- 6 Mayıs 2014
- 327
- 33
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı gün doğmuşuz canım Benim de bugün doğum günüm.
Yepyeni bir sayfa açmaya ne dersin bu günde . Yeni kararlar yeni mutluluklar getirir çoğu zaman. Bırak 3.kişileri olmasınlar unutsunlar. Sen kendine yetmezmisin . Bu dünyada hangi bir canlı yada hangi bir olay senin canından daha kıymetli olabilir . Güçlüsün kafanı karıştıran o korkak kız çocugunu çıkar ordan ve attıgın adımları sağlam at. Bak hayattaki en değerli varlıklar Anneler . Annen yanında ne güzel Git sarıl annene ve ona sevdiğini söyle . En azından yaslancağın bir dağ var arkanda. Ya ben napayım söylesene Annem yok benim ama arkadaşım çok . Hepsini alsalar yapayalnız kalsam ve karşılığında bana Annemi verseler keşke .
Senin önündeki doğum günlerini çok daha güzel geçirebilcek sebeblerin olabilir. Ama beni en mükemmel günümde bile ince bir sızı var içimde ben napayım ? Her yediğim pilavdan taş çıkması gibi .
Diceğim şu ki bu doğum gününde bırak 3.kişileri hediyeleri vs. En büyük hediyeyi kendine ver ve yeni bir hayata başla
Doğum günümüz kutlu olsun canım![]()
Canını üzmeye değer mi yahu ben bi'hafta önceden beni bağıra bağıra doğuran anneme hatırlatma yapıyorum "beni doğurmana şu kadar gün kaldı, fazla yorma kendini" diyeHayat işte bazen kendi doğum günümü kendim unutuyorum
Hiç moral bozmuyoruz, yarın annenle güzel bi'pasta alıp dileğini dileyip üflüyosun. Belki sonra alışverişe gider kendine yeni şeyler alırsın.
Bana göre yeni yaş, yeni sayfa demek oyüzden karamsar girme:)
Son olarak iyi ki doğdun Ophelia! Yeni yaşında Allah gönlüne göre versin her şeyi, ağzının tadı hiç bozulmasın ve şans hep senden yana olsun. Az ağlamalı, bol gülmeli:119:![]()
Doğum günün kutlu olsun canım
Ben alıştım artık ben ailemin eşimin her doğum günü kutlarım ama beni kimse önemsemez doğum günümde kardeşime gitmiştim unutmuş söyledim aaa unutmuşum dedi her yıl hediyelerle kutladığım kardeşim artık bende aaa unuttum diyeceğim bunun için intihara üzülmeye değer mi
Daha bu gece dusunuyordum gecen sene dogumgunune cok ozenerek kutladigim, ama tarafindan kutlanmadigim birini.
Ben de onunkini kutlamayacagim bu sene dedim, yine icerledim.Seni umursamayani sen de umursama, insan rahatliyor.
Dogum gunun kutlu olsun bu arada.
Tatlım ,doğum günün kutlu olsun..Takma böyle şeylere..Evet insan etrafında sevildğini görmek istiyor ve böyle özel günlerde beklenti
içeresine giriyor.Ama hiç anlamı yok tatlım. Genç ve sağlıklı iken hayatını yaşa herşeyi boşver. Bak benim gibi kırklı yaşlara gelince kendin bile hatırlamak
istemeyeceksin. Yinemi doğum gnüm geldi. Yine mi bir yaş yaşlancamdiyceksin .o yüzden her gününün kıymetini bil veöyle yaşa
Doğum günün kutlu olsun ben seni önemsiyorum hiç tanımasam da.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayat o kadar kısa ki takıntılarımız yüzünden anı yaşamadan günlerimizi tüketmeye çalışıyoruz oysa ki ne kadar yanlış. Yarın sizin doğum gününüz küçük bir hediye alıp şımartın inanın çok iyi gelecektir.
Ayrıca mutlu yıllar doğum gününüzü ağlayarak değil gülerek kutlayın iyi geceler.
Doğum günün kutlu olsun.
Nice güzel, keyifli, bol kahkahalı senelerin olsun inşallah. Kimsenin seni üzmesine izin verme. Sana değer vermeyen insanları umursama. Bu hayat senin, tekrarı olmayacak. Yaşayacaksın ve bitecek. Ama biterken arkana dönüp baktığında 'çok güzel yaşadım' diyebilmelisin.
İyi ki doğdun!![]()
hiç takma bölye şeylere.
bu tarz şeyler ıcın kendıne dert edınme. mutlu yıllar, yeni yaşın guzel şeyler getırır umarım
iyiki doğdun :)![]()
İyi ki doğdun Ophelia
İntihara kalkışmak bencilce verilmiş bir karar. böyle durumlarda aklıma gelen ilk kişi annem oluyor. hiçbir anne evlat acısı yaşamayı hak etmez. annene bunu reva görme lütfen bir daha.
Düşün Kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen?
Kim yıkar, yıpratır seni sen izin vermezsen?
Kim sever seni, sen kendini sevmezsen?
Herşey sende başlar, sende biter
Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme,
Tükettirme içindeki yaşama sevgisini
Hep hatırla: Çaresizseniz, Çare SİZSİNİZ
Tekrar iyi ki doğdun. Nice mutlu yıllara, uzun ve güzel bir ömüre inşallah. En çok kendine değer ver Ophelia.![]()
İyi ki doğdunuz Ophelia91 ve sonsuzzz .. Uzun yıllardır hep kendi pastamı kendim alırım. Annem ve kardeşimle evde kutlarız. Böylesi daha güzel.. Al pastanı annenle kutla boşver diğerlerini..![]()
İyi ki doğdun Ophelia! Nice mutlu, sağlıklı, güzel senelere inşallah. Sen kendine değer ver yeter bak ne güzel yanında ailen var Allah eskikliklerini vermesin![]()
Seninde uzuldugun seye bak. Benim birak dogum gunumu yilini,ayini, gununu bile bilmiyorum: (( Nufusta kayitli gunuyle kutluyorum.sen enazindan gercek dogdugun gunu biliyorsun degil mi? Bak mutlu olmak icin sana guzel bir sebep. Herzaman esim birgun gec kutlar. Saglikli nefes alabiliyorsan ne mutlu sana. Happy birthday, happy birthday to you: )) nice saglikli, huzurlu yaslara: ))
Bugun benim de dogum gunum :))
Benimkini de kimse hatirlamaz, senin yine iyi sevgilin varmis, bende o da yok:)
Bu yalnizligi ben tercih ettim ama uzulsem de, insanlara deger verip hayal kirikligina ugramaktan iyidir![]()
Beklentiler felaket getirir.
Sen kendi hayatindan vazgececek kadar baskasina bagliysan, en cok senin icin gecerli bu laf.
Mutlulugu sadece kendinden bekle. Kendi kendini kontrol edebilirsin, ama baskasini kontrol edemezsin. Yapmiyorlar, onemsemiyorlar diye sizlanmanin anlami yok. Senin icin onemliyse dogum gunun, kendi kendini simart. Al pastani, katilan katilsin katilmayan katilmasin.
Bu tur beklentilerin olmazsa, bu kadar dibe cokmezsin. Sen beklemezken baskasi bir surpriz yapacak olursa arti olur o. Surpriz mutluluk olur yani.
Doğum günüb kutlu olsun umarım en iyi yılın olur ilerde kocaman bi ailen bebeklerin olur onlarla huzurla mutlulukla kutlarsın. Hayalimdekinden daha güzel hayatın olsun iyi ki varsınnn❤️😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yazdıklarım belki alakasız gelecek size ama doğum gününüzü üstün körü kutlayan bir sürü insan olacağına gönülden hemde can-ı gönülden kutlayan bir kişi olsun daha kıymetli inanın. şu facebook üzerinden kutlanan hatırlanan doğum günleri bana pek samimi gelmez mesela. gerçekte hatırlayan onlar değil çünkü sistem. dolayısıyla size canı gönülden iyiki doğdun diyen biri varsa sımsıkı sarılın ona ve birlikte kutlayın. yoksada mutsuz olmayın lütfen. şu hayatta insanın sahip olduğu en değerli şey varlığı! iyiki doğdum iyiki varım diyin ve kocaman gülümseyin kendinize.. annemin bile hatırlamadığı doğum günlerim oldu hiç takmadım kafama.. bir yıl 20kişiyle kutladıysam bir yıl kendi kendime kutladım. mühim olan var olmak sağ olmak![]()
ben her doğum günümde annemi arar iyiki doğurdun beni kız analık sana pek yakıştı derim mesela.. karşılıklı şükrederiz Allah'a beni var ettiği ona da anneliği nasip ettiği için..
Doğum günün kutlu olsun. nice, mutlu, sağlıklı, huzurku ve sevdiklerinle nice yıllara.... annen yanında... sevgilinde odun da olsa var...
birde face'in varsa herkez kutlar.. konuşmazsın ama face eklidir bir bakarsın kutlamış yalandan... ilginç sosyal paylaşım sitesi
ben gerçekten kutladım, seni tanımasam bile![]()