benim de bir haftadır geceleri adet sancısı gbi sancılarım oluyo ama kısa değil sürekli bi ağrı. gerçi uyuyup uyanıyorum o aralarda hissediyorum ağrıyı dakika tutmadım hiç. anlayamadım ben.
böyle onu gün kalmış falan yazımışsın merak ettim bi yorum da bana yapıver :))))
36+2 yim bu arada
inanin hanimlar her kadinin dogum aninin baslama sanci sekli farkli oldugu gibi. bir kadinin her dogum baslama sancisida farkli oluyor benim oyle oldugu için yaziyorm/
Ben 3 dogum yaptm 4. dogumu yapacam ins..
1. de gece uyuyamadim karnimda sanki beni rahazsiz eden bir seyler vardi sabahi zor ettim sabah 5 dk bi sanci girinde hastayene giitim yuruyerek evimizin yakinda idi hastane)
2. sanci yok rahazlik yok hiç bisi yok temizlik yaparken nisan dedikleri sey sivi kanli bir sey geldi yine hastane yolu:)
3. de belime bicak sapliyorlarmis gibi bi agri giriyor beni nefes almaktan bile halsiz birakiyordu, o arada girp yuuzden atesim vardi hamile olduigum için atesten korktum acile gidelim dedik dogum baslamis dediler yine dogum odasina:)) (Hepside normal dogum oldu bu arada)
bakalim bunda hangi dogum seykli bekliyor beni korku sevinc heycanla bekliyorm inss:)))
inanin hanimlar her kadinin dogum aninin baslama sanci sekli farkli oldugu gibi. bir kadinin her dogum baslama sancisida farkli oluyor benim oyle oldugu için yaziyorm/
Ben 3 dogum yaptm 4. dogumu yapacam ins..
1. de gece uyuyamadim karnimda sanki beni rahazsiz eden bir seyler vardi sabahi zor ettim sabah 5 dk bi sanci girinde hastayene giitim yuruyerek evimizin yakinda idi hastane)
2. sanci yok rahazlik yok hiç bisi yok temizlik yaparken nisan dedikleri sey sivi kanli bir sey geldi yine hastane yolu:)
3. de belime bicak sapliyorlarmis gibi bi agri giriyor beni nefes almaktan bile halsiz birakiyordu, o arada girp yuuzden atesim vardi hamile olduigum için atesten korktum acile gidelim dedik dogum baslamis dediler yine dogum odasina:)) (Hepside normal dogum oldu bu arada)
bakalim bunda hangi dogum seykli bekliyor beni korku sevinc heycanla bekliyorm inss:)))
arkadaşlar ikinci doğum ilkinden kolay oluyo diyolar öylemi gerçekten.drum ilkinde sancıyı 10 çekiyosan ikincide 3 4 çekers,n diyo ilk doğumum çok zordu ne açılmam vardı ne suyum gelmişti suni sancıyla oldu tamamen.bundaçok korkuyorum nasıl olacak 2 doğum yapanlardan cevap bekliyorum.
Kızlar,bende 5 ay önce dogum yaptım elhamd..
Benim en belirgin belirtim,dogumdan bir veya bir buçuk hafta önce uzandıgımda karnım sanki sünmüş,yani sönmüş gibi olmuştu ve ellediğimde yumuşacıktı,bebekte sagdan sola düşüyordu şok olduk eşimle,çogu kişide dogum yaklaşınca bu olurmuş.Kısaca uzanınca karnınız yumuşacık oluyor ve küçücük duruyor ve bebek saga sola düşüyor çok rahatlıkla hissediyorsunuz... Bu sanırım bebeğin kesesi ile bulundugu yerden ayrılmasından dolayı oluyormuş,tam anlamıyla araştırmadım
Sizdede yaşayan olur belki bu durumu ... Aklınızda bulunsun ...))
Merhabalar öncelikle allahım herkese kolay doğumlar nasip etsin. Benimde 3-4 günüm kaldı doğumuma Allah izin verirse. 2 gündür kasıklarımda ağrım oluyor adet ağrısı gibi birde affedersiniz büyük tuvalete çok sık çıkıyorum. Acaba bunlar doğum belirtisimidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?