doğumgünü icin otel

istanbuldasın sanırım başbaşa mı kutlamak istiyosun?ona göre söliim

parti bitince napıcaksınız?
otel odası tutyorsan ona başka birseyleri hediye etmeni bekleyecek

yaş kaç 18 filan mı

burda herkes kraliyet soyundan herkes pilemses kimse kullanmıyor yaa hatta yeni duydular bu kelimeyi şimdi seni linç edicekler nasıl verceksen dersin diye

Otel odasi.. Ozel hazirlanmis masa pasta susler.. Aksam o odadan cikabilecek misiniz siz?Sen masumca dusunmussun ama atmosfer bir erkek icin cok ic giciklayici

ilk özenenle mi evlendin Allahım sana geliyorum çok şeker yazmışsın

Erkek arkadaşın olayı yanlış anlar. Hiç masum bakmaz benden demesi

Bence super bi fikir. Yani gidebilecegin bi ew yoksa kendi emegini gostermen cok hos. Otel odasi insanlarda degisik bi imaj yaratmis ama ben katilmiyorun yanlis anlayacak olan adam bu suprizi arkadasinin ewinde hazirlasanda yanlis anlayacaktir. Toplum baskisini onemseme bence ozel dusunulmus bi fikir

ben de sizin gibi düşünmüştüm ama genel algı malesef böyle ve vazgeçtim. zaten yapmış olsam bile herkes böyle düşünüyorsa kim bilir otel personeli ne düşünür yani. o yüzden vazgeçtim

Sanki karşıyı tahrik var gibi açıktan siz teklif ediyor gibisiniz

ben de sizin gibi düşünmüştüm ama genel algı malesef böyle ve vazgeçtim. zaten yapmış olsam bile herkes böyle düşünüyorsa kim bilir otel personeli ne düşünür yani. o yüzden vazgeçtim
Bu baskilar yuzunden her duygumuz bastirilmis her hevesimiz icimizde patliyo zaten.. Kolay gelsin umarim insanlara gore daha "edepli" fikirler bulabilirsin

nereden vardınız bu kanıya hanımefendi ???

böyle algılanır diyebilirsiniz ama siz teklif ediyor gibisiniz diyemezsiniz !
Beni yanlış anladınız öyle anlaşılabilirsiniz demek istedim. Kalbinizi kırdıysam özür dilerim. Tabi hassas bir konu

Evlenince eşİne yaparsın böyle sürprizleri. Bence acele etme bu tarz şwyler için. Yani sen çok masumane düşünebilirsin de karşı taraf düşünemz. Tam tersi sevgilin böyle bir sürpriz yapsa sana akşına gelmez mi farklı şeyler?

Ben bu doğum günü olaylarında çok duygusuzum ve erkeklerin de kitaplardan duygulu resimlerden, mektuplardan falan hoslandgni düşünmüyorum tabi vardır arada bir kaç tane ama beni bile kötü hissettiriyor.:)

En sevdiğim yerde kendisi ile güzel bir akşam yemegi.. Ardından en sevdiğim arkadaşlarimla dinlenecek canli müzik. Üstüne de "ya bunu çok begeniyorum ama çok pahali" dediğim şey hediyeyse benden mutlusu olmaz.

Sizin fikriniz de çok güzel eğer genelde bas basa kalamiyorsaniz olabilir. Bir de masrafi çok olur. Sevişme kismina gelince iki insan birbirinin hayata bakisini bilir diye düşünüyorum. Eğer sizi taniyorsa beklentiye gireceğini sanmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…