- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.931
- 548
- 28
Erken doğum derken? kadın gelmiş 40 haftasınaVerdiğiniz tavsiye pek doğru değil
Hamileliğin ikinci ve üçüncü üç aylık dönemlerinde adaçayının kan basıncını arttırıcı etkisi nedeniyle, özellikle yüksek tansiyona eğilimi olan gebelerde plasentanın erken ayrılmasına yani dekolman riskinin artmasına neden olabiliyor. Bu nedenle adaçayının, doktora danışılmadan tüketilmemesi gerekiyor.
Hamileliğin son aylarında adaçayı tüketilmesi ise erken doğum riskine neden olmaktadır.
Sana kalpli göz attım sonra kendi doğuracağımı düşününce üzüldüm.Konu sahibesi, bence de bir an önce doğurmaya odaklan.
Ekim 22sine kadar doğurdun doğurdun uysal,barışçı terazi bebesini. Sonra bir ömür akrep'in gelgitli duygularıni , en ufak olumsuz şeyin kinini tutmasıyla uğraşır durursun
Bu cevabı bekliyordumVerdiğiniz tavsiye pek doğru değil
Hamileliğin ikinci ve üçüncü üç aylık dönemlerinde adaçayının kan basıncını arttırıcı etkisi nedeniyle, özellikle yüksek tansiyona eğilimi olan gebelerde plasentanın erken ayrılmasına yani dekolman riskinin artmasına neden olabiliyor. Bu nedenle adaçayının, doktora danışılmadan tüketilmemesi gerekiyor.
Hamileliğin son aylarında adaçayı tüketilmesi ise erken doğum riskine neden olmaktadır.
Amniyon sıvısının miktarı nasıl?Doğum pozisyonunda fakat öyle kaldı1cm acıklık var. Salı günü gidicez kontrole
Bende anne olmaktan korkuyorumDua et balım bana.. Çok korkuyorum
Tövbe bismillah sonunda konu da açtın haRabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
Yaparlar ya niye yapmasınlarAmniyon sıvısının miktarı nasıl?
Nst yapılmıştır illa ki. Eğer sorun yoksa siz de rahat olun. Haftası geçmiş bir bebek değil.
Eğer tombiş bir bebek değilse, zaten şimdiden sezaryen yapmazlar. Beklemeye devam
Epidural olursan korkmana gerek yok ki suni sancıdan. Şak diye kesiyor. Bana çokta yüksek miktar verdiler ama epidurali aldıkça zerre acı hissetmiyorsun zaten.En fazla 29 ekim e kadar bekletirim demiş eşimeSuni sancıdan korkuyorum..
Eneeeeğm büyümüşte bebiş 39. Haftaya mı gelmiş..maşallah..doktorunla konuş kuzum sezaryen istiyorsan alır normal için bilemiyorum ..bol bol merdiven çık pilates topunda yavaş olucak şekilde hoplaBoşan bence Aybush
Katılıyorum. Eğer bebek doğum kanalına tam olarak yerleşmediyse, rahmin kasılmasını sağlamak bebeğe oldukça zararlı olabilir. Ayrıca zorlu bir doğum da plasentada ayrılmaya yol açabilir.Verdiğiniz tavsiye pek doğru değil
Otrera lütfen yardımcı ol da doğursun 2 haftadır :ne zaman doğuracağım doğurasım var doğurmak istiyorum diye diye bizi dokuz doğurtttu daKatılıyorum. Eğer bebek doğum kanalına tam olarak yerleşmediyse, rahmin kasılmasını sağlamak bebeğe oldukça zararlı olabilir. Ayrıca zorlu bir doğum da plasentada ayrılmaya yol açabilir.
Bence bitkisel şeylere doktorunuzun bilgisi olmadan hiç bulaşmayın. Allah korusun
Vikis denemiş miydiniz?Otrera lütfen yardımcı ol da doğursun 2 haftadır :ne zaman doğuracağım doğurasım var doğurmak istiyorum diye diye bizi dokuz doğurtttu da
Aybush bak tavsiye geldiii koşşşşşVikis denemiş miydiniz?
Erken doğum derken? kadın gelmiş 40 haftasına
Katılıyorum. Eğer bebek doğum kanalına tam olarak yerleşmediyse, rahmin kasılmasını sağlamak bebeğe oldukça zararlı olabilir. Ayrıca zorlu bir doğum da plasentada ayrılmaya yol açabilir.
Bence bitkisel şeylere doktorunuzun bilgisi olmadan hiç bulaşmayın. Allah korusun
Bu cevabı bekliyordumbunları adaçayı tüketmeden yaşayan bir sürü gebe var. Artık doğurmak ister uzatmaları oynar okeye döner durumda olmasaydı zaten söylemezdim. Şimdi haftada iki kere kontrole çağrılıyordur muhtemelen
Ya seviş. Ya parmakla:) ertesi gün doğurursun..bir kitapta okumuştum. Denedim sabahı doğuma gittim:) parmaklamadan kastım perine masajı bu arada Google da tarifi var :))Rabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?