- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Swanbeauty
-
Yavrum sende cok takintili ciktin haAma bir daha böyle bisey yapacağını sanmıyorum.c
Vallahi ben olsam krali da olsa o çantaya marka diye para vermem.markalarin da aralarinda daha kaliteli olan ürünleri var.deri olmayan bir canta isterse marka olsun para vermem mesela.ama işte deri takıntımı bilmiyor.tanimiyor beni.
Ondan cevap vermedi demek ki...Evet canta hediye almaya çıkamadığından verilmiş bana belli ki.zevkime hitap etmiyor
Cakma degilmis olmaz olasica canta...ay asabim bozuldu artik yemin ederim..Yani çakça çanta çok çiğ ve dangalakça bir hediye hele de 35+ bir erkeğe göre
10günlük sevgilisiniz madem işyerine şık bir buket çiçek gönderirdi olur biterdi
Beni rahatsız eden yrr bu yaştaki bir adamın kadına davranmayı bilmemesi
Eğitimi, işi gücü, çevresi nedir?
Kızlar ben az daha adamla bu konuyu konuşacaktım.ama öncesinde beymeni aradım ve bilgi edindim.iyi ki edinmişim yoksa çok aptal bi duruma düşecektim.bu bana ders oldu.urun fake değil.ama online satışı yapılmış ve 2016ya ait.bu sebeple internette araştırdığımda bulamamışım.lakin şu da bi gerçek ki bu hediye daha önce artık kime alındıysa alınmış.bana özel değil yani.ama bunu dert ermedim kendime.cunku herşey daha çok yeni.ve doğum günümü geç öğrendi.yogun çalıştığı için hali hazırda olan birseyi vermiş olabilir diye üstünde durmak istemedim.ne dersiniz?
Yok canım kullanılmış değil.ama eski sezon.kaliteli durmuyordu.
Eline bir yerden gecmis olmasi muhtemel. Annesi , ablasi , kuzeni bilinmez... Sahte cantadan cok ben bu kisma takilirdim aslinda.Eski sezonda alıp, çanta mı stoklamış? Çok saçma. Veya eskiden aldıysa, bu saate kadar niye başkasına hediye etmemiş? Acaba annesine vs aldı da o da kullanmadı mı?
Ayy figen abla cansın ya cok tatlişsın poncik ponciksin :) ben de senin gibi bir kv olucam insallah malum gelinin olma şansım yok :)
Evet bu durum da hoş değil.lakin bir süre bakacağım artık ilişkinin gidişatına ve diğer hususlara.sirf bu sebeple bitirmek şu an için aklıma yatmadı.nice sorunlu insanlar var.daha önce denk geldim.zamanla daha net bir değerlendirme yapabilirim diye düşünüyorumEline bir yerden gecmis olmasi muhtemel. Annesi , ablasi , kuzeni bilinmez... Sahte cantadan cok ben bu kisma takilirdim aslinda.
+130 küsür sayfadır çantayi gömdü gömdü kotu diye,orjinal oldugunu ogrenince adamla empati yapasi geldi konu sahibinin.Cidden ilginç !
Yani simdi takildigimiz noktalar farkli.Evet bu durum da hoş değil.lakin bir süre bakacağım artık ilişkinin gidişatına ve diğer hususlara.sirf bu sebeple bitirmek şu an için aklıma yatmadı.nice sorunlu insanlar var.daha önce denk geldim.zamanla daha net bir değerlendirme yapabilirim diye düşünüyorum
keşke bu sözümü bana yakistiramadiginiz kadar ben durup dururken hakaret yerken ve tahrik edilmeye calisilirken karşı tarafa da yakistiramama adaletini gosterebilseydiniz.cok haksiz yere agir hakarette bulunuldu bana.neden sustunuz?insanlar için acımasız olmak çok kolay bilirim. Yeterince hayat tecrübem var.dusmanimi bilr incitmemeye çalışan bir insandım ben.ama artık acimasizliga ve çirkinliğe tahammül edemiyorum ve etmek zorunda değilim.buraya konu açmamak en iyisiymiş.Hayatta da banlanmak..?
Hediye konusunda size hak verdim, ne hissettiğinizi tahmin edebiliyorum, yorum da yaptım zaten.
Ama yukarıdaki yorum yakışmadı size, sonuçta burası sanal platform ve birbirimizi tamamen tanıma şansımız yok. O nedenle birine ilgili kötü dilekte bulunmak ağır kaçıyor biraz.
Olmadı yani..
Evet veremedi.evet fikrin nedir peki.?Ne önerirsin?Yani simdi takildigimiz noktalar farkli.
Sen mesaj attin sordun ya, eger sahte oldugunu itiraf etseydi gozumde yucelirdi diye.
Eee bu daha kotusu baskasina alinmis bir hediyeyi vermek. Buna da cevap veremedi iste.
Ayril demiyorum , yine istedigini yap tabi ki.
Hanim kızımız.yaslarimiz kaç bilmiyorum ama alaycı üslup ve acımasız yorumları kendinize saklayın.baska nerden saldırılacak durun bakalım.siradaki gelsin.+1
Cakma cikmasindan cok daha vahim baskasina alinmis hediyeyi vermesi. Hic oraya takilmadi hanim kizimiz canta orjinal cikinca. Sirf bu yuzden ayrilmayayim ne sorunlular var diyiverdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?