Doğurmak istiyorum....

Erken doğum derken? kadın gelmiş 40 haftasına

Sana kalpli göz attım sonra kendi doğuracağımı düşününce üzüldüm. Belki benimki akrep olur.

Burdan senin konun vasıtasıyla ben de evrene enerjimi yollamak istiyorum. Nasipse 37 38 haftalar civarı pürüzsüz bir doğum diliyorum ben de. 40a kadar dayanmak çok zor. Daha fazla hafta yazılan mesajları da ışık hızında geçtim okumaya yüreğim dayanmadı.

Bu cevabı bekliyordum bunları adaçayı tüketmeden yaşayan bir sürü gebe var. Artık doğurmak ister uzatmaları oynar okeye döner durumda olmasaydı zaten söylemezdim. Şimdi haftada iki kere kontrole çağrılıyordur muhtemelen

Doğum pozisyonunda fakat öyle kaldı 1cm acıklık var. Salı günü gidicez kontrole
Amniyon sıvısının miktarı nasıl?

Nst yapılmıştır illa ki. Eğer sorun yoksa siz de rahat olun. Haftası geçmiş bir bebek değil.

Eğer tombiş bir bebek değilse, zaten şimdiden sezaryen yapmazlar. Beklemeye devam

Dua et balım bana.. Çok korkuyorum
Bende anne olmaktan korkuyorum off karma karışığım y Allah yardımcın olsun canım inşallah biran önce 1 avazda bebeğini kucağına alırsın

Tövbe bismillah sonunda konu da açtın ha

En fazla 29 ekim e kadar bekletirim demiş eşime Suni sancıdan korkuyorum..
Epidural olursan korkmana gerek yok ki suni sancıdan. Şak diye kesiyor. Bana çokta yüksek miktar verdiler ama epidurali aldıkça zerre acı hissetmiyorsun zaten.

Boşan bence Aybush
Eneeeeğm büyümüşte bebiş 39. Haftaya mı gelmiş..maşallah..doktorunla konuş kuzum sezaryen istiyorsan alır normal için bilemiyorum ..bol bol merdiven çık pilates topunda yavaş olucak şekilde hopla

Katılıyorum. Eğer bebek doğum kanalına tam olarak yerleşmediyse, rahmin kasılmasını sağlamak bebeğe oldukça zararlı olabilir. Ayrıca zorlu bir doğum da plasentada ayrılmaya yol açabilir.

Bence bitkisel şeylere doktorunuzun bilgisi olmadan hiç bulaşmayın. Allah korusun

41+6 da suni sancıyla doğurdum.Ne yaptıysam gelmedi ilişkiyi de denedik yok.En son hareket hissetmeyince hop hastaneye yatış ve suni sancıyla doğum.

Otrera lütfen yardımcı ol da doğursun 2 haftadır :ne zaman doğuracağım doğurasım var doğurmak istiyorum diye diye bizi dokuz doğurtttu da

Erken doğum derken? kadın gelmiş 40 haftasına

Cevabınızı almışsınızdır

Ya seviş. Ya parmakla:) ertesi gün doğurursun..bir kitapta okumuştum. Denedim sabahı doğuma gittim:) parmaklamadan kastım perine masajı bu arada Google da tarifi var :))

Her şeyi denedim olmadı 40+3 öylesine hastaneye gittim suni sancıyla hemen doğurdum zamanı vardır yani stres yapma

Ben de 37den sonra her an doğurabilirim moduna girmiştim 39dan sonra ise artık doğurmalıyım 40ı görmek istemiyorum demiştim 40+3 te doğdu kızım. Gelmeye niyeti yoktu suni sancı ile başlatıldı doğum.

Aşağılarda suni sancı alacağıma sezaryen olurum demişsin. Herkesin doğum hikayesi çok farklı kendini korkutma. Zor bir doğum oldu benimkisi. 1 gün sancı çekip sonunda sezaryen oldum ama birdaha doğurmak nasip olsa yine normal denerim gerekirse yine suni sancı alırım çünkü gerçekten o anlık gelip geçecek hepsi. Şimdi ise dev göbeğimi özlüyorum. Siz son son bolca bakışın aynada. Hayırlısı ile gelsin senin için en sağlıklı yol ne olacaksa o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…