Şöyle düşün herkes yaşıyor ve meleğine kavuşuyor bol bol doğum sırasında inşirah oku bana bir akrabam kırk pirince aşr suresi oku ye demiştiÇok az kaldı kızlar iki hafta kadar az ama normal doğumdan çok korkuyorum sürekli aklımda ,çok acır mi nasıl yaparım diye düşünmekten uyku bile uyuyamiyom yakın zamanda doğum yapanlar şunun acısını bi anlatın lütfen herkes farklı bisey anlatiyo sezeryan olma şansım yok şimdilik çünkü devlette olacam seçme şansım yok yani doğumu nerde yapacam o bile belli değil etlik zübeyde hanım mi yoksa zekai tahir mi muayeneye polikliniğe gidiyorum
aynen dediğin gibi adet sancısı gibi sadece biraz daha şiddetliHic dogum yapmadim ama adetlerim duvarlari tirmalayacak kadar siddetli agriyla geciyor. Herhalde dogum sancisi da onun daha daha siddetlisidir. Genel olarak bu agri meselelerinde psikoloji onemli. Aman cekeyim agrimi nolacak bitecek nasilsa su an canim yansin napabilirim yani diye diye gevsetirsin kendini. Ne kadar az kasarsan o kadar dayanikli olur. Allah saglikla kavustursun
bu epidural doğum sonradan bazılarında sıkıntı cıkarıyor diye biliyorumŞöyle düşün herkes yaşıyor ve meleğine kavuşuyor bol bol doğum sırasında inşirah oku bana bir akrabam kırk pirince aşr suresi oku ye demişti
Benim oğlan 4200 doğdu 6-7 ıkınmada çok şükür
Ama ben internetteki bütün doğum videolarını izlemiştim çok cesaretlenmiştim devlette yapmasaydın Epidural normal doğumu tercih etmeni tavsiye ederdim Can'ım
Allah bir avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah'a emanet ol
İşin ehline olunca sıkıntı olmaz benim iki doğumumda Epidural normal doğum hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükürbu epidural doğum sonradan bazılarında sıkıntı cıkarıyor diye biliyorum
nerde yaptınız doğumlarınızı yurt dışımı türkiyedemiİşin ehline olunca sıkıntı olmaz benim iki doğumumda Epidural normal doğum hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür
Ben etlik zübeyde hanımda doğumumu yaptım çokda memnundum... Uyuyamaman doğumu düşünmekten değil son aylarda uyku problem oluyor sende doğumu düşünmeye başlıyorsun . Ne kadar çok ıkınırsan doğum okadar kolay bağırma ıkın korkulacakda bişey yok okadar insan çatır çatır doğuruyor baksana korkulacak gibi olsa üç beş tane doğururlarmıydıÇok az kaldı kızlar iki hafta kadar az ama normal doğumdan çok korkuyorum sürekli aklımda ,çok acır mi nasıl yaparım diye düşünmekten uyku bile uyuyamiyom yakın zamanda doğum yapanlar şunun acısını bi anlatın lütfen herkes farklı bisey anlatiyo sezeryan olma şansım yok şimdilik çünkü devlette olacam seçme şansım yok yani doğumu nerde yapacam o bile belli değil etlik zübeyde hanım mi yoksa zekai tahir mi muayeneye polikliniğe gidiyorum
Yurt dışı yaptım ama her iki durumda da anestezi uzmanı uyguluyor ve acı duymaktan korkanlar için ideal kesilip biçilmekten dAha kolay ve mantıklınerde yaptınız doğumlarınızı yurt dışımı türkiyedemi
haklısınız belkide ama 2 kişi var yakınım yaptıran bel ağrılarından şikayetciler herkes ister sancısız bir normal doğum ama korku var gerci şuan hamilelik yok düşünüyorum bakalım nasip 2 normal doğumum var ilki zor 2 cisi cok kolay olmuştu bakalım allah nasip edecekmi 3 cüyü hayırlısı ne ise o olsunYurt dışı yaptım ama her iki durumda da anestezi uzmanı uyguluyor ve acı duymaktan korkanlar için ideal kesilip biçilmekten dAha kolay ve mantıklı
demi ama annemin 6 doğümu amcamın karısının 10 ablamın 5 görümcemin 5 annemler 10 kardeş babamlar 10 kardeş maşallah diyim nazar etmiyim catır catır doğuruyormuş eskilerBen etlik zübeyde hanımda doğumumu yaptım çokda memnundum... Uyuyamaman doğumu düşünmekten değil son aylarda uyku problem oluyor sende doğumu düşünmeye başlıyorsun . Ne kadar çok ıkınırsan doğum okadar kolay bağırma ıkın korkulacakda bişey yok okadar insan çatır çatır doğuruyor baksana korkulacak gibi olsa üç beş tane doğururlarmıydı
Çok az kaldı kızlar iki hafta kadar az ama normal doğumdan çok korkuyorum sürekli aklımda ,çok acır mi nasıl yaparım diye düşünmekten uyku bile uyuyamiyom yakın zamanda doğum yapanlar şunun acısını bi anlatın lütfen herkes farklı bisey anlatiyo sezeryan olma şansım yok şimdilik çünkü devlette olacam seçme şansım yok yani doğumu nerde yapacam o bile belli değil etlik zübeyde hanım mi yoksa zekai tahir mi muayeneye polikliniğe gidiyorum
Benm erkek olck bebegmİns kız mı erkek mi bu arada bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?