dogumunuz nasil basladi???

amin cnm rabbim banada 36.37.haftalarımı göstersin benim şuan 20+3 olucak allahın izniyle kızım olucak...

pardon evet yanlis yazmisim sadece 10 gun evet:)
uyuyamiyorum canim yaaa..kizim tek pozisyon seviyordu artik onuda sevmiyor..beni cok rahatsiz ediyor...cok hareketli yani..fazla uyumasamda keyif yapiyorum..dinelniyorum en azindan..
tesekkür ederim deneyminizi paylastiginiz icin :) saglikla büyütün bebeginizi insallah :)

gösterir su gibi akip geciyor zaman..tek gecmeyen zaman son ay..iyice agirlastigin uyuyamadigin son ay..zor ve gecmek bilmiyor...

rabbim hepimizi tek nefeste kurtarsın inşallah...aklım hep bebeğimde hiç böyle olacağımı bilemezdim..

ALLAHIM sağsağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..

erken dogmus küvezde kaldimi bebeginiz??? gercek sancinin belden geldigni iyice ögrendik urda sükür..benimde özellikle geceleri kasiklarim agriyor adet sancisi benzeri..ama belimde herhangi agri yok..epidural düsünmüyorum biraz tehlikeli diye biliyorum mesela burda epidural olursam imza attriyorlar kendi rizamla diye..felc yapmak riski var diye..ablem Tr de oldu epidural normal dogum dogumu cok uzadi..acilmasi gec oldu, ikinamadi vs..neyse ben agri cekmeye raziyim..biraz garip gelebilir ama aci cekmekte istiyorum ): dogumu tam anlamiyla hissetmek istiyorum..ben böyle dedikce esim korkuyor :))::) bunun icin Akupunktur yaptiriyor bana..dogumda cilma kolay olsun fazla acimasin diye :) canim yaa kiyamam..benden cok heyecanli....
Allahim hepmizi kurtarsin hayirli dogumlar nasip etsin:=))

cnm o kadar kitaplar okuyorum doğum nişanı diye hiç dek gelmemiştim...

faydalı bir bilgi oldu sağolun

Valla ınsan basına gelınce ogrenıo bende bılmezdım nişan nedr dıye ama hamıle kalınca herseyı merak edıp ogrenıyorz bazn bende anneme soruyorum ondn bılgı alıyorum annem 3 tane nrml bıtane sezryn yaptı ve benden sonrkı kardesımı cok zor dogrmus benıde cok sısko oldugu ıcın rahat doguramamıs ama abımı yanı ılk dogumunu ove ove bıtıremez:)) yanıı sonc olrk annem 3 norml 1 sezryn yapms bır bayan olrak bana derkı normal dogm yap kızım cok zor gectı sezeryanı boyle 10 tane dogm yapardım der hep:))

benim annemde kesinlikle ve kesinlikle normal doğum yap diyor...belki 10 saat sancı çekerim ama doğumdan sonra çabuk toparlanıyor insan..

sezeryan doğum yapanın 2-3 ayı çok zor geçiyor....

canim yaaaa..40. haftandasin..senin icin zaman gecmez ben böyleysem seni hicc düsünemiyorum...beklemek zor degilmi??? ama ayni zamanda heyecanlida..kizim olacak benim cok heyecanliyiz:)

aynen beklemek çok zor 9 ay hiç anlamadan geçti şu 10 gün geçmiyor sanki. özellikle her görenin sen hala doğurmadın mı demesi sinirlerimi çok bozuyor. geceleri bebek çok rahatsızlık veriyor her yerim de şişti zaten biran önce bitsin istiyorum. cuma günü ayın 7 sinde randevum var bakalım açılma devam etmiş mi çok merak ediyorum en son 1 cm di. doğum tarihi de 8 ekim demişti zaten ama geçecek gibi. ay ne kadar çok şikayet ettim nankör müyüm ne? :26: ama allahıma şükürler olsun ki bunları yaşıyoruz ve dünyanın en güzel duygusu dedikleri şeyi yaşayacağız. inşallah sen de kızını sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla kucağına alırsın. çok sağlıklı olsun da doğumumuz önemli olan o bunlar geçici... ohh.. dertleşmek iyi geldi

bazan bende kiziyorum kendime cok sikayet ediyorum diye ama nabalim..zor wala..ozellikle yatamamk kalkamamak..banada dogurdunmu diye soruyorlar sürekli..hamile arkadasalrim vardi bende soruyordum kesin onlarda sinir oluyordur..diyorlarki bide bu zamanlarini iyi degerlendir..ya degerlendireyimde ama insanliktan ciktim ):)))
aslinda bu yasadiklarimiz gececek evet hemde bazi kadinlar var hic yasayamayacak bu duygulari bebegi olamayna hanimlar..onlar icin üzülüyorum..ve diliyorumki Allah anne olabilecek anneligi hak edecek herkese nasip etsin..hepimizide tek nefeste kurtarsin insalllah..

Canım bugün dr a gittiğimde 3 kg olduğunu söyledi ama ben hiç öyle fazla hareket hissetmedim en baştan itibaren ve doktorumun ağzından cımbızla laf alıyorum. normal doğumdan çok korktuğum için ısrarla sezaryen istedim. 17 ekime tarih verdi. içim içime sığmıyor. Rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın. Herkesin bebeğini korusun...

canim yaa neden korkuyorsun ki..dogumdaki aci dogumla bitecekk sonra keyfine bakacaksin..ama sezeryanin acisi dogumdan sonra baslayip seni biraz daha takip edecek..hem ameliyat guzelim o ya..beni ameliyat düs+ncesi bile korkutuyor..avrupada saglikta bir sorun olmadigi takdirde asla sezeryan yapmiyorlar. sanirim bu kurak Tr yede geliyor..ben senin yerinde olsam normal dogumu tercih ederim..hem dogurdgunu anlarsin ya..ama tabi bu senin tercihin..insallah sorunsuz gecer canim..kavusuruz bebeklerimize.. bende korkuyorum bir sorun olacakta sezeryan yapacaklar diye..Allahim korusun ..

merhabalar herkese öncelikle sağ salim doğurmayı nasip etsin rabbim
benimde ilk bebeğimdi şimdi 1 yaşında kızım ama hiç sezeryanı düşünmedim hep normal istedim hatta doktor sezeryana alcaktı beni bebek zayıf diye karnımda daha da zayıflıyor diye ben istemedim normal doğum yaptım çok kolay oldu sancımı evde çektim hastahaneye gittiğimde sancım çok diye serum taktılar ağrım biraz dindi sonra suyum boşalınca hastahanede doğuma aldılar hemen ve 10 dk da doğumum gerçekleşti ve bitti :)

herkese hayırlı doğumlar dilerim.. ben 39+4 deyim 10 ekimde hastaneye yatışım var tabi oğlum acele edip daha erken gelmezse.. hiç açılmam yok.. gelmeye niyetide yok oğlumun.. normal istediğim için bugüne kadar bekledik.. beklerken tombişleşti oğlumuz.. normal seni çok zorlar dedi doktorumuz )::) bakalım hayırlısı artık..

evet sanciyi evde cekmek banada cok akillica geliyor..ama önce su gelmezse tabi :)
insalah sizin dogumunuz kadar kolay dogum yaparim..paylastiginiz icin tesekkür ederim:)

ne erkeni sizin zaten zamaniniz gelmis geciyor:):):)
hayirlisi insallah..kolay dogum dilerim.Allah bir avazda kurtarsin insallah..

evet sanciyi evde cekmek banada cok akillica geliyor..ama önce su gelmezse tabi :)
insalah sizin dogumunuz kadar kolay dogum yaparim..paylastiginiz icin tesekkür ederim:)

suni sancıya dayanamam diye evde çektim sancımı en azından arada sancı durduğunda insan rahatlıyor suni sancı hiç nefes aldırmıyor dediler sizlerinde hakkınızda hayırlısı olur inş.kolay doğumlar nasip etsin rabbim o yollarda koymasın inş bizleri rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…