Dogumgunu hediyesi

Bi ilişkide samimiyet olur, yeri gelir pahali hediye alini yeri gelir hiç parasi olmaz ve bi sey alamaz.. Çakma çanta bile alınabilir.. Iliskiye, samimiyete, bunlari konusabilmeye bağlı.. Ama 10 gun cok erken, ozenilmesi şart bence, pahali olmasa da ozenmek..

Keşke siz benim kv olsaydınız ya çok tatlısınız

Figen abla şurda çıkıp ‘gelinim olur musun’ deseniz, hayır diyecek kız tanımıyorum ne tatlısınızz

Çok merci Sevgili AcemiYolcu..

Oğlumun sevdiği, benim de sevdiğim olur.
Sonuçta kendi yaşam tarzına, görgüsüne benzer bir kız arkadaşı varsa , sevgilisi benim de kızım demektir.
Ben Oğlumun Sevgilisini fotoğrafından bile sevdim. Çok narin bir yüzü, anlamlı gözleri var. İçime sokasım geldi..
Herseyden önce Oğlumu çok seviyor, Oğlum da O'nu..

Hatta Şubat'ta Kendisini tanımak için İsviçreye gideceğim.
Oğlum yılbaşında yanıma gelecek ve şimdiden Kerstin'in yeni yıl hediyelerini düşünüyorum.
İnşallah herşey yolunda gitsin ve çok mutlu olsunlar diliyorum..

Eşimi evlatlık alırmısınız

Kimseyi küçümsemek için demiyorum.herkes istediğini kullanır.ben sahte ürün kullanmayı sevmiyorum.inanin sahte değil ama lcw alsın daha ii

Benzer bir durum olmuş.biz de 10 gün oldu.belki de gereksiz takıyorum.sadece cakma olayına gicigim maddi deger peşinde degilim.bu yönümü bilmesini isterdim.cakma kullanmadığımı.
Cok fazla uzatiyorsunuz. Adam 10 gunluk iliskide nerden bilsin cakmaya bu kadar alerjiniz oldugunu. Yemege cikarmis hos vakit gecirtmis. Bu kadar buyutmeye gerek var mi? cok onyargili geldiniz bana.

Banlan o zaman.hayatta da banlanmani diliyorum

Hayatta da banlanmak..?
Hediye konusunda size hak verdim, ne hissettiğinizi tahmin edebiliyorum, yorum da yaptım zaten.
Ama yukarıdaki yorum yakışmadı size, sonuçta burası sanal platform ve birbirimizi tamamen tanıma şansımız yok. O nedenle birine hayatla ilgili kötü dilekte bulunmak ağır kaçıyor biraz.
Olmadı yani..

Ben neden banlandım anlamış degilim.bu konuda site yetkilileri lütfen bilgilendirsin.sayin Mune ne hatam olmuştur,hakaret yiyen benim durup dururken.ben çizgimi bozmadım ama sürekli üstüme geldi vatandaşın biri.yani gerçekten kırk yılda bi konu açtım enteresan.

Sitede polemik , laf dalasi ban sebebi. Hakaret etmesen de kural boyle. Istersen ozel mesajla da sorabilirsin.

Canta konusu ne oldu?

Kızlar ben az daha adamla bu konuyu konuşacaktım.ama öncesinde beymeni aradım ve bilgi edindim.iyi ki edinmişim yoksa çok aptal bi duruma düşecektim.bu bana ders oldu.urun fake değil.ama online satışı yapılmış ve 2016ya ait.bu sebeple internette araştırdığımda bulamamışım.lakin şu da bi gerçek ki bu hediye daha önce artık kime alındıysa alınmış.bana özel değil yani.ama bunu dert ermedim kendime.cunku herşey daha çok yeni.ve doğum günümü geç öğrendi.yogun çalıştığı için hali hazırda olan birseyi vermiş olabilir diye üstünde durmak istemedim.ne dersiniz?

Ayy figen abla cansın ya cok tatlişsın poncik ponciksin :) ben de senin gibi bir kv olucam insallah malum gelinin olma şansım yok :)

Hatirlarsan 10 gunluk iliskide bi risk ,eline bir yerden mi gecti acaba demistim. Annesine de almis olabilir, bilemiyorum.

Ya yine de cok garip bir durum. Canta orjinal yani öyle mi ? E cok dandik falan diyodun ? Abi sırf orjinal diye ne paralar bayiyoruz ha.

Sadece onun yerine koydum kendimi.annesine ya da ablasına ya da vs.belki ben olsam ben de böyle bi hediye verebilirdim.aceleye gelmiş olduğu kesin.
Ben hediye olarak canta almam. Takidan yanayimdir. Canta alacagin kisiyi cok iyi tanimalisin cunku...

Eee simdi son durum ne oldu.

Ya yine de cok garip bir durum. Canta orjinal yani öyle mi ? E cok dandik falan diyodun ? Abi sırf orjinal diye ne paralar bayiyoruz ha.
Cantada orijinallik aramam, zaten oyle marka da kullanmam ama elektronik esyada ararim.

Ama bir daha böyle bisey yapacağını sanmıyorum.c
Vallahi ben olsam krali da olsa o çantaya marka diye para vermem.markalarin da aralarinda daha kaliteli olan ürünleri var.deri olmayan bir canta isterse marka olsun para vermem mesela.ama işte deri takıntımı bilmiyor.tanimiyor beni.

Ben hediye olarak canta almam. Takidan yanayimdir. Canta alacagin kisiyi cok iyi tanimalisin cunku...

Eee simdi son durum ne oldu.

Cantada orijinallik aramam, zaten oyle marka da kullanmam ama elektronik esyada ararim.
Evet canta hediye almaya çıkamadığından verilmiş bana belli ki.zevkime hitap etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…