- 25 Ağustos 2014
- 21.225
- 50.857
- 798
- Konu Sahibi Swanbeauty
-
Keşke siz benim kv olsaydınız ya çok tatlısınızUcuza getirip bir de orijinalmiş havası vermeye çalışmış, çok ayıp etmiş.
Bu kişi kendisine aldığı bir kazağa 300/400 lira verip te sana doğumgünü hediyesi olarak 30/40 liralık birşey getirmeye tenezzül etmişse, bu bariz cimrilikten..
Oğlumun Temmuz ayında doğumgünü vardı. İsviçrede üniversite 2.sınıf. Yeni çıkmaya başladığı sevgilisi doğumgünü için özenmiş ve eminim ki bütçesini zorlayarak Paris'te 2 günlük bir otel rezervasyonu yaptırmış. (Kız arkadaşı orada hem çalışıyor, hem de okuyor. Aile desteği almadan yaşıyor ve Ben ilk baştan itibaren bu durumu çok takdir ettim) Benim Oğlum da öğrenci ancak hemen gidiş/dönüş biletlerini ben alıyorum demiş ve almış. Bu arada Beni görmeye Türkiye'ye geldiğinde Oğluma dedim ki, Bütçesini muhakkak zorlamıştır bu tatili planlarken ve o yüzden oradaki tüm yeme, içme masraflarını Sen karşılamalısın ve o ara Ben de başka yerden kıstım ama 500 Euro verdim ki Oğlum asla mahçup olmasın. Artı Swaroskiden çok şık bir bilezik aldım, bunu da Paris hatırası olarak hediye et Annem dedim.
Bunları yazmamın sebebi, Benim kızım yok, hayatta tek Oğlum var.
O kız evlatlara layığı ile davranacak Erkek Çocukları da bir Kadın olarak biz Anneler yetiştiriyoruz.
Bir erkek çocuk herzaman Annesinden gördüğünü yapar.
Ve şu anda artık o kadar iyi biliyorum ki.. "Armut herzaman dibine düşer."
Figen abla şurda çıkıp ‘gelinim olur musun’ deseniz, hayır diyecek kız tanımıyorum ne tatlısınızz
Keşke siz benim kv olsaydınız ya çok tatlısınız
Eşimi evlatlık alırmısınızUcuza getirip bir de orijinalmiş havası vermeye çalışmış, çok ayıp etmiş.
Bu kişi kendisine aldığı bir kazağa 300/400 lira verip te sana doğumgünü hediyesi olarak 30/40 liralık birşey getirmeye tenezzül etmişse, bu bariz cimrilikten..
Oğlumun Temmuz ayında doğumgünü vardı. İsviçrede üniversite 2.sınıf. Yeni çıkmaya başladığı sevgilisi doğumgünü için özenmiş ve eminim ki bütçesini zorlayarak Paris'te 2 günlük bir otel rezervasyonu yaptırmış. (Kız arkadaşı orada hem çalışıyor, hem de okuyor. Aile desteği almadan yaşıyor ve Ben ilk baştan itibaren bu durumu çok takdir ettim) Benim Oğlum da öğrenci ancak hemen gidiş/dönüş biletlerini ben alıyorum demiş ve almış. Bu arada Beni görmeye Türkiye'ye geldiğinde Oğluma dedim ki, Bütçesini muhakkak zorlamıştır bu tatili planlarken ve o yüzden oradaki tüm yeme, içme masraflarını Sen karşılamalısın ve o ara Ben de başka yerden kıstım ama 500 Euro verdim ki Oğlum asla mahçup olmasın. Artı Swaroskiden çok şık bir bilezik aldım, bunu da Paris hatırası olarak hediye et Annem dedim.
Bunları yazmamın sebebi, Benim kızım yok, hayatta tek Oğlum var.
O kız evlatlara layığı ile davranacak Erkek Çocukları da bir Kadın olarak biz Anneler yetiştiriyoruz.
Bir erkek çocuk herzaman Annesinden gördüğünü yapar.
Ve şu anda artık o kadar iyi biliyorum ki.. "Armut herzaman dibine düşer."
Eşimi evlatlık alırmısınız
Kimseyi küçümsemek için demiyorum.herkes istediğini kullanır.ben sahte ürün kullanmayı sevmiyorum.inanin sahte değil ama lcw alsın daha ii
Cok fazla uzatiyorsunuz. Adam 10 gunluk iliskide nerden bilsin cakmaya bu kadar alerjiniz oldugunu. Yemege cikarmis hos vakit gecirtmis. Bu kadar buyutmeye gerek var mi? cok onyargili geldiniz bana.Benzer bir durum olmuş.biz de 10 gün oldu.belki de gereksiz takıyorum.sadece cakma olayına gicigim maddi deger peşinde degilim.bu yönümü bilmesini isterdim.cakma kullanmadığımı.
Banlan o zaman.hayatta da banlanmani diliyorum
Sitede polemik , laf dalasi ban sebebi. Hakaret etmesen de kural boyle. Istersen ozel mesajla da sorabilirsin.Ben neden banlandım anlamış degilim.bu konuda site yetkilileri lütfen bilgilendirsin.sayinMune ne hatam olmuştur,hakaret yiyen benim durup dururken.ben çizgimi bozmadım ama sürekli üstüme geldi vatandaşın biri.yani gerçekten kırk yılda bi konu açtım enteresan.
Çok tahrik etti aslında hiç cvp vermemek gerekiyor böylelerine.dogrudur.Sitede polemik , laf dalasi ban sebebi. Hakaret etmesen de kural boyle. Istersen ozel mesajla da sorabilirsin.
Canta konusu ne oldu?
Ayy figen abla cansın ya cok tatlişsın poncik ponciksin :) ben de senin gibi bir kv olucam insallah malum gelinin olma şansım yok :)Çok merci Sevgili AcemiYolcu..
Oğlumun sevdiği, benim de sevdiğim olur.
Sonuçta kendi yaşam tarzına, görgüsüne benzer bir kız arkadaşı varsa , sevgilisi benim de kızım demektir.
Ben Oğlumun Sevgilisini fotoğrafından bile sevdim. Çok narin bir yüzü, anlamlı gözleri var. İçime sokasım geldi..
Herseyden önce Oğlumu çok seviyor, Oğlum da O'nu..
Hatta Şubat'ta Kendisini tanımak için İsviçreye gideceğim.
Oğlum yılbaşında yanıma gelecek ve şimdiden Kerstin'in yeni yıl hediyelerini düşünüyorum.
İnşallah herşey yolunda gitsin ve çok mutlu olsunlar diliyorum..
Hatirlarsan 10 gunluk iliskide bi risk ,eline bir yerden mi gecti acaba demistim. Annesine de almis olabilir, bilemiyorum.Kızlar ben az daha adamla bu konuyu konuşacaktım.ama öncesinde beymeni aradım ve bilgi edindim.iyi ki edinmişim yoksa çok aptal bi duruma düşecektim.bu bana ders oldu.urun fake değil.ama online satışı yapılmış ve 2016ya ait.bu sebeple internette araştırdığımda bulamamışım.lakin şu da bi gerçek ki bu hediye daha önce artık kime alındıysa alınmış.bana özel değil yani.ama bunu dert ermedim kendime.cunku herşey daha çok yeni.ve doğum günümü geç öğrendi.yogun çalıştığı için hali hazırda olan birseyi vermiş olabilir diye üstünde durmak istemedim.ne dersiniz?
Sadece onun yerine koydum kendimi.annesine ya da ablasına ya da vs.belki ben olsam ben de böyle bi hediye verebilirdim.aceleye gelmiş olduğu kesin.Hatirlarsan 10 gunluk iliskide bi risk ,eline bir yerden mi gecti acaba demistim. Annesine de almis olabilir, bilemiyorum.
Ya yine de cok garip bir durum. Canta orjinal yani öyle mi ? E cok dandik falan diyodun ? Abi sırf orjinal diye ne paralar bayiyoruz ha.Kızlar ben az daha adamla bu konuyu konuşacaktım.ama öncesinde beymeni aradım ve bilgi edindim.iyi ki edinmişim yoksa çok aptal bi duruma düşecektim.bu bana ders oldu.urun fake değil.ama online satışı yapılmış ve 2016ya ait.bu sebeple internette araştırdığımda bulamamışım.lakin şu da bi gerçek ki bu hediye daha önce artık kime alındıysa alınmış.bana özel değil yani.ama bunu dert ermedim kendime.cunku herşey daha çok yeni.ve doğum günümü geç öğrendi.yogun çalıştığı için hali hazırda olan birseyi vermiş olabilir diye üstünde durmak istemedim.ne dersiniz?
Ben hediye olarak canta almam. Takidan yanayimdir. Canta alacagin kisiyi cok iyi tanimalisin cunku...Sadece onun yerine koydum kendimi.annesine ya da ablasına ya da vs.belki ben olsam ben de böyle bi hediye verebilirdim.aceleye gelmiş olduğu kesin.
Cantada orijinallik aramam, zaten oyle marka da kullanmam ama elektronik esyada ararim.Ya yine de cok garip bir durum. Canta orjinal yani öyle mi ? E cok dandik falan diyodun ? Abi sırf orjinal diye ne paralar bayiyoruz ha.
Vallahi ben olsam krali da olsa o çantaya marka diye para vermem.markalarin da aralarinda daha kaliteli olan ürünleri var.deri olmayan bir canta isterse marka olsun para vermem mesela.ama işte deri takıntımı bilmiyor.tanimiyor beni.Ya yine de cok garip bir durum. Canta orjinal yani öyle mi ? E cok dandik falan diyodun ? Abi sırf orjinal diye ne paralar bayiyoruz ha.
Evet canta hediye almaya çıkamadığından verilmiş bana belli ki.zevkime hitap etmiyorBen hediye olarak canta almam. Takidan yanayimdir. Canta alacagin kisiyi cok iyi tanimalisin cunku...
Eee simdi son durum ne oldu.
Cantada orijinallik aramam, zaten oyle marka da kullanmam ama elektronik esyada ararim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?