dogunaL'ın aşk yuvası...!!

Melekcim cok hoş görünüyor ya bu metal görünümlü mutfak eşyaları benimde cooooook hoşuma gidiyor! Ev aldığımda bu tarzı bende düşünüyorum!

Bu arada aldinmi hepsini?yoksa Zadece secdinmi?
teşekkür ederim pp
bizde evi nezaman alırız bilmiyorum valla kirada olucaz:)

aldım aldım:) sadece koltuk rengiyle koltuğun ayak kısımları kaldı :)

Son düzenleme:
yağmur perim mutfağm küçüçük demiş :) boşver kız öylesi daha güsel sadece kocana sana özel gelen misafr mutfağa gelip burnunu sokamaz hiçbişeye
Kim gibi mesela? Yok kız, pek kafaya takmiyor, yer sorunu oluyordu ama onuda halettik

teşekkür ederim pp
bizde evi nezaman alırız bilmiyorum valla kirada olucaz:)

aldım aldım:) sadece koltuk rengiyle koltuğun ayak kısımları kaldı :)

Ne güzel! Güle güle oturup kulanin hayatım!
benimkilerin ayaklarida metaldan, önceden beyaz istiyordum ama mümkün degildi, iyikide olmamış diyorum, yemek masam beyaz ve ayakları cok kirleniyor

Yada ben heb orayı temizlemiyi unuyorum:s

Kim gibi mesela? Yok kız, pek kafaya takmiyor, yer sorunu oluyordu ama onuda halettik

kaynana amca dayı hala farketmes :))))))))))) ay hiç sevmem arkdaslarım dşında mutfağa kimseyi sokmayı sevmiyorum oldum olası :)
evet yer sorunu açısından sorun yaratabiliyor ama halletmişssin zaten :) ev aldığınızda inşallah mutfağında istediği gibi olur

saol periimmm

öyle mi ? ay bendemi metal yaptırsam ki beyazla uyumlu olurmu?
:)))))))))))) unutuosundur belkide bende genelde masa altlarını ayaklarını temzlikte unuturum

Sagol canım, inşallah:))
saol periimmm

öyle mi ? ay bendemi metal yaptırsam ki beyazla uyumlu olurmu?
:)))))))))))) unutuosundur belkide bende genelde masa altlarını ayaklarını temzlikte unuturum

masa altı biraz karanlık olunca insan gözden kaçırıyor demek,
Ben çeker, uyumlu olup olmadığına sen karar versin

bana göre uyumlu zaten senin mobilyalarında desini o tonlarda degilmi:)

pambuğum benim teşekkür ederim :)) yatak odasındaki halıyı bende çok severek aldım
yatak odasındaki askılığı da benim haspam kocam istedi asker arkadaşı da hedaye aldı

yalnız oturma odanı mı attın ? güzel uyumlu olmuş ama bir iki şey gözüme battı.. ilki avizeniz, bu spor odaya fazla gelmiş gibi geldi bana.. ikinciside simsiyah bir halı yerine açık renk düz bir halı seçseydiniz daha ferah olurdu..göz tırmalamazdı.. güle güle oturun.. evin devamını bekliyoruz..

yok tatlım 2. sayfada mutfagımda var..
anca yukeleyebıldım..
sagol goruslerın ıcın..
siyah halıyı esım cok ıstedı bende kırmadım..
avıze benm zevkım..
o avızyı cok begenerek aldım

pambuğum benim teşekkür ederim :)) yatak odasındaki halıyı bende çok severek aldım
yatak odasındaki askılığı da benim haspam kocam istedi asker arkadaşı da hedaye aldı

rica ederiimmm:))) haspam kocaaam :))))))))) çatlak güle güleeeeeee oturun inşallah:) çok sıcaaak herşeiN:)

anca yukeleyebıldım..
sagol goruslerın ıcın..
avıze benm zevkım..

bebeğim napıosun bakalım
nasıl geçti hafta sonun

anca yukeleyebıldım..
sagol goruslerın ıcın..
avıze benm zevkım..

hım mutfağı görmedim.. anladım canım evet bazen beyleride kırmamak gerek avizen çok güzel zaten..beğenmedim değil oraya değilde salona olabilirdi mesela o açıdan..

rica ederiimmm:))) haspam kocaaam :))))))))) çatlak güle güleeeeeee oturun inşallah:) çok sıcaaak herşeiN:)

ay pambuğum ya senide everelimde evin fotolarını görelim inşallahhh
senin eşyalarda süper hee köşe takımı falan güselmiş
naptın köşe takımı işini ayarlayabilcenmi

anaaam pambuğum ben fotoları yakınlaştırmadan bakmıştım
uzaktan köşe takımı gibi duruyo
şimdi tekrar baktım da çok pardon bebeğim ama hepsi çok şık

ay pambuğum ya senide everelimde evin fotolarını görelim inşallahhh
senin eşyalarda süper hee köşe takımı falan güselmiş
naptın köşe takımı işini ayarlayabilcenmi

tşk ederim hee hayrlısıyla bende bi gideydim :) bu aya köşe takımınıda halledicem inşallah. nişanlım bekle evLenince ben alıyım ama beklemessen şuan gerçekten durumum yok dedi. balayısı beyaz eşyası gelinliği ev eşyaları param yok dedi. bende bekleyemiyorum sabırsızım şimdi evleniriz taksitmz var der bişe olur alınmaz felan bide eve girince herşey taö olsun istiyorum:) ben aLıcam gibi bitane var bakalım 1000 tl diyorlar 150 200 taksitle hazirana kadar öderim kalan olursada nşanlım verip kapatsın

anladım bebeğim kocişlere de yazık yaa
bence de tam olsun düğünde keramet vardır illakin verirsiniz ozaman
1000 tl de çok iyi makul bi fiyat allahım yardım ediyo yaa valla
ya sanki o aradaki sehpa koltuğa yapışıkmış gibi duruo öylece köşe sandım napimmmm

bebeğim napıosun bakalım
nasıl geçti hafta sonun

iyiym cnm bnm sen napıosun...
haftasonu esım bana oyle bır suprız yaptıkı anlatamam..
bı otelde kalcaktık ben oyle hazırlanmıstım...
bastı gaza benı annemlere goturdu...
3 saat yol gıttık..
annemler cok mutlu oldular..
pazar gunu beraber kahvaltı yaptık..
10 gıbı tekrar yola cıktık 2 de sınavım vardı yıne..

eşim ya kıyamam benı o kadar mutlu ettı kı..
3 4 saat aılemle oturayım dıye 6 saat yol yaptı benım ıcın...
cok sevıyorum ben bu adamı yaa...

senın nasıldı bebegım

evet acıyorum bazen :) elinde parası yOk hala bana veriyoo kendi üzerine hiç bişe almıo benm dolabım dolu hala bana alıO :) öle oLuncada kıyamıorum aslında acımamak lazım:)))))))))))
evet Allah yardım edio valla düğün telaşı napıcaz derken herşey öle bi oturdu ki :) hiç bi telaşımız kalmadı şükür.
:)))))))))))))) evet gerçekten uzaktan bakınca köşe gibi duruo kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…