Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

Rabbim kimseyi kotu ellere dusurmesin muhtac olmak cok zor aslinda onlarda bi kadin kotu davrandiklari zaman ne kadar strese sokuyorlar anneyi bebegi ... Canim masallah bebisine iyi olsun saglikla kucaginada al.nst kagidinin resmini gonderebilirmisin canim sancilar nerde gosteriyor ben bisey anlamiyorum ☺

Canım çok üzüldüm ama az kalmış biraz daha sabret devlet hastanesimi özelmi gittiğin hastane? Devletse hep öyle yapıyor ebeler hele doğum anında demediklerini bırakmıyolarmış ben sırf bu korkudan özele gidiyorum bide kendileride bayan yani anlayışla karşılasan noluyoki bencil insanlar

Cok benciller bende ozele gidiyorum siz nerde oturuyorsunuz

Cok benciller bende ozele gidiyorum siz nerde oturuyorsunuz

Ankaradayım canım ilk başlarda bi devlette bi de özelde muayenem olsun istemiştik ama devlette stajerlerin elinde patlamayan damarım kalmayınca tövbe ettim tek doktor takibindeyim şuan sen nerdesin

Ayyy çok az kalmışşş hayırlı haberlerle gel inşallah canım yaa bende daha hiiç sancı yok bakalım
Hayırlısı olsun canım :) senin de çok az kalmış. Çok merak ediyorum o minnoş ellerini minnoş bakışlarını bebişimin :)

Aynen destek olmak yerine köstek oluyorlar gerçekten. Canım nst kağıdımı vermediler ama alt kısımda yer alan çizgiler varya işte onların en aşağı düzeyde olması gerekiyor 40 dan sonrası sancı oluyor. Benim 90 bile çıkmış bazı yerlerde. Seninki en çok hangi düzeyde çıkmış ?

Evet canım maalesef devlet hastahanesi. Çok düşüncesiz insanlar var. İnsan insanın halinden anlamalı, ama bazılarında pek insanlık kalmamış.

Ankaradayım canım ilk başlarda bi devlette bi de özelde muayenem olsun istemiştik ama devlette stajerlerin elinde patlamayan damarım kalmayınca tövbe ettim tek doktor takibindeyim şuan sen nerdesin
Ben kutahya da gidiyorum canm doktora cok memnunum doktorumdan falan cok tatli dilli hepsi senin kac haftalik tam

Evet canım maalesef devlet hastahanesi. Çok düşüncesiz insanlar var. İnsan insanın halinden anlamalı, ama bazılarında pek insanlık kalmamış.

Erkekler bu konuda daha anlayışlı ve daha nazik gerçekten Allah yardımcın olsun canım bebişin gelsinde hayırlısıyla bugünleri gülerek hatırlarsın

Benim en son doktorda cekldgm 30un bbiraz ustunde ckmis canm normal ozaman bi iki gun once nst cektrmistm sadece onun kagidini vermediler banada☺

Erkekler bu konuda daha anlayışlı ve daha nazik gerçekten Allah yardımcın olsun canım bebişin gelsinde hayırlısıyla bugünleri gülerek hatırlarsın
Evet gerçekten erkekler çok daha nazik. Kadınlar çekemiyor bi başka kadını galiba. Yani bazıları. İnşallah canım. Bebeklerimiz olsunda hayırlısıyla haklısın.

Benim en son doktorda cekldgm 30un bbiraz ustunde ckmis canm normal ozaman bi iki gun once nst cektrmistm sadece onun kagidini vermediler banada☺
evet canım normal :) doktor iki üç güne yine gel dedi ama biliyorum ney için çağıyor. Ne zaman gitsem alttan muayene istiyorlar.

Canım çok yandı. Ben öyle bişey beklemiyordum ondan şok oldum belki de. Korkuyorum artık
Korku eminim hepimizde var ama cesur olmamiz lazim o an geldgnde. Rabbim yardimci olcak elbet ama korkmadan yapamiyoruz dogdugu an butun acilarin unutuldugunu soyluyolar insallah bizimde oyle olur☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…