geçen , sorumsuz .

Onun egosunun üstünde tepinmeyin . İyi niyetli bu erkek doğru kadını bulduğunda , onu mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır . Tam anlamıyla bağlı ve sadık biridir. Şehvetli hamleleri sizi daha fazlası için yalvartacak . Ama çok açık yürekli biri olduğundan , kırılgan duygularını incitmemeye dikkat edin.

En iyi eş uyumları ;Mart 3 - 10 , Ağustos 26 - Eylül 2 , Ekim 19 -25.

Son düzenleme:

teşekkür ederim zaman ayırdığın için :)

29 haziran 1994

7 kasım 1990 bende istiyorummm <3

Seninki de geldi =)

Kasım 3 -11

Güçlü Yönleri ; Ciddi , duygusal ,seksi .
Zayıf Yönleri ; Havai , kıskanç ,ketum .

Sıkı durun - sabrınızın karşılığını alacaksınız .Bu zor güvenen , ketum , derin derin düşünen erkek yakınlaşmadan önce çok zamana ihtiyaç duyar .Ama bir defa duygusal duvarlarını yıkarsa , Las Vegas 'ı bile aydınlatacak enerji ile dolar . Yoğun düşünceli hali zaman zaman korkutucu olabilir ancak daha yakından bakılırsa , sorumluluklarını , verdiği sözleri ciddiye alan sevecen , babacan bir kişiliktir.

En İyi Eş Uyumları ; Şubat 8 -15, Mart 11 - 18 ,Haziran 25 - Temmuz 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…