Dogumgunu hediyesi

Yavrum sende cok takintili ciktin ha abovvv ben cok takintisizim olsun istiyorum boyke takintilarim nerden baslasam bileemorum :)

şahsen ben önemsemezdim önemli olan beni düşünerek benim mutlu olcağımı düşünerek bana hediye almış olması olurdu..

Orijinal de olsa size vakit ayırıp hediye alacak kadar önemsememiş demekki. Maddi durumu iyi demiştiniz para harcamak kolaydır öyleler için. Asıl kıymetli olan zaman ayırıp, karşındakini tanıyabildiğin ölçüde zevklerine göre hediye almaktır.

Bazıları sırf incitmek ya da içindeki problemlerini dışa yansıtmak için yorum yapıyor gerçekten ılginc.ama şaşırmıyorum normal.

Evet arkadaşlar ben empati yapamıyorum.takintiliyim.yeni sevgilim banA hiç deger vermiyor.vs.bundan zevk alabilirsiniz sorun değil

Yani çakça çanta çok çiğ ve dangalakça bir hediye hele de 35+ bir erkeğe göre

10günlük sevgilisiniz madem işyerine şık bir buket çiçek gönderirdi olur biterdi

Beni rahatsız eden yrr bu yaştaki bir adamın kadına davranmayı bilmemesi

Eğitimi, işi gücü, çevresi nedir?

Cakma degilmis olmaz olasica canta...ay asabim bozuldu artik yemin ederim..

Kullanılmış bir çantayı mı vermiş? En başta çakma olduğunu düşüneceğiniz ne sorunu vardı?

Eski sezonda alıp, çanta mı stoklamış? Çok saçma. Veya eskiden aldıysa, bu saate kadar niye başkasına hediye etmemiş? Acaba annesine vs aldı da o da kullanmadı mı?
Eline bir yerden gecmis olmasi muhtemel. Annesi , ablasi , kuzeni bilinmez... Sahte cantadan cok ben bu kisma takilirdim aslinda.

Ayy figen abla cansın ya cok tatlişsın poncik ponciksin :) ben de senin gibi bir kv olucam insallah malum gelinin olma şansım yok :)

Sen de çoook tatlısın..
Öyle olalım inşallah..
Genelde hani hep damatlar kayırılır ya halbuki gelinler de anne kuzusu..
Belki ben bunun çok eksikliğini hissettim, ee kızım da yok o yüzden çok özeniyorum.

Eline bir yerden gecmis olmasi muhtemel. Annesi , ablasi , kuzeni bilinmez... Sahte cantadan cok ben bu kisma takilirdim aslinda.
Evet bu durum da hoş değil.lakin bir süre bakacağım artık ilişkinin gidişatına ve diğer hususlara.sirf bu sebeple bitirmek şu an için aklıma yatmadı.nice sorunlu insanlar var.daha önce denk geldim.zamanla daha net bir değerlendirme yapabilirim diye düşünüyorum

30 küsür sayfadır çantayi gömdü gömdü kotu diye,orjinal oldugunu ogrenince adamla empati yapasi geldi konu sahibinin.Cidden ilginç !
+1
Cakma cikmasindan cok daha vahim baskasina alinmis hediyeyi vermesi. Hic oraya takilmadi hanim kizimiz canta orjinal cikinca. Sirf bu yuzden ayrilmayayim ne sorunlular var diyiverdi.

Yani simdi takildigimiz noktalar farkli.

Sen mesaj attin sordun ya, eger sahte oldugunu itiraf etseydi gozumde yucelirdi diye.

Eee bu daha kotusu baskasina alinmis bir hediyeyi vermek. Buna da cevap veremedi iste.

Ayril demiyorum , yine istedigini yap tabi ki.

keşke bu sözümü bana yakistiramadiginiz kadar ben durup dururken hakaret yerken ve tahrik edilmeye calisilirken karşı tarafa da yakistiramama adaletini gosterebilseydiniz.cok haksiz yere agir hakarette bulunuldu bana.neden sustunuz?insanlar için acımasız olmak çok kolay bilirim. Yeterince hayat tecrübem var.dusmanimi bilr incitmemeye çalışan bir insandım ben.ama artık acimasizliga ve çirkinliğe tahammül edemiyorum ve etmek zorunda değilim.buraya konu açmamak en iyisiymiş.

Evet veremedi.evet fikrin nedir peki.?Ne önerirsin?

+1
Cakma cikmasindan cok daha vahim baskasina alinmis hediyeyi vermesi. Hic oraya takilmadi hanim kizimiz canta orjinal cikinca. Sirf bu yuzden ayrilmayayim ne sorunlular var diyiverdi.
Hanim kızımız.yaslarimiz kaç bilmiyorum ama alaycı üslup ve acımasız yorumları kendinize saklayın.baska nerden saldırılacak durun bakalım.siradaki gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…