- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
Çok teşekkür ederim rahatladim azda olsa hep aynı örneği veriyolar adet sancısından biraz fazla diye korkum da o ben her adet günümde hastanede yatardım :-( daha şiddetlisini dusunemiyom iğnesiz günüm gecmezdi
Amin inşallah çok sağoln inşallah hemen kurtuluruzAllah yardımcın olsun serpil 89 bi avazda kurtulursunuz ikiniz de ins
korkma cnm 2 normai doğum yaptım hurma ye allahın izni ile atlatacaksınız sana şunu söyleyeyim ilk doğumunda acemiydim sancı gelir gelmez doktora koşardım ni tekimde doğum sancım başladığında erken gittiğimdenmi korkudanmı sancım gitti 1 bucuk santim acılma ile gitmiştim beklediler sancımın gelmedsini ama yok gelmedi ve suni sancı verdiler 5 saat cektiğim suni sancının ardından kızımı aldım kucağıma ağrı sancı mancı hepsi kızımı kucağıma almamla bitmişti gelelim 2 doğuma 10 yıl aradan sonra korkumu yenip hamile kaldım ben bilmiyordum hurmayı tesadüfen yedim sonbahar ayıydı bol bol sevdiğim için yedimve doğum yapacağım gün geldi inan sabah 8 de başladı sancılarım ama korkum yokru az vardı diyelim 11 de sıklaştı sancılar sıcak bi duş aldım ama evdeyim gitmiyorum hastaneye annemler yürü dedikce gitmem dedim ve saat 1 gibi sancılar 5 dakikaya düştü tabi daha evdeyimÇok az kaldı kızlar iki hafta kadar az ama normal doğumdan çok korkuyorum sürekli aklımda ,çok acır mi nasıl yaparım diye düşünmekten uyku bile uyuyamiyom yakın zamanda doğum yapanlar şunun acısını bi anlatın lütfen herkes farklı bisey anlatiyo sezeryan olma şansım yok şimdilik çünkü devlette olacam seçme şansım yok yani doğumu nerde yapacam o bile belli değil etlik zübeyde hanım mi yoksa zekai tahir mi muayeneye polikliniğe gidiyorum
Ben de oyle olmuştum her gece ağlıyordum. Ben en çok insanlık bilmeyen insanların eline düşmekten korkuyordum. Allaha şükür çok güzel geçti. Bence doğum muhteşem bir olay. Bedenim ve bebeğim o işin nasil olacağını biliyordu ben bilmesem de.Çok az kaldı kızlar iki hafta kadar az ama normal doğumdan çok korkuyorum sürekli aklımda ,çok acır mi nasıl yaparım diye düşünmekten uyku bile uyuyamiyom yakın zamanda doğum yapanlar şunun acısını bi anlatın lütfen herkes farklı bisey anlatiyo sezeryan olma şansım yok şimdilik çünkü devlette olacam seçme şansım yok yani doğumu nerde yapacam o bile belli değil etlik zübeyde hanım mi yoksa zekai tahir mi muayeneye polikliniğe gidiyorum
Devlette normal doğum olmayınca sezeryan oldum. Bana sorarsan normal doğum esnasında çekilen acı sezeryan sonrası ilk ayağa kalkışla eşdeğerdir. Anam o nasıl biseydi. Bu saçımdaki beyazlar kesin o anda oluşmuştur. Acısızı yok yani. Ama normal doğum yapan yanımda bir kadın vardı. Zıp zıp geziyordu gelirgelmezÇok az kaldı kızlar iki hafta kadar az ama normal doğumdan çok korkuyorum sürekli aklımda ,çok acır mi nasıl yaparım diye düşünmekten uyku bile uyuyamiyom yakın zamanda doğum yapanlar şunun acısını bi anlatın lütfen herkes farklı bisey anlatiyo sezeryan olma şansım yok şimdilik çünkü devlette olacam seçme şansım yok yani doğumu nerde yapacam o bile belli değil etlik zübeyde hanım mi yoksa zekai tahir mi muayeneye polikliniğe gidiyorum
Maşallah sana ikinci daha bilinçli oluyor demekki şıp diye olmuş:) benim evde suyum geldi18 saat sancı çekip bide üstüne sezeryan oldum. İkisini de yaşamış oldum yani:) hurma dq çok yemeyin aman hamilelik şekerini yukseltmeyinkorkma cnm 2 normai doğum yaptım hurma ye allahın izni ile atlatacaksınız sana şunu söyleyeyim ilk doğumunda acemiydim sancı gelir gelmez doktora koşardım ni tekimde doğum sancım başladığında erken gittiğimdenmi korkudanmı sancım gitti 1 bucuk santim acılma ile gitmiştim beklediler sancımın gelmedsini ama yok gelmedi ve suni sancı verdiler 5 saat cektiğim suni sancının ardından kızımı aldım kucağıma ağrı sancı mancı hepsi kızımı kucağıma almamla bitmişti gelelim 2 doğuma 10 yıl aradan sonra korkumu yenip hamile kaldım ben bilmiyordum hurmayı tesadüfen yedim sonbahar ayıydı bol bol sevdiğim için yedimve doğum yapacağım gün geldi inan sabah 8 de başladı sancılarım ama korkum yokru az vardı diyelim 11 de sıklaştı sancılar sıcak bi duş aldım ama evdeyim gitmiyorum hastaneye annemler yürü dedikce gitmem dedim ve saat 1 gibi sancılar 5 dakikaya düştü tabi daha evdeyimrahat rahat geziniyorum evdesaat 1 bucukta hastaneye gittiğimde 6 santim olmuştu acılma ve sancılarım 3 dakikaya inmişti saat 3 te yatış yaptım şiddetli sancım 4 te başladı ve ben saat 5 te doğum yaptım rahat gecti diye şimdi 3 cüyü düşünüyorum benimde devlet hastanesinde oldu şükür 2 kızım var ALLAH hepinizi kurtarsın zaten karın ağrısı başka bişey değil dikiş mikiş hiç birşey hissetmiyorsun cnm
saol cnm son ayda yenmesi iyi ilk zamanlar erken doğuma bile sebeb oluyor allah korunMaşallah sana ikinci daha bilinçli oluyor demekki şıp diye olmuş:) benim evde suyum geldi18 saat sancı çekip bide üstüne sezeryan oldum. İkisini de yaşamış oldum yani:) hurma dq çok yemeyin aman hamilelik şekerini yukseltmeyin
Zamanı gelmişti çok şükür ama suyum gelemese normal olabilirdi belki. Suyumun gelme nedenini bir doktor musveddesine bağlıyorum. Olaydan1 hafta önce kontrol için gittim nst ye bağladı sonra alttan muayene etti. Sen akşama dogurursun hemen araştırmaya git dedi. Gittim elimde nst kaydı ile. Doktor a şu şu hastane de doktor böyle soyledi dedim. Doktor da o doktor daha sancı ile çocuğun kalp atışını ayırt edemiyor mu dedi. Doğum falan yok sen sancın olunca çık buraya gel dedi. Sabah uyandim camasırımı değiştirmek için eğildim su geldi dedim idrar dır. Sonra yine oldu. Derken 1 hafta sonunda sabah yataktan kalkarkalkmaz gelmeye başladı. Sezeryana girerken karnım da neredeyse hic su kalmamış çocuğun tum hareketlerini gorebiliyordum. Sağolsun doktorlar da normal5için çok bekledi ama 18 saat sancı sonunda sezeryan oldum. Gerçi pişman değilim. Gayet basarili geçti cok şükürsaol cnm son ayda yenmesi iyi ilk zamanlar erken doğuma bile sebeb oluyor allah korun
kucağa alınca ne sancı kaldı nede acı değilmi allah butün kadınlara yaşatsın demem evlat kıymeti bilenlere versin rabbim cok değişik cok farklı bi duygu anlatılmaz yaşanması lazımmZamanı gelmişti çok şükür ama suyum gelemese normal olabilirdi belki. Suyumun gelme nedenini bir doktor musveddesine bağlıyorum. Olaydan1 hafta önce kontrol için gittim nst ye bağladı sonra alttan muayene etti. Sen akşama dogurursun hemen araştırmaya git dedi. Gittim elimde nst kaydı ile. Doktor a şu şu hastane de doktor böyle soyledi dedim. Doktor da o doktor daha sancı ile çocuğun kalp atışını ayırt edemiyor mu dedi. Doğum falan yok sen sancın olunca çık buraya gel dedi. Sabah uyandim camasırımı değiştirmek için eğildim su geldi dedim idrar dır. Sonra yine oldu. Derken 1 hafta sonunda sabah yataktan kalkarkalkmaz gelmeye başladı. Sezeryana girerken karnım da neredeyse hic su kalmamış çocuğun tum hareketlerini gorebiliyordum. Sağolsun doktorlar da normal5için çok bekledi ama 18 saat sancı sonunda sezeryan oldum. Gerçi pişman değilim. Gayet basarili geçti cok şükür
Aynen olayın özü bu. Uyanıp da acıyor acıyor diye ağlıyordum ortalığı kattım birbirine. Bir getirip verdiler kucağıma. Bitti ne acı kaldı ne bişey. Hatta dalga geçtiler benle al sana ağrı kesici diye:). Aminkucağa alınca ne sancı kaldı nede acı değilmi allah butün kadınlara yaşatsın demem evlat kıymeti bilenlere versin rabbim cok değişik cok farklı bi duygu anlatılmaz yaşanması lazımm
Aynen olayın özü bu. Uyanıp da acıyor acıyor diye ağlıyordum ortalığı kattım birbirine. Bir getirip verdiler kucağıma. Bitti ne acı kaldı ne bişey. Hatta dalga geçtiler benle al sana ağrı kesici diye:). Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?