ne kadar bilgi alirsam o kadar iyi dedim :):) tecrübelilerden faydalanmak lazim..37. haftamdayim..her an heyecanla geciyor :):)
dogum icin hic korkum yok..tuhaf ama ne hissediyorum biliyormusun dogum basladigi zaman bavulumu alip kizimla tanisacagim ..sadece kavusma..tek bunu düüsnüyorum.
Guzel Allahim hersey guzel gitsin insallah :):) hepimiz icin...
nisan ne cnm??????
su gelmeden once koyu bi akinti geliyor biraz fazla
nisan ne cnm??????
amin cnm rabbim banada 36.37.haftalarımı göstersin benim şuan 20+3 olucak allahın izniyle kızım olucak...
benimkide haftalardır doğum pozisyonundaydı yani ters ama aşağı doğum kanalına doğru inmemiş hala yukarda demişti doktor. zaten bebek ters dönmemiş olsada doğum başlayabiliyor makat gelişi deniyor. ben neden bu kadar çabuk suyum geldi hani çok vardı dediğimde ebemiz demekki rahminin kapasitesi bu kadarmış demişti, bebiş o gece karnımda dört dönüyordu hiç uyutmamıştı beni ama aklımın ucundan bile geçmiyordu demekki sabırsızlanıyormuş
bu arada sen heycandan yanlış okudun en az 10 gün demişti 20 değil. biliyorum demesi kolay ama rahat olmaya çalış bu kadar düşünme doğumu ne zaman olcak nasıl olcak insan hesap yapamıyor her doğum farklı çünkü.ve bir tavsiye son haftalarda olanlar için bol bol uyuyun sonra hasret kalcaksınız uykuya
gösterir su gibi akip geciyor zaman..tek gecmeyen zaman son ay..iyice agirlastigin uyuyamadigin son ay..zor ve gecmek bilmiyor...
34 haftalik dogum yaptim ben iki gun boyunca evdee sancim vardi dogum ihtimali gecmedi hic aklimdan
doktora gittik biseyin yok deyipp gönderdiler sabaha kadar uyumadim yine
10 dk. bir sancim geliyordu sabah 6 da SIklasti tekrar gittik acilmam pek yoktu ama dogum baslamisti
sancilari aynen adet sancisi gibi hissediyorsun belden geliyor ve cok afedersin popon acio
benden nisan falan gelmedi suyum hastanede patladildi epidural dogum yaptim cok rahatti
bebegin kafasi cikmayana kadar bisey hissetmiyorsun tavsiye ederim
allah bi avazda kurtarsin canim _
Nişan doğum nişanı canım:) yanı dogumun cok yakında oldugunu belırten bır alamet:)))
cnm o kadar kitaplar okuyorum doğum nişanı diye hiç dek gelmemiştim...
faydalı bir bilgi oldu sağolun
Valla ınsan basına gelınce ogrenıo bende bılmezdım nişan nedr dıye ama hamıle kalınca herseyı merak edıp ogrenıyorzbazn bende anneme soruyorum ondn bılgı alıyorum annem 3 tane nrml bıtane sezryn yaptı ve benden sonrkı kardesımı cok zor dogrmus benıde cok sısko oldugu ıcın rahat doguramamıs ama abımı yanı ılk dogumunu ove ove bıtıremez:)) yanıı sonc olrk annem 3 norml 1 sezryn yapms bır bayan olrak bana derkı normal dogm yap kızım cok zor gectı sezeryanı boyle 10 tane dogm yapardım der hep:))
canim yaaaa..40. haftandasin..senin icin zaman gecmez ben böyleysem seni hicc düsünemiyorum...beklemek zor degilmi??? ama ayni zamanda heyecanlida..kizim olacak benim cok heyecanliyiz:)
aynen beklemek çok zor 9 ay hiç anlamadan geçti şu 10 gün geçmiyor sanki. özellikle her görenin sen hala doğurmadın mı demesi sinirlerimi çok bozuyor. geceleri bebek çok rahatsızlık veriyor her yerim de şişti zaten biran önce bitsin istiyorum. cuma günü ayın 7 sinde randevum var bakalım açılma devam etmiş mi çok merak ediyorum en son 1 cm di. doğum tarihi de 8 ekim demişti zaten ama geçecek gibi. ay ne kadar çok şikayet ettim nankör müyüm ne? :26: ama allahıma şükürler olsun ki bunları yaşıyoruz ve dünyanın en güzel duygusu dedikleri şeyi yaşayacağız. inşallah sen de kızını sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla kucağına alırsın. çok sağlıklı olsun da doğumumuz önemli olan o bunlar geçici... ohh.. dertleşmek iyi geldi
bazan bende kiziyorum kendime cok sikayet ediyorum diye ama nabalim..zor wala..ozellikle yatamamk kalkamamak..banada dogurdunmu diye soruyorlar sürekli..hamile arkadasalrim vardi bende soruyordum kesin onlarda sinir oluyordur..diyorlarki bide bu zamanlarini iyi degerlendir..ya degerlendireyimde ama insanliktan ciktim ):)))
aslinda bu yasadiklarimiz gececek evet hemde bazi kadinlar var hic yasayamayacak bu duygulari bebegi olamayna hanimlar..onlar icin üzülüyorum..ve diliyorumki Allah anne olabilecek anneligi hak edecek herkese nasip etsin..hepimizide tek nefeste kurtarsin insalllah..
Canım bugün dr a gittiğimde 3 kg olduğunu söyledi ama ben hiç öyle fazla hareket hissetmedim en baştan itibaren ve doktorumun ağzından cımbızla laf alıyorum. normal doğumdan çok korktuğum için ısrarla sezaryen istedim. 17 ekime tarih verdi. içim içime sığmıyor. Rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın. Herkesin bebeğini korusun...
merhabalar herkese öncelikle sağ salim doğurmayı nasip etsin rabbim
benimde ilk bebeğimdi şimdi 1 yaşında kızım ama hiç sezeryanı düşünmedim hep normal istedim hatta doktor sezeryana alcaktı beni bebek zayıf diye karnımda daha da zayıflıyor diye ben istemedim normal doğum yaptım çok kolay oldu sancımı evde çektim hastahaneye gittiğimde sancım çok diye serum taktılar ağrım biraz dindi sonra suyum boşalınca hastahanede doğuma aldılar hemen ve 10 dk da doğumum gerçekleşti ve bitti :)
herkese hayırlı doğumlar dilerim.. ben 39+4 deyim 10 ekimde hastaneye yatışım var tabi oğlum acele edip daha erken gelmezse.. hiç açılmam yok.. gelmeye niyetide yok oğlumun.. normal istediğim için bugüne kadar bekledik.. beklerken tombişleşti oğlumuz.. normal seni çok zorlar dedi doktorumuz )::) bakalım hayırlısı artık..
evet sanciyi evde cekmek banada cok akillica geliyor..ama önce su gelmezse tabi :)
insalah sizin dogumunuz kadar kolay dogum yaparim..paylastiginiz icin tesekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?