Doğumu düşünmekten uyuyamiyorum

Bütün hamileler gibi bende korkuyorum ama dusunmemeye çalışıyorum sizde öyle yapın inşallah bir avazda kurtuluruz hepimiz Rabbim sağlıklı sıhhatli doğumlar evlatlar nasip etsin bütün hamislere

Hic dogum yapmadim ama adetlerim duvarlari tirmalayacak kadar siddetli agriyla geciyor. Herhalde dogum sancisi da onun daha daha siddetlisidir. Genel olarak bu agri meselelerinde psikoloji onemli. Aman cekeyim agrimi nolacak bitecek nasilsa su an canim yansin napabilirim yani diye diye gevsetirsin kendini. Ne kadar az kasarsan o kadar dayanikli olur. Allah saglikla kavustursun

İlk dogumumu zübeyde hanımda yaptım 7ay özele gittikten sonra nasıl olsa normal istiyoum diye devam ettim temİZlik acısından doktorlar acısından herşey iyi ama tek sıkıntı 3kişi ayni odada sancı çekmek oldu onları görünce tırstım ama yinede pişman olmadim2.yi özelde yaptım etlik lokman hekimde tabiki daha rahattı tek başına odanda sanci cekmek ailenin yaninda olması ama seçme şansın varsa zübeyde hanim zekai tahir çok kalabalık ve şancı odasında 8kişi oluyormuş

Şöyle düşün herkes yaşıyor ve meleğine kavuşuyor bol bol doğum sırasında inşirah oku bana bir akrabam kırk pirince aşr suresi oku ye demişti
Benim oğlan 4200 doğdu 6-7 ıkınmada çok şükür
Ama ben internetteki bütün doğum videolarını izlemiştim çok cesaretlenmiştim devlette yapmasaydın Epidural normal doğumu tercih etmeni tavsiye ederdim Can'ım
Allah bir avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah'a emanet ol

aynen dediğin gibi adet sancısı gibi sadece biraz daha şiddetli

bu epidural doğum sonradan bazılarında sıkıntı cıkarıyor diye biliyorum

Annem derki insandan insan çıkıyor kolay olur mu? 10 saat sancı çektim hep bel ağrısı idi. Tabi kolay değil ama doğum gerçeklestıkten sonra hersey bitiyor harika bir duygu üç günde ayağa kalkmak

Canım bı avazda kurtul ınsallah ama kafana takma buradakı dgum hıkayelerını de kuma bence

O an insana guc geliyor, Allah yardim ediyor, sonradan dusununce nasil yapmisim diyorsun ama o an cok baska, o yuzden yasamadan asla bilemezsin, dusunme bu kadar, bak ben kan tahlili olurken bayilan bir insandim, 2 tane dikisli normal dogum yaptim, bagira cagira oldu ama oldu bitti, simdi o aciyi tarif edemem, ama ben yaptiysam sen de yaparsin

Ben etlik zübeyde hanımda doğumumu yaptım çokda memnundum... Uyuyamaman doğumu düşünmekten değil son aylarda uyku problem oluyor sende doğumu düşünmeye başlıyorsun . Ne kadar çok ıkınırsan doğum okadar kolay bağırma ıkın korkulacakda bişey yok okadar insan çatır çatır doğuruyor baksana korkulacak gibi olsa üç beş tane doğururlarmıydı

canim kafana hic takma bugunlerin keyfini cikar bende normal yaptim devlet hastanesinde..
soyle dusun.gok gurultulu sagnak firtinali yagmur dusun sonra sabahina gunes aciyor piril piril gulluk gulistanlik heryer..
agrilarin olurken gececek gececek diye sabret..sonra dunyalar guzeli Rabbimizin gonderdigi bir melek kucagimizda..daha ne olsun...

Yurt dışı yaptım ama her iki durumda da anestezi uzmanı uyguluyor ve acı duymaktan korkanlar için ideal kesilip biçilmekten dAha kolay ve mantıklı
haklısınız belkide ama 2 kişi var yakınım yaptıran bel ağrılarından şikayetciler herkes ister sancısız bir normal doğum ama korku var gerci şuan hamilelik yok düşünüyorum bakalım nasip 2 normal doğumum var ilki zor 2 cisi cok kolay olmuştu bakalım allah nasip edecekmi 3 cüyü hayırlısı ne ise o olsun

demi ama annemin 6 doğümu amcamın karısının 10 ablamın 5 görümcemin 5 annemler 10 kardeş babamlar 10 kardeş maşallah diyim nazar etmiyim catır catır doğuruyormuş eskiler

2 hafta dersin belki nazlıdır kuzucuk 3 hafta olur :)
benim kizım 40+6 nın sabahında kollarımdaydı. 3920 gr dı kilosu da ve epiduralsiz normal doğumdu. 40+5 te hala sancım gozukmuyordu nst de ama 3 cm açılmam olmuş bile, o akşam yatırıldım rahim aćicı fitil koydular 1 saat sonra doģal olarak sancilarim basladi hafif hafif. beni görsen surekli yiyorum o ara niyeyse :))
saat 2 gibi sanci odasina gectim en agir sancilar 5ten sonra basladi. ıkındığın surece sancıyı da hissetmiyorsun ama açıklık 9 cm olana kadar rahim agzinda kanama olmasin diye ıkınmamamı soylediler zor olan kısım o kısımdı sadece. doğumhanede burnumdan oksijen taktılar beynim açıldı resmen, gülerek espriler yaparak dümyaya geldi kızım benim 10dan fazla dikisim vardi o halde yatakta yatan bi anne degildim ilk gun. dogumdan 2 saat sonra duşu aldım makyajımı yaptım

tavsiyem bol bol yürü çok faydası var, hurma ben gunde 3-4 tane falan yedim son zamanlarda. doğum sancısı adet sancısı degil gaz sancısı gibi bir sancı.

GATA'da oldu benim doğumum. senin ihtimallerinden de duydugum kadariyle zubeyde hanım daha iyi gibi, zekai tahir'de bi ogrencimin annesi vardı hemsire ama zubeyde hanimi daha iyi diye duymustum.

Ben hep güzel şeyler okuyorum normal doğumu yaşayanları dinliyorum
Tabi ki diyorlar zorlanıldığı bir an varmış, ama pes etme diyorlar onu kucağına verince herşey bitiyor dediler
Sen sadece kalan haftalarını güzel geçir, zamanı geldiğinde o duyguyu yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…