dün akşam benim sağ kasığımda bi ağrı başladı değişik bi ağrıdı adet sancısına benziyodu ama daha hafifiydi, hareket ettikçe ağrıyı hissediyordum gecede uyuyana kadar devam etti sabah geçti ağrı şimdide yok bu neydiki acaba ağrılarım başladımıkii :18:
dün akşam benim sağ kasığımda bi ağrı başladı değişik bi ağrıdı adet sancısına benziyodu ama daha hafifiydi, hareket ettikçe ağrıyı hissediyordum gecede uyuyana kadar devam etti sabah geçti ağrı şimdide yok bu neydiki acaba ağrılarım başladımıkii :18:[/QUOT
son ayda bebek doğum kanalına doğru ilerledikçe kasıklarda ara ara ama kısa süreli sancılar oluşturabilir canım endişelenme
saat 6.30da garip bi sancıyla uyandım gittim tuvalete bir baktım kan ve et parçası geldi elime bir tırstım allahım garip birde sevinç herkeze haber verdik saat 7de hastaneye gittik doktorum sen daha ikindiye kadar dogurmazsın dedi eve git ağrılarını orda çek ılık duş al felan saat tuttuk komşularla12 30da 5 dkda bire düştü ve gittik doğuma ebe açılman 8santim olmuş alalım seni dedi ne olduunu anlamadım anaaaa bir baktım çocuk doğurmuşum kız bişe anlalışmıomuşya..adet sancısı giriyo 5 dkda bir sonra 2 dkda bir sonra saniyeler sürüyo geçicek diyosun bir ıkınıosun sonra fırt dio çıkıo valla bişe anlamıosun ilk doğumlarda allah 2.sinde sabır versin bize
dün akşam benim sağ kasığımda bi ağrı başladı değişik bi ağrıdı adet sancısına benziyodu ama daha hafifiydi, hareket ettikçe ağrıyı hissediyordum gecede uyuyana kadar devam etti sabah geçti ağrı şimdide yok bu neydiki acaba ağrılarım başladımıkii :18:
3-4 gündür oluyor doğuma 10 gün kalmış
sıklığı az şimdilik korkacak bir şey yoktur
ama daha sıklaşmaya başladımı o zaman kendini hazırla derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?