- 17 Aralık 2015
- 27.115
- 49.572
- 598
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Ama herkes anlamıyor ki böyle, vikis diyeceksinOhoo V vesikaliyarim kocan da olur,ayaklarını totosunu vikslersin de ,kayınvalideyle eltiyle ilgili konular da açarsın hepsi olur,sen umudunu yitirme
Mutlu huzurlu yıllar
Evlenmemiş oluşunu dert ediyo işte anlamadınız mıBir derdim var ile nalaka? @Mune
Bir derdim var ile nalaka? @Mune
Oncelikle mutlu yıllar diliyorum, ve seni uyarıyorum dogumgününde dilediğin şeylere dikkat et mazallah gerceklesir falan... yahu kafayı mi yedin ne kocası aklini başına devsir hayatını yasamaya devam et... Allahın sevgili kuluymussun ki hala bekarsin
Bende varım canım merak etmeEvet 8 dakikadır yeni yaşımdayım ve yuh diyorum bu yaşa geldim :) sormayın ama
2020 den artık bi koca bekliyorum bi zahmet biraz daha gelmezse zaten öbür dünyaya kalacak herhalde işimiz....Bitek ben kalmışım gibi hissediyorum artık evlenemeyen
İyiki doğdun. MUSMUTLU YILLAR.Bende evlendim boşandım eksik dua etme canım hayırlı es ver de bana da dua et lutfenEvet 8 dakikadır yeni yaşımdayım ve yuh diyorum bu yaşa geldim :) sormayın ama
2020 den artık bi koca bekliyorum bi zahmet biraz daha gelmezse zaten öbür dünyaya kalacak herhalde işimiz....Bitek ben kalmışım gibi hissediyorum artık evlenemeyen
İyiki doğdun. MUSMUTLU YILLAR.Bende evlendim boşandım eksik dua etme canım hayırlı es ver de bana da dua et lutfen
dogum gunume evli ve cocuklu girdim bu yil, oglum o gun zivanadan cikmisti kocam 7 de 10dk isten cikiyorum deyip gece 3,5 ta geldi cok ta matah degil yaniozenecekbaska seyler bul bence misir piramitlerine gitmeyi filan iste eminim daha eglenceli ve verimli olur
Ohoo V vesikaliyarim kocan da olur,ayaklarını totosunu vikslersin de ,kayınvalideyle eltiyle ilgili konular da açarsın hepsi olur,sen umudunu yitirme
Mutlu huzurlu yıllar
Doğum günün kutlu olsun canım ama aklın varsa evlenme gençliğini mahvetme hahahah
Bizim de evlillik yıl dönümümüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?