Dogumgunu hediyesi

Burada herşey olabilir.cok hayatlar değişebilir.belki iyiye gider belki kötüye .Ben içimi döktüm ona.dogru olan buydu bence.sonu iyi ve ya kötü.her zaman içi dışı bir olmak.sonu ne olursa olsun.sunu bilin ki her bir yorumumuz bir baskasinin hayatını etkileyebilir.yorum yaparken hassas davranmak gerektigini düşünüyorum.sonu iyi bitecek birseye de vesile olabiliriz.kotu bitecek birseye de.bu sebeple belki de beni bu psikolojiye iten saygılı ve seviyeli ya da alaycı ve saygısız tüm yorumlar için herkese teşekkür ediyorum...

Son düzenleme:
Ben çakma çanta takmam diyip durmussunuz ve çantayı baya kotulemissiniz. Ama çanta çakma çıkmamış. Yani çok da anlamiyorsunuz demek ki bu işten o zaman ne diye çakma şöyle böyle diyorsunuz.

Bence yanınıza gelirken bir mağazaya uğrayıp küçük bir şey alsa ya da bir çiçek sizi daha çok önemsemiş olurdu. Daha önceden alınmış bir kaç sene boyunca evde duran çantayı getirmek daha özensiz davrandığını gösteriyor.

Maddi durumu cok iyi degilse yadirgamazdim.erkekler bizim gibi ince düşünemiyor yok cakma yok orjinal diye

Sadece onun yerine koydum kendimi.annesine ya da ablasına ya da vs.belki ben olsam ben de böyle bi hediye verebilirdim.aceleye gelmiş olduğu kesin.

Canta cakma cikmayinca adam sempatik oldu :)
Sende eski sevgilinden kalma bi hediyeyi yilbasinda ona verirsin malum yakin aceleye gelmis olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…