- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
mutlu yıllarEkleme:
Şu anda biri benle evlenmek istio ama hem annesi hem de hiperaktif kızıyla yaşıo...oh my god...Ki o bile ozel bişi yapmadı yapmaz da yani...Sabah açım dedim kahvaltıya goturur belki diye, ben de hep açım dedi iyi mi? Bendeki şans var ya kutupta beyaz ayıya bile rastlamayan cinsten...
Neresinimutlu yıllar
ben bu kısmı anlayamadım
yanı sızınle bırı sızınle evlenmek ıstıyor bosanmıs cocugu olan bırı mı emın olmak ıstedımNeresini
yanı sızınle bırı sızınle evlenmek ıstıyor bosanmıs cocugu olan bırı mı emın olmak ıstedım
evlenmeyı cok ıstıyorsunuz ya neden dusunmuyorsunuz adayı :)
ay haklısınız gercekten olumsuzmusÇok yeni tanıstım daha tanımıorum birincisi
Sigara içiyor ben sigara kokusuna dayanmıorum
Daha onemlisi de problemli kız cocugu varmış onla yaşayan...hiperaktivite varmış ve ilaç alıyormuş her gun
Artı annesi de onla yaşıyor, annesi ameliyat olmuş defalarca ve ona bakmak durumunda
Yani dert içine mi gireyim bana cok sıkıntılı geldi...
Aynı durumdayım sizle. Duamı edip hayırlısını dileyip bekliyorumYıllardır bekliyorum yıllardır dua dua dua ama yok..her sene aynı dilek bakalım...çok mu çirkinsin ya da arıza mısın yoksa çalışmıo musun dersin...inan hepsi var yani güzellik, iyi meslek iyi bir ailem var arıza da değilim....ama donup bakan yok bakanlar da ya cocuklu olup copsuz uzum arayanlar
Aynı durumdayım sizle. Duamı edip hayırlısını dileyip bekliyorum☺ Umarım 2020 gönlünüzdeki eşi nasip eder
İnşallah
Hata bende
5 yıl birine takıldım evlenicez dedi , en son da ben kimseye soz vermedim dedi
böyle erkekleri bi kaşık suda boğasım geliyo. Sorumsuzlar
Ne cektin beeee
Kadincagiz derken@Yasemenlikek miş ya adı bak şu kadıncagız yazsında bir güzel
O da henüz yalnız benimde ilerde yalnız kalmayacagımın garantisi yok
Kaç kaç kaç deli misinÇok yeni tanıstım daha tanımıorum birincisi
Sigara içiyor ben sigara kokusuna dayanmıorum
Daha onemlisi de problemli kız cocugu varmış onla yaşayan...hiperaktivite varmış ve ilaç alıyormuş her gun cocuk
Artı annesi de onla yaşıyor, annesi ameliyat olmuş defalarca ve ona bakmak durumunda
Yani dert içine mi gireyim bana cok sıkıntılı geldi...
Kadincagiz derken
Ben evde kaldim daSana ne oldu ki seni örnek gostermişler?
Kaç kaç kaç deli misin
Evlendiler miBen evde kaldim dayani bi defa evlendim bosandim.o sayilmaz.35 yasindayim yalnizim cok ondan dert yandim.estetik mevzuu da sevgilom estetik harikasi bir kadin icin beni terketti.falan filan iste
Yok ayrilmislarEvlendiler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?