Bnmde o kadar kaldi agrilarimda cok ben hic korkmuyodm simdi biraz dusinduro beniÇok az kaldı kızlar iki hafta kadar az ama normal doğumdan çok korkuyorum sürekli aklımda ,çok acır mi nasıl yaparım diye düşünmekten uyku bile uyuyamiyom yakın zamanda doğum yapanlar şunun acısını bi anlatın lütfen herkes farklı bisey anlatiyo sezeryan olma şansım yok şimdilik çünkü devlette olacam seçme şansım yok yani doğumu nerde yapacam o bile belli değil etlik zübeyde hanım mi yoksa zekai tahir mi muayeneye polikliniğe gidiyorum
Ay hepimiz sağ salim atlatalım inşAllah..valla doğumun her türlüsü zor , normal doğurup 1 ay acı çekenide gördüm , sezeryan olup ertesi gün ayaklananıda..yada tam tersini..Allah herkese en kolayını nasip etsin tabi banada.AminnnAy sesli güldümçok özür dilerim ama gerçekten onu hiç düşünemedim affedin lütfen bende çok korkuyorum sezeryandan ama bakın sezeryan için normalden daha kolay diyenleri düşünün benim yorumumu dikkate almayın lütfen rabbim kolayca atlattırsn inşallh hatırlısıylan
Çok teşekkür ederim rahatladim azda olsa hep aynı örneği veriyolar adet sancısından biraz fazla diye korkum da o ben her adet günümde hastanede yatardım :-( daha şiddetlisini dusunemiyom iğnesiz günüm gecmezdiSize cevap yazabilmek için giriş yaptım :) lütfen sakin olun normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım, ben de çok telaşlıydım ama doğum anı gelince her şey çok güzel ilerledi çünkü gerçekten bunu yapmak istiyordum. Kendinize güvenin vücudunuza güvenin. Asla olumsuz hikaye dinlemeyin. Sanırım Ankara'da yaşıyorsunuz tvde doğumla ilgili bir programda izledim harika donanımlı bir devlet hastanesi vardı Zekai tahir sanırım orası normal doğum içim ideal gibi. Doğum sancısı öyle abartıldığı gibi değil ben epidural bile kabul etmedim, adet sancısının şiddetlisini düşün. Hem Bebek geldikten sonra anında unutuyorsun acıyı mucize gibi. Sormak istediğin bir şey olursa cevaplarım henüz 5 ay oldu bilgilerim taze :)
Amin canm inşallh kolay bişey yokki birşey istiyorsan acısınada katlanacaksın. Ama nasıl olursa ne kadar acı çekilirsede inanın bana değiyor ya minik boncuk gözlerle size bakıyor mis kokusunu içinize çekiyorsnz herşey umutuluyor. Benm ikincim olacak allahn izniyle ama ilki gibi heyecanlıymAy hepimiz sağ salim atlatalım inşAllah..valla doğumun her türlüsü zor , normal doğurup 1 ay acı çekenide gördüm , sezeryan olup ertesi gün ayaklananıda..yada tam tersini..Allah herkese en kolayını nasip etsin tabi banada.Aminnn
Şuan gerçekten özele para verecek durumumuz yok keşke olsa eşim de çok ister özelde olmamı ama imkan yokCanım sakin ol doğanın kanunu bu çoğu kadın dğnya varolduğundan beri doğuruyor hayvanlar da dahil.
Özelde hiç mi şansın yok sezeryan olsan çok uygun ve iyi olan hastaneler de var.
Ama hiç belliolmaz beş dk da normal doğum yapan kolayca atlatanlar da var.
İnşallah doğumun çok kolay olur.
Aslında ben sezeryan oldum gerçekten çok rahattı hemen toparladın ama normal doğum yapıp çok az sancı çekenler var yani zaten normal doğum sırasında bir sorun olursa devlette de sezeryana alıyorlar merak etme.Şuan gerçekten özele para verecek durumumuz yok keşke olsa eşim de çok ister özelde olmamı ama imkan yok
Evet normal dogurupta 1 ay yatanlardanım onun üzerine uzun bir süre çocuk bile istemedim şimdi dogumuma az kaldı yine zorda olsa normal istiyorum sezeryan da zor normalde zor ama bi günde herşeyi unutuyorsun anne olmak kolay degilAy hepimiz sağ salim atlatalım inşAllah..valla doğumun her türlüsü zor , normal doğurup 1 ay acı çekenide gördüm , sezeryan olup ertesi gün ayaklananıda..yada tam tersini..Allah herkese en kolayını nasip etsin tabi banada.Aminnn
İzleme doğum videolarına o şekilde bakarsan normal doğumda sezeryan da berbat görünüyor ama kendim doğum yaparken öyle olmayacak. İzleyip de boşuna moralini bozma.O doğum videoları zaten offff bi kere izledim bi hafta gözümün önünden gitmedi :-(
İnşallah benimde öyle olur dua edin lütfennAslında ben sezeryan oldum gerçekten çok rahattı hemen toparladın ama normal doğum yapıp çok az sancı çekenler var yani zaten normal doğum sırasında bir sorun olursa devlette de sezeryana alıyorlar merak etme.
Herkesin vücut yapısı farklıdır belki de hemen doğuracaksın kim bilir? Benim kuzenim kontrole gitmişti sancısını ve açıklığı fark etmemiş bile doğum odasına girerken bakmış ayaktayken bebek geliyor sancı falan yok iki ıkınmış çıkmış kendisi bile inanamıyor ay inşallah senin de öyle kolay olur.
Zaten biz işin kolayına kaçıyoruz fakat ninelerimiz annelerimiz bi şekilde doğurmuş normal de olsa ve bebeğin olduğu zaman hiçbirşeyi hatırlamayacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?