Doğumla ve annemle ilgili endişem

Anlaşabileceklerini bilsem sürünerek kahvede yapardım inanın. Ama bizimkiler düşman gibi.
ablaniz yada genc biri varsa gelsin.yaslilar hem bisey yapamiyor hemde insani daha cok yoruyorlar.ben ameliyatli halimle herseyi tek basima yaptim.zorlandim ama esimde sagolsun cok destek oldu.hic korkmayin

Kaynananiz gelsin yazik anneniz yorulmasin bence.
Kimi severse insan onu cagirmali. Ama sonra anne oldugunda ayni muameleyi gorunce de uzulmemeli elbette

Hastanede esim kalmisti benim, annem ve kv de evdeydiler. Misafirleri falan agirladilar iyi oldu. Misafir kabul etmezseniz ilk hafta bence esinizle tek bile idare edersiniz. Zora kalinca siz tek bile yaparsiniz aslinda. 2. Dogumumda herkes buyuk oglumla ilgilendi, kendime ve kucuge ben baktim. Iki dogumum da sezeryandi, cok korkmasin gozunuz.

Hiç takma kafana tadini cikar ne derse he de geç ve bende dogum yaptigim ilk gun 19 yasinda kız kardesim ve esimle kaldik cok guzelde idare ettik hemsireleri cagirmadan

Asıl nazlıysan sezaryen olma bence :) bu nasıl bir cümle ya çok motive edici.(!) Sezaryen sonrası ağrıların ne demek olduğunu bilmiyor galiba. Öksürürken bile canı acıyor insanın. 4 ay önce doğum yaptım sezaryenle sadece eşim bile yanımda olsa hallederdim diye düşünüyorum şu an. Kız kardeşiniz yeterli olur. İlla bebek bakımını bilecek birine ihtiyaç yok. Hemşireler herşeyi anlatıyor zaten. Hastane de özelse hiç sıkıntı olmaz

Teşekkürler. Yalnız benim eşimde bakımımı kimseye bırakmaz. annem gelse bile ona kalmaz. Eve çıktığımda haber vereceğim zaten. Sadece hastanede kimseyi istemiyorum.

Hastanede eşin sana yeter hiç kafana takma
Hemşirelerde yardımcı olur

Ben yanımda eşimden başkasını istememiştim. Annem başka şehirde gelememişti, kaynanada gelsede yan yatakta sabaha kadar horlayacaktı boşa sinirlerim bozulmadı ilk gecemiz huzurla geçti :)

Kendiside sezaryen oldu ama bana söylemesinin sebebi sancıdan çok bağırır ağlarım falan diye. Sen dayanamazsın diyor o sancıya. Ama ben çekmek istiyorum tersine. Eminim kolay olmaz.

:) darısı başıma inşallah.

Yani bebek telaşı anne ni anne ni seni anne ni herşeyi unutturur onla gün dolar zaten. Çok takılma
Bu dönemde sana annenden başka kimse yardım edemez sana

Acik konusmakta fayda var. Anneniz herseyi 4/4 yapiyorsa size zamaninda ögretmediyse bazi seyleri simdi fazla elestirmeye hakki yok. Ha elestirmek istiyor illaha: "Anne burasi benim evim,benim düzenim. Begenmiyebilirsin,saygi duyarim ama durum böyle". Heleki dogumdan sonra böyle catismalar oluyor. Fazla takmamak lazim. En önemlisi siz be bebeginizsinizm su "sen nazlisin sezeryan ol" yorumuna birsey demiyorum bile,cünkü akli olan bir hamileye böyle birsey söylemez

Kardeşiniz yeter
Hele normal doğum olursa emin olun kimseye ihtiyaç bile duymazsınız eşiniz yanınızda olduktan sonra

Aynı muamele derken dövüp sövme gibi geliyor kulağa.
Neden oyle geliyor ki? Annenize dogumu gec soylemek de bir muamele. Yarin size yapildiginda uzulmeyecekseniz siz de yapabilirsiniz kendi annenize en dogal hakkiniz. Onu kastetmistim ben

İlk dönemi eşinle başbaşa geçirmek istediğini söyle gönder... bende bi buçuk yıldır görüşmediğim annemle iki ay önce barıştım 4 ay sonra doğum var şimdiden diyorum kaynanama anne sen kal biyolojik kalmasın izin verme diye o gerginliği anlıyorum ama bu senin özel zamanın senin hayatının dönüm noktası kimsenin tribiyle geçirme stres sütünün gelmesini bile engeller sen sadece bebeğinin ne kadar harika olduğunu düşünmelisin başka bişey değil

Kendiside sezaryen oldu ama bana söylemesinin sebebi sancıdan çok bağırır ağlarım falan diye. Sen dayanamazsın diyor o sancıya. Ama ben çekmek istiyorum tersine. Eminim kolay olmaz.
Herşeyin bir zorluğu var tabi ki. Ama normal olması iyileşme için çok daha iyi.
Ayrıca bağırsanız ne olacak sanki herkes doğum yapıyor hiç kötü ya da ayıplanacak bi şey değil. Bir can çıkıyor içinden insanın kolay mı?

Benim annemde hep normal Doğum yapmış
Sezeryan ne kadar rahat ya uyuyup uyanıyorlar ne ağrı ne sancı var diyip duruyordu
Davulun sesi uzaktan hoş ya
Benim sezeryan yerinde açılma olup iltihap kaptı yaklaşık 2 ay süründüğümü görünce keşke normal olsaydı dedi
Şimdide daha gelmeden gitmenin hesabını yapıyor telefonda
10 gün kalıp dönecekmişmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…