Teşekkür ederiimBende tam biri vardı ha doğurdu ha doğuracaktı ne oldu derken konunuz önüme çıktı.
Tebrik ederim sağlıkla büyütün cennet kokulu miniginizi
Çok teşekkür ederimm size de hayırlı kolay doğumlar dilerim :)Sağ sağlim bebeğinize kavuşmanıza çok sevindim,kutlarım
İşte o doğum masasına alınınca bebeğe kavuşma heyecanından bütün arzu istekler göz ardı ediliyor tam da bu noktada ne istediğimi iyice anlamış,saygı duyan bir ekibe ihtiyacım var..epizyotomi aslında her durumda gerekmeyebiliyor hatta çoğu zaman gereksiz bi işlem işki doktorun zaman ayırmaya değer görmesiyle alakalı tamamen (çoğu dutumda diyorum elbette istisnai durumlar vardır )
İnşallah tez Zamanda iyileşirsiniz benim kuzende dikişli atlattı doğumunu bakımlar vs sanıyorum oturup kalkarken dikkat etmesi gerekiyordu başka da bi derdi yoktu ne de olsa normal doğum :) toparlanması kolay oluyor.
Tekrar tekrar kutlarım bebeğinizi öpün yerime
Çok teşekkür ederiim :) Amin. İnşallah.hazyırlı olsun bebiğinizli mutlu sağlıklı ömürler dilerim Allah'tan...
İzmirde bi dr var doğal doğum ekibi ile çok iyi iş çıkarıyolar sosyal medyada falan sayfaları mevcut her doğuma dair paylaşımları olan dr Ahmet Akkoca.Şahane :) iyi haberlerinizi almak isterim beni haberdar edin lütfen
Hep İzmir hep İzmirİzmirde bi dr var doğal doğum ekibi ile çok iyi iş çıkarıyolar sosyal medyada falan sayfaları mevcut her doğuma dair paylaşımları olan dr Ahmet Akkoca.
Her yerde yok maalesef.. olsa bile çok pahalı doğal doğum ücretleri. 5000 6000 fiyat verdiler banaHep İzmir hep İzmir
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Bahsini ettiğiniz doktoru da araştırayım en azından genel kültür olur
Suda doğum ücreti mi 5-6 bin? Eğer öyleyse çok değil tatlım özel hastaneler sezeryana yönlendiriyor en az aldıkları 2,5-3bin bunun epidurali de var elbette o da 500-900 civarı değişiyor yani doğal doğum olsun 2-3 bin fazla olsun diye düşünüyorum (tabi bulunduğum şehirde böyle bir imkanım yokHer yerde yok maalesef.. olsa bile çok pahalı doğal doğum ücretleri. 5000 6000 fiyat verdiler bana
Canım hak veriyorum. Ama ülkemizdeki uygulamalar devlet eliyle düzeltilmedikçe bu böyle sürüp gider. Hakkımızda hayırlısı...Suda doğum ücreti mi 5-6 bin? Eğer öyleyse çok değil tatlım özel hastaneler sezeryana yönlendiriyor en az aldıkları 2,5-3bin bunun epidurali de var elbette o da 500-900 civarı değişiyor yani doğal doğum olsun 2-3 bin fazla olsun diye düşünüyorum (tabi bulunduğum şehirde böyle bir imkanım yok
Banu çiftçiyi biliyorsundur işini öyle benimseyen ve saygı duyan bir doktorla doğuma gitmek bambaşka olurdu diye düşünüyorum.. Doğal doğum yanlısı doktorların bir felsefeleri var ve onların eline o olanak ve rahatlıkla doğan çocukların farklı olacağını düşünüyorum,Mutlu,güven duygusu gelişmiş vs e hal böyle olunca fiyat çok makul geldi bana.. Ama
Tabi bu işin maddi bir boyutu da var diğer yandan kaba taslak yaptığım hesapla neredeyse bi bebeğin ve annenin ihtiyaç duyacağı birçok malzemeyi karşılıyor bir doğum ücreti
Bütün anneler güvenli ve huzurlu bir ortamda acele ettirilmeden rahatça,sağlıklı ve tatlı dilli Güler yüzlü insanlar eşliğinde doğum yapsın istiyorum ve bu ücretsiz olmalı en temel en doğal haktır bu.. Belki bigün bu kafaya ulaşırız sağlıklı bebekler sağlıklı bir toplumun temelidir sonuçta bu bir devler politikası olmalı öff canım sıkıldı yine tabiki böyle bi duruma hiçbir zaman gelemeyeceğiz.
Not: Yüksek doz iç dökme halidir
K kutsal_Su seninde bebeğin var bi sürü de yazdım Hakkını helal et olur mu Canım
Yani oanda bile Allah cc iş yapacak gúcü kadınlara veriyor .zekzek89 .!.:Eğilerek yerleri sil. Halıları sil temizliği aradan çıkar. Halam demişti açılma başlayınca temizliğe girişmiş sonrada sıcak suyla banyo yapar sonrasında evde doğururmuş.
bebişiniz hayırlı olsun.darısı hamile bayanlara olsun kucaklarınız dolsun inş.ARKADAŞLAR SABAHA KARŞI Bİ SANCIYLA UYKUDAN UYANDIM. SUYUM GELDİ. VE DOĞUMUMU YAPRIM 4 SAAT İÇİNDE. HEPİNİZE FİKİRLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TŞK EDERİM.
Hayırlısı :)Kızlar dikişlerm sızlıyo göğüs ucu çatlakları baş gösterdi ve ben çok kötüyümbu kesi olayına kafayı taktım. İu
Canım hak veriyorum. Ama ülkemizdeki uygulamalar devlet eliyle düzeltilmedikçe bu böyle sürüp gider. Hakkımızda hayırlısı...
Amin Canım inşallahÇok teşekkür ederim canım. Hayırlı Bereketli bayramlarınız olsun inşallah tüm sevdiklerinizle... İnşallah hayalindeki gibi olur her şey..
Benimki de öyle oldu aslında.. dr 3 cm var.. ister suni ile şimdi alayım doğuma istersen cumaya kadar bekleyelim kendi sancını dedi. Bende beklemekten yana kullandm tercihimi.. ve aynı gece sahurdan hemen sonra suyum geldi. 3.5 saatte doğurdm :)
kesinlikle doğumun sonunda görülüyor. o yüzden kontroller sıklaşır. gelişecek sıkıntılı durumları kontrol altına alabilmek içinben de öyle doğmuşum
annem hep anlatır 40.hafta geçerken doktor muayeneleri siklastirmis
ve en son artık sorun mu var diye bakıldığında görülmüş ve anneme hemen suni sancı verilmiş ama normal doğum yapmis
galiba çok geç doğumlarda görülüyor
sistemler organlar tamamen gelişmiş olduğu için
Sağol canım. Oğlum oldu :) bu dr bnm dr değildi. Mecbur kaldk buna biraz. Suni vereym hemen dedi bende kendi sancım gelsn dedim o uüzden kalmadık hastanede..hayırlı olsun ozaman rabbim analı babalı büyütsün
erkek mi kız mı bebeişin rabbim sağlık versin.
anlamadığım şey zaten o açılmayla hastaneden nasıl bırakabiliyor seni doktor
çok tuhaf mış ama neyse ki sağlıcakla kurtulmuşun..
Çok şükür zeynep duru minik kızım normal dogumla dünyaya geldi doktrumun ısrarla sezeryan istemesine ragmen kabul etmedim suni sancı kesinlikle istemiyorum diyordum az suni sancı verdiler ayrıca doktorum amelyatta oldugu için ebe yaptırdı ve kendi dktrumdan bin kat daha iyiydi kendi kızıymış gibi davrandı yarım saat şiddetli sancı çektim aynı günde eve çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?