Doğumum yaza denk gelmesi sıcaklarda çok mu zor sizce??

Ben fırtınanın tam ortasında, kasırga yaşanan bir zamanda ve ocak ayında doğum yaptım. Doktor kontrolüne, doğuma va karda gitmek, kocaman vücudunla zar zor yürümel daha zor. Kışı da zor, yazı da zor çünkü iki canlı, koca vücutlu oluyorsun:) kısacası mevsmine bakmadan hamilelik zor.

Ama yazın daha rahat giyinir emzirir, bebek ğşütecek derd olmadan giydidirsin. Kat kat giydirmek yerine tek body kolaylığını yaşarsın, sonra da bebeği yıktkeb kalorifer yok ıvır zıvırla uğraşmazsın. Meyveler vs bol olur, kısacası kolaylıkları daha fAzla olur.

Hiçbir şeyi dert rtme, bebeğin zamanında ve sağlıkla doğsun, geris boş bence. Allah tamamına erdirsn inş:)
Cevap için teşekkürler..herkesin dediğine göre son iki ay iyce göbek büyüyo vücut ağırlaşıyo gerşey zorlaşıyo diyolar..kışın olunca giyinmek zor,gribal enf dan kaçmak zor,ama ateş basmalarını atlatmak kolay,çocuğu yıkamak koruyup kollamal zor...yazın ise giyinmek kolay,enf riski az,çocuğu yıkamak kolay,korumak kolay,birtek ateş basmaları sıcakla daha zor olabilir, nefes almada zorluk fln bir de güzel havalarda dışarı çıkamamak zor olabilir...gerçi çok sıcakta da insanın bili yapası gelmiyo çok soğukta da...benim tecrübelerini okuduklarımdan çıkardığım sonuç..dediğiniz gibi yaz daha avantajlı görünüyo

Ben de Allah nasip ederse Temmuz'da doğum yapacağım. Son aylar mutlaka zor olacak bizim için sıcak ve ağırlaşan göbüşler nedeniyle. Ama sonu güzel olsun inşallah.:anneadayı:

Bu arada yenidoğan bebeğini efil efil gezdireceğini düşünüyorsun ama o yine de ince bir battaniyeye sarılacak annesi. :KK46:

olan olmu$ hamilesiniz , bu yaz ki$ olayini once dusuncekdin :)
Allah tammaina edirsin hamilelik her turlu zor son aylari

Valla arkadaşım biz istediğimiz kadar plan yapalım Allah nasip ederse oluyor.
Mesela ilk gebeliğimde Aralık'ta doğum görünüyordu. Ama 6. haftada gelişimi durdu.
Bekleme süresinden sonra ikinci hamileliğimi Nisan ayına denk getirmek istedim Allah şimdiye nasip etti bak şimdi doğum Temmuz görünüyor inşallah. :anneadayı:
Plan falan hikaye anlayacağın.

Valla arkadaşım biz istediğimiz kadar plan yapalım Allah nasip ederse oluyor.
Mesela ilk gebeliğimde Aralık'ta doğum görünüyordu. Ama 6. haftada gelişimi durdu.
Bekleme süresinden sonra ikinci hamileliğimi Nisan ayına denk getirmek istedim Allah şimdiye nasip etti bak şimdi doğum Temmuz görünüyor inşallah. :anneadayı:
Plan falan hikaye anlayacağın.
Bu işler planla olmuyor gerçekten...Allah hakkınızda hayırlısını versin...hayırlı doğumlar dilerim

Ben de Allah nasip ederse Temmuz'da doğum yapacağım. Son aylar mutlaka zor olacak bizim için sıcak ve ağırlaşan göbüşler nedeniyle. Ama sonu güzel olsun inşallah.:anneadayı:

Bu arada yenidoğan bebeğini efil efil gezdireceğini düşünüyorsun ama o yine de ince bir battaniyeye sarılacak annesi. :KK46:
En zoru yenidoğanı giydirmesi deniliyor..kış bebeğindeki kadar çok sarıp sarmalanmayacağı için daha rahat olur diye düşünüyorum..

yazın dogum yapmak hamılelıgı gecırmekten daha rahat olur bence
benım hamılelıgım yazın en sıcak zamanına geldı allahım antepdeyım bıde
artık gecelerı aglıyordum sıcaktan
dogum yapmak daha rahat efil efil rahat gıyersın usutme derdın olmaz :)
hayırlı olsun bebısın

yazın dogum yapmak hamılelıgı gecırmekten daha rahat olur bence
benım hamılelıgım yazın en sıcak zamanına geldı allahım antepdeyım bıde
artık gecelerı aglıyordum sıcaktan
dogum yapmak daha rahat efil efil rahat gıyersın usutme derdın olmaz :)
hayırlı olsun bebısın
Benim doğum inş ağustos başı gibi..ankaradayım...sıcakların yarısını hamileyken yarısını doğum yaptıktan sonra yaşıycam sanırım...bazıları da küçük bebekle lohusa olmak yaz sıcağında daha zor ...yazı hamile geçirmek daha iyi diyo ...sanırım herşeyde olduğu gibi bu da kişiye göre değişiyo...cvp için teşekkürler buarada

Bu işler planla olmuyor gerçekten...Allah hakkınızda hayırlısını versin...hayırlı doğumlar dilerim

Amin cümlemizin inşallah. Kalp atışlarını duyana kadar gerginim tabi.

En zoru yenidoğanı giydirmesi deniliyor..kış bebeğindeki kadar çok sarıp sarmalanmayacağı için daha rahat olur diye düşünüyorum..

Sıcaktan bunalacak olan anneler olacak zaten. Bebekler rahat.

Amin cümlemizin inşallah. Kalp atışlarını duyana kadar gerginim tabi.

Sıcaktan bunalacak olan anneler olacak zaten. Bebekler rahat.
Geçici bir durum olcağı için artık bi şekilde 1-2 ay neyse katlanıcaz napalım...Allah saülık versin sağlıklı bebişler versin de

Hem yaz hem kış hamileliği yaşayanların tecrübelerini merak ediyorum özellikle..

Back
X