2 kez doğum yaptım
ilkinde 2 gün hafif bel ağrılarım oldu ama tecrübesiz olduğumdan zorlanmadan olduğunu düşündüm
2. günün sonunda adet sancıları gibi sancılar başladı ama ben bunu gene tüm gün çarşı pazar dolaşmaya yordum ondan gene rahattım
sonrasında sancılar gittikçe sıklaştı hani derler ya 5 dak inince doğum yaklaşıyor diye bende saat tuttum tabii fazla ameriğkan filmi izleyince böyle olur sanki bebek illa 5 dak bir sancı yapacakmış gibi düşünüyordum
baktım olacak gibi değil hastaneye gittim tek başıma hani rutin kontrol gibi meğer doğum başlamış
4 cm açıklık var deyince doktor çığlığı bastımdoğum korkusu girdi içime
sonrası sancılardan daha bir kolaydı şükür
2. de ise tecrübeli olduğum için rahatım
pazar akşamı saat 22 filme izleyecem diye divana yan yattım
Aman Allahım altıma işedim
ay ben nasıl bir insanım ya diyorum ama kendime engel olamıyorum resmen istemsiz işiyorum
küvete zor attım kendimi sonra aklıma suyumun gelmiş olacağı geldi daha önce doğum yapan arkadaşı aradım onayını aldım
duşumu alıp annem ve eşimle hastanenin yolunu tuttuk
işin garibi ben taksiye gerek yok vapura binelimde bakına bakına gidelim dememdi herhalde
vapura binelim bakına bakına gidelimm ah bu kadınlar dimi işimiz gücümüz gezme :)))))) yani normal doğurdunuz 2sinide öylemi?
benm zaten 3 hafta erken sezeryan olcak onun için endişelenmeme gerek yoktur inş.
37 haftalık hamileyim şu son 2 gündür karnımda acı gibi bir ağrı oluyor sertleşiyor..karnımda aşağı indi gibi...bundan sonra heran beklicez.işin kötüsü dün nst'ye girmem lazımdı işlerimin yoğunluğundan bide doktorumun tatilde olmasından dolayı girmedim ve şuan korkuyorum heran doğuaracakmışım gibi...ve bebeğimin odası daha salı gelecek çantam bile hazır değil..Allah yardımcımız olsun....
3-4 gündür oluyor doğuma 10 gün kalmışArkadaşlar benimde 3-4 gündür adet olacakmışım gibi günde bir defa falan sık sık değil yani kasıklarıma bir ağrı giriyor ama 1-2 dakika içinde geçiyor.Ama bebişim hala çok yukardaymış kanala yaklaşmamış bile((Bu ağrılar doğum habercisi olamaz di mi?
3-4 gündür oluyor doğuma 10 gün kalmış
sıklığı az şimdilik korkacak bir şey yoktur
ama daha sıklaşmaya başladımı o zaman kendini hazırla derim
ya kızlar bu bebek ne zaman yukarı çıkıyor ki doğuma yakın tekrar iniyor? biz 26. haftadayız, hala göbek hizamda. göbek deliğinin üst kısmı boş yani... çıkacak mı yukarılara?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?