dogumunuz nasil basladi???

slm bayanlar konuyu açan arkadaş tşkkrler çok qüzel bi konu açmışsın bende çok merak ediyorum çok okuyorum doqum yapan arkadşların deneymlerini ama qenede sanki hiç bi bilqim yokmuş qibi etki oluyo bende oqlan annesi olucam inşallah 35.haftamızdayız deneymli arkadşlardan dahada yorumlar bekliyorum aydınlatsınlar bizi lütfennn

doğum nasıl başlıyor, nasıl bir his doğum yapmak tatmadım ama şahit oldum.. 2 arkadaşımın doğumuna ben girdim..kısmetse mayısta da yengemin doğumuna giricem.. bu ana şahit olmak kesinlikle muhteşem..anlatılamaz asla.. annelik nasıl bir kutsallıktır ya.. Allah bana ve tüm isteyenlere nasip etsin inş.

sevgili asilsade benzer durumdayız. ben de bugün itibariyle 40 haftayı bitirdim 41e girmiş oldum ve hala tık yok o kadar sıkıldım ki anlatamam. cuma günü kontrolde açılmam 1 cm %40-%50 de incelme varmış (ne demekse artık) nstde de düzenli kasılmalar görüldü. doktorum sancın var mı diye sordu bende ilk hamileliğim olduğu için sancının nasıl bişey olduğunu bilmediğimi ama öyle aşırı bi acı hissetmediğimi söyledim. cumartesi ya da pazar doğurursun doğumun yaklaşmış dedi bugün de bitti doğurmadım. pazartesi erkenden tekrar kontrol olcam. 10 kim pazartesi doğmazsa suni sancıyla doğurabilir miyim dedim olabilir dedi. bakalım son 2 gün doğurmazsam zorla doğurtturcam kendimi normal doğumla.şimdi stres yaptım kendime acaba biraz daha belemeli miyim diye bebişimin herşeyi normal suyu kilosu falan ????

Son düzenleme:

aminn..bende hep böyle dua ederim..Allah tüm isteyenlere ama en cok anneligi gercekten hak edenlere nasip etsin insallah

konu gerçekten güzel olmuş bende şunu merak ediyorum hani diyoruz ya sancıların bir kısmını evde çekeriz diye evet en mantıklısıda bu olacak tabi benim hastanede bana çok yakın olacak 5 dakka gibi şimdi tecrübeli annelere söyle söyleyeyim ben epidural normal doğum istiyorum sancıları 5 dakka ya bir düşüne kadar evde çeksem epidural takılmayacak olur ve suyunuz geldiğinde hemen doğum olmuyor değilmi duş falan alabilirz rahatlıkla:93:

43. haftaya girdigim halde ne bi kasilma ne bi sanci ne bi acilma hic birsey yoktu ..
normalde temmuz 28 idi
ama agustos 14 de sunni sanciyla mecburen baslattilar
ve oglum 2 hafta gecikmeli olarak aramiza katildi :))

43. haftaya girdigim halde ne bi kasilma ne bi sanci ne bi acilma hic birsey yoktu ..
normalde temmuz 28 idi

maşallah diyorum biz zor sabrediyoruz 40 haftayı siz nasıl dayandınız ama sonunda kavuşmanız herşeye bedeldir
merak ettim annesi 43. haftaya girdiğinde bebeğin kaç kilo doğdu

kızlar herkesin doğumu çok farklıdır yani suyun geldikten sonra hemen doğumda olabilir olmayadabilir biraz tehlikeli oluyor suyun geldikten sonra.yani sancıyı ne kadar çektiğine de bağlı vede rağminin açılmasına heyecen yapmayın oluşuna bırakın benimde ilk bebeğim hiçbirşey bilmeden bekledim sancım olmadı suni sancıya alacaklardı istemedim hem benim lekemde gelmişti bekledim kendi kendine sancım geldi yürümenin çok faydası var ben son gün yürüdüm çocuk daha da aşağıya indi yani doğum pozisyonuna geçti.zaten sancı önce az az geliyor yani 10dkda bir az sancı sonra git gide düşüyor 5 dkya iniyor ve şiddetleniyor 2ye iniyor iyice artınca dayanamayacak hale geldiğinde yani ben öyle yaptım evde çektim hastahaneye gittim suyum geldi ve doğum başladı.ha sancın her geldiğinde ıkınırsan daha rahat olur sizin için rahimin açılmasına yardımcı olursunuz.dediğim gibi herkesin doğumu farklı oluyor korkmayın kızlar kimininde rahim açılmadan suyu geliyor mecburen suni sancı alıyorsun kafanıza takmayın stres yapmayın inş bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız RABBİM o yollarda kimseyi koymasın az az sancınız başladığında duşunuzu alın ve en güzeli namazınızı kılın dua edin RABBİM kolay kurtarır sizleri.

tşk ederim bilgilendirdiğin için bebeğinide Allah bağışlasın
sakin olmaya çalışırım inşallah panik ruhum olsada :)))

epidural normal dogumla ablam 9 saat cekti..sanci aci hissetemdigi icin gerekli sekilde ikinamadi, rahmi iyi acilmadi..cok kestiler orayi..bebek kanalda bekledi cok dogum uzadi..simdi sorsan cok pisman...keske sezeryan olsaydim der..ama o illa normal yapmak istedi ama aci cekmekte istemedi..ben bunu söylemek istedim öncelikle..
bende daha dogurmadim ama doktor her an bekle olabilir dedi..anestezi almamak niyetin ve normal dogum..zatenn saglik yönünde sorun olmadikca sezeryan yapmiyorlar..epidural dersen kendi rizamla istiyorum diye inza aliyorlar..ben anestezi almayacagim kendim doguracagim insallah da bir sorun cikmaz Allahim bakar yüzüme..benimde istegim bu hersey doga kanununa göre gitsin bende dogurdugumu hissetmek istiyorum..insallah Allahim kismet eder..

normalde temmuz 28 idi

Allahim anali babali byütsün..yerini pek begenmis kesin
merak ettim 43 haftada dogurdun kac kilo dogdu bebegin??

epidural normal doğum yapanlarda hiç kötü örnek okumamıştım canım bende o sancıları dayanamayıp isterim diye düşünüyorum ama şimdiden karar vermek zor daha 2 ayım var hayırlısı senin doğum yakın Allah kurtarsın inşallah

Herzaman epiduraldan yanayim,oyle bir nimet varken neden aci cekeyimkigule oynaya dogum yaptim cok sukur yine oyle olcak inshallah

Oglumda epidural aldim ve normal dogum yaptim harikaydi..

yine soyluyorum kisiden kisiye degisir, bir kisi kotu deneyimler yasadi diye herkez onu yasayacak degil.

tşk ederim bilgilendirdiğin için bebeğinide Allah bağışlasın
sakin olmaya çalışırım inşallah panik ruhum olsada :)))

sağol canım amin cümlemizinkini bağışlasın rabbim.
o an zaten insan bir tuhaf oluyor panik illa oluyor ama oluşuna bırak yararamaz karnından illa ki çıkacak:))

tecrubeli arkadaşlara sorum warrrrr karnımın altında son zamanlarda aqrılar oluyo acaba bu aqrılar doğum sancısı denilen sancılar olabilirmiiii ?? birde sancınız nereye qirdi kasılma qibi bişeymiydi yoksa aqrı şeklindemiydi lütfenn bilqi istiyorum

önce hafif hafif başlar ve şiddetlenir yani öyle normal sancı değil baya ağrılı sancı ve sende bilirsin zaten çünki çok farklı bir ağrı oluşuyor sendeki ağrılar normaldir bence eğer şiddetlenmiyorsa.

sağol canım amin cümlemizinkini bağışlasın rabbim.
o an zaten insan bir tuhaf oluyor panik illa oluyor ama oluşuna bırak yararamaz karnından illa ki çıkacak:))

sağol canım tşk ederim evet panik illaki olacak bende fazlasıyla olur dediğin gibi oluruna bırakırım
hatta konuşuyorum oğlum sen bir şekilde çıkacaksın ama nasıl

bunu duymak çok iyi geldi

"bazi kadinlar var hic yasayamayacak bu duygulari bebegi olamayna hanimlar..onlar icin üzülüyorum.."

bukadar güzel ve anlamlı günlerinizde başka insanların acısından güç bulmanız....çok ilginç..
neyse..hamileliğinize veriyorum ..
hayırlı doğumlar dilerim tüm hamilelere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…