Doğumgünüm

Doğum günün kutlu olsun ben seni önemsiyorum hiç tanımasam da.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

alın bir pasta ailenizle üfleyin mumları ben genelde böyle yapıyorum :)hatta kendime hediye alıyorum zira benim de pek çevrem yoktur
bugün bir cafede iki kız arkadaş vardı sanırım birinin doğum günüydü.birisi ufacık dilim pasta almış üstüne tek mum arkadaşı üfledi sonra oturup muhabbet ettiler.mutlu olmak için doğru anı beklemektense içinde olduğun anın tadını çıkarıp mutlu olmak daha kolay.

Yazınızı görünce arkadaşımla kendimi ve en yakın arkadaşımı gördüm bir an :1: O küçücük pasta en güzel hediyeye yeterli

Hayat o kadar kısa ki takıntılarımız yüzünden anı yaşamadan günlerimizi tüketmeye çalışıyoruz oysa ki ne kadar yanlış. Yarın sizin doğum gününüz küçük bir hediye alıp şımartın inanın çok iyi gelecektir.
Ayrıca mutlu yıllar doğum gününüzü ağlayarak değil gülerek kutlayın iyi geceler.

Doğum günün kutlu olsun.
Nice güzel, keyifli, bol kahkahalı senelerin olsun inşallah. Kimsenin seni üzmesine izin verme. Sana değer vermeyen insanları umursama. Bu hayat senin, tekrarı olmayacak. Yaşayacaksın ve bitecek. Ama biterken arkana dönüp baktığında 'çok güzel yaşadım' diyebilmelisin.
İyi ki doğdun! :16:

Son düzenleme:
hiç takma bölye şeylere.
bu tarz şeyler ıcın kendıne dert edınme. mutlu yıllar, yeni yaşın guzel şeyler getırır umarım
iyiki doğdun :)
image.axd

Son düzenleme:
Bugun benim de dogum gunum :))

Benimkini de kimse hatirlamaz, senin yine iyi sevgilin varmis, bende o da yok:)

Bu yalnizligi ben tercih ettim ama uzulsem de, insanlara deger verip hayal kirikligina ugramaktan iyidir;)

Doğum gününüz kutlu olsun. Nice güzel, mutlu senelere! :16:

İyi ki doğdun Ophelia :29:

İntihara kalkışmak bencilce verilmiş bir karar. böyle durumlarda aklıma gelen ilk kişi annem oluyor. hiçbir anne evlat acısı yaşamayı hak etmez. annene bunu reva görme lütfen bir daha. :31:

Düşün… Kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen?
Kim yıkar, yıpratır seni sen izin vermezsen?
Kim sever seni, sen kendini sevmezsen?
Herşey sende başlar, sende biter…
Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme,
Tükettirme içindeki yaşama sevgisini…

Hep hatırla: “Çaresizseniz, Çare “SİZSİNİZ”…

Tekrar iyi ki doğdun. Nice mutlu yıllara, uzun ve güzel bir ömüre inşallah.
En çok kendine değer ver Ophelia. :29:

Teşekkür ederi iyi dileklerin için.İzmirdeyim ben ama kocaelide okuyorum

Merhaba canım, ben de yıllar önce Kocaeli'nde okumustum. Aileden evden uzakta okumak pek cok acıdan kolay degıldır bılırım
Ben sunu soylemek ıstemıstım; yıllarca benım de yalnız mutsuz gecırdıgım dogumgunlerım oldu ama sımdı esim ve iki de muhtesem evladım var. Bu guzellıklerın varlıgı arasında dogumgumun de bor anlamı kalmadı, hergun yenıden doguyorum sankı:)
Yanı hayat bırgun kotu, bır gun ıyı olabılır hatta bır an ıtıbarıyle sankı hep kotu gıdecekmıs gıbı de gorunebılır. Allah korusun hersey cok ıyı gıderken basımıza kotu bırsey de gelebılır. Hersey bız ınsanlar ıcın. O yuzden sadece yasıyor olmaktan oturu mutlu olmalıyız... Yasıyor olmaktan daha buyuk bır hedıye olamaz, her anını kıymetli bılıp tadını cıkarmak gerek.

Dogumgunun kutlu olsun, cok mutlu olmanı dılerım sevgıler,

İyi ki doğdun Ophelia! Nice mutlu, sağlıklı, güzel senelere inşallah. Sen kendine değer ver yeter bak ne güzel yanında ailen var Allah eskikliklerini vermesin:29:

İyi ki doğdunuz Ophelia91 ve sonsuzzz .. Uzun yıllardır hep kendi pastamı kendim alırım. Annem ve kardeşimle evde kutlarız. Böylesi daha güzel.. Al pastanı annenle kutla boşver diğerlerini..:46:

Son düzenleme:
Canını üzmeye değer mi yahu ben bi'hafta önceden beni bağıra bağıra doğuran anneme hatırlatma yapıyorum "beni doğurmana şu kadar gün kaldı, fazla yorma kendini" diye:9: Hayat işte bazen kendi doğum günümü kendim unutuyorum:31:

Hiç moral bozmuyoruz, yarın annenle güzel bi'pasta alıp dileğini dileyip üflüyosun. Belki sonra alışverişe gider kendine yeni şeyler alırsın.

Bana göre yeni yaş, yeni sayfa demek oyüzden karamsar girme:)

Son olarak iyi ki doğdun Ophelia! Yeni yaşında Allah gönlüne göre versin her şeyi, ağzının tadı hiç bozulmasın ve şans hep senden yana olsun. Az ağlamalı, bol gülmeli:119::71:

Doğum günün kutlu olsun canım

Ben alıştım artık ben ailemin eşimin her doğum günü kutlarım ama beni kimse önemsemez doğum günümde kardeşime gitmiştim unutmuş söyledim aaa unutmuşum dedi her yıl hediyelerle kutladığım kardeşim artık bende aaa unuttum diyeceğim bunun için intihara üzülmeye değer mi

Daha bu gece dusunuyordum gecen sene dogumgunune cok ozenerek kutladigim, ama tarafindan kutlanmadigim birini.
Ben de onunkini kutlamayacagim bu sene dedim, yine icerledim. :1: Seni umursamayani sen de umursama, insan rahatliyor. :27:

Dogum gunun kutlu olsun bu arada.

Tatlım ,doğum günün kutlu olsun..Takma böyle şeylere..Evet insan etrafında sevildğini görmek istiyor ve böyle özel günlerde beklenti
içeresine giriyor.Ama hiç anlamı yok tatlım. Genç ve sağlıklı iken hayatını yaşa herşeyi boşver. Bak benim gibi kırklı yaşlara gelince kendin bile hatırlamak
istemeyeceksin. Yinemi doğum gnüm geldi. Yine mi bir yaş yaşlancam:43: diyceksin .o yüzden her gününün kıymetini bil veöyle yaşa

Evet biliyorum insanların dertleri benimkilerden büyük ama birtek size yazabiliyorum kızlar.Birtek size cesaret edebiliyorum kırıldığım şeyleri anlatmaya.Sadece yarın doğumgünüm annem ve erkek arkadaşım dışında hiç kimsem olmadığını farkettim.Bir kere olsun önemsenmeyi isterdim geçen sene çok yanlış olduğunu bildiğim halde doğum günümde intihara kalkışmıştım psikolojik problemlerimden dolayı bu sene de geçen senekinden farklı değilim.Yarın da eminim ki her günüm gibi geçecek.Kendi erkek arkadaşım bile doğum günümü önemsemedi.Galiba ben bir yerlerde hata yapıyorum kızlar.Lütfen yardım edin.

Aynı gün doğmuşuz canım Benim de bugün doğum günüm.
Yepyeni bir sayfa açmaya ne dersin bu günde . Yeni kararlar yeni mutluluklar getirir çoğu zaman. Bırak 3.kişileri olmasınlar unutsunlar. Sen kendine yetmezmisin . Bu dünyada hangi bir canlı yada hangi bir olay senin canından daha kıymetli olabilir . Güçlüsün kafanı karıştıran o korkak kız çocugunu çıkar ordan ve attıgın adımları sağlam at. Bak hayattaki en değerli varlıklar Anneler . Annen yanında ne güzel Git sarıl annene ve ona sevdiğini söyle . En azından yaslancağın bir dağ var arkanda. Ya ben napayım söylesene Annem yok benim ama arkadaşım çok . Hepsini alsalar yapayalnız kalsam ve karşılığında bana Annemi verseler keşke .
Senin önündeki doğum günlerini çok daha güzel geçirebilcek sebeblerin olabilir. Ama beni en mükemmel günümde bile ince bir sızı var içimde ben napayım ? Her yediğim pilavdan taş çıkması gibi .
Diceğim şu ki bu doğum gününde bırak 3.kişileri hediyeleri vs. En büyük hediyeyi kendine ver ve yeni bir hayata başla :16:

Doğum günümüz kutlu olsun canım :16:

Evet biliyorum insanların dertleri benimkilerden büyük ama birtek size yazabiliyorum kızlar.Birtek size cesaret edebiliyorum kırıldığım şeyleri anlatmaya.Sadece yarın doğumgünüm annem ve erkek arkadaşım dışında hiç kimsem olmadığını farkettim.Bir kere olsun önemsenmeyi isterdim geçen sene çok yanlış olduğunu bildiğim halde doğum günümde intihara kalkışmıştım psikolojik problemlerimden dolayı bu sene de geçen senekinden farklı değilim.Yarın da eminim ki her günüm gibi geçecek.Kendi erkek arkadaşım bile doğum günümü önemsemedi.Galiba ben bir yerlerde hata yapıyorum kızlar.Lütfen yardım edin.

Benim son 3 senedir bu şekilde. İnsan o gün biraz önemsenmek istiyo ama bu kadar takmamalısın bence benimde senelerdir doğum günümde yanımda kimse olmaz ama hiç intihar etmeyi falan düşünmedim sadece biraz buruk oluyorum o kadar

Merhaba canım, ben de yıllar önce Kocaeli'nde okumustum. Aileden evden uzakta okumak pek cok acıdan kolay degıldır bılırım
Ben sunu soylemek ıstemıstım; yıllarca benım de yalnız mutsuz gecırdıgım dogumgunlerım oldu ama sımdı esim ve iki de muhtesem evladım var. Bu guzellıklerın varlıgı arasında dogumgumun de bor anlamı kalmadı, hergun yenıden doguyorum sankı:)
Yanı hayat bırgun kotu, bır gun ıyı olabılır hatta bır an ıtıbarıyle sankı hep kotu gıdecekmıs gıbı de gorunebılır. Allah korusun hersey cok ıyı gıderken basımıza kotu bırsey de gelebılır. Hersey bız ınsanlar ıcın. O yuzden sadece yasıyor olmaktan oturu mutlu olmalıyız... Yasıyor olmaktan daha buyuk bır hedıye olamaz, her anını kıymetli bılıp tadını cıkarmak gerek.

Dogumgunun kutlu olsun, cok mutlu olmanı dılerım sevgıler,

Çok teşekkür ederim düşünceli mesajın için.inanın benim için çok anlamlı :16:

Benim son 3 senedir bu şekilde. İnsan o gün biraz önemsenmek istiyo ama bu kadar takmamalısın bence benimde senelerdir doğum günümde yanımda kimse olmaz ama hiç intihar etmeyi falan düşünmedim sadece biraz buruk oluyorum o kadar

Yalnız değilmişim.teşekkür ederim size çokça.umarım bir dahaki doğum gününüzde çokça arkadaşınız olur :)

Back
X