AllajMeryem çiçeği kocaman açılmıştı bekliyordumbu haberi :) Allah analı babalı büyütsün
Tşk ederim cnm.. cümlezinkine inşallah.. :)MaşaAllah canım Allah sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin
Hayırlısı ile inşallah :) doğumun olursa yaz buradan nasıl olduğunu ben bu konunun devamına doğum hikayemi yazacağım ilk fırsatta :)Allah analı babalı büyütsün darısı benim başıma
Tşk ederimm :)gözün aydın . güle güle . sağlıkla büyüt canım
İnş bende hayırlısıyla kurtulurum inan gözüme uyku girmiyor ilk dogumum zor olunca aradan da 10 yıl geçti insan herşeyi unutuyorHayırlısı ile inşallah :) doğumun olursa yaz buradan nasıl olduğunu ben bu konunun devamına doğum hikayemi yazacağım ilk fırsatta :)
Kesi güzel bir şey ya korkma kesiden :) hayırlı olsun hamileliğinizBende eskilerden güç alıyorum çoğu Zaman bu yüzden fazla evhamlı biri sayılmam güzel düşünmek lazım ve iyi doktorlara denk gelmek,çoğu ne yazık ki sosyal hayatını mesleğinin önünde tutuyor hiç tahammül edemiyorum öylelerine Allah karşılaştırmasın :)
Bekliyoruz canımHayırlısı ile inşallah :) doğumun olursa yaz buradan nasıl olduğunu ben bu konunun devamına doğum hikayemi yazacağım ilk fırsatta :)
şu bebeğin anne karnında kaka yaptıgını nasıl zamanında farkediyor doktorlar bilmem
Hamileliğim boyunca hareketliydm ama çok abartı değil. Yürüyüş değilde mecburen işim gereği asansörsüz 5 katlı binada merdivenle baya haşır neşir oldm 34. Haftama kadar. Sonra doğm iznine ayrıldm tatile gittim bol bol yüzdüm.. sonrahadi atlattın darısı başımıza inşallah taktikler tüyolar varsa bekliyoruz
Hemde ne doğum yapmak... :))Konu sahibi dogum yaptin mi?
Sonrası ev taşıma işimiz vardı ağır işler eşimdeydi tabi hafifte olsa sürekli eğil doğrul kutulama vs. Derkn mecburi durumlar sonucu son dönemlerim baya hareketli geçti o uüzden arkadaşlara yürüyüştür vs dışında diye sordm :)Hamileliğim boyunca hareketliydm ama çok abartı değil. Yürüyüş değilde mecburen işim gereği asansörsüz 5 katlı binada merdivenle baya haşır neşir oldm 34. Haftama kadar. Sonra doğm iznine ayrıldm tatile gittim bol bol yüzdüm.. sonra
Hemde ne doğum yapmak... :))
Amaca bağlı tabi çoğu dr uğraşmamak için kesiyor. Gerekli yerde kullanılırsa muhteşm bi teknik. Ben dr gelmeden önce baya ıkındm 9 cm 10 cm ulaşmıştm ama ıkınmayı uzun süee nefesimi tutamadığm için başarılı yapamadm sanıyorum. O an iğne vurdu. His kaybından dolayı hissetmedim pek canm. Şimdi de yavaş yavaş geçiyo şükür :)çok merak ediyorum her doğumda mi dikis atiliyor hic dikişsiz dogum olmuyor mu ve kac tane attilar size o an hissettiniz mi acaba
yüzmek zaten gebelikte çok yararlıymış ramazan geçsin bende başlıcam inşallahHamileliğim boyunca hareketliydm ama çok abartı değil. Yürüyüş değilde mecburen işim gereği asansörsüz 5 katlı binada merdivenle baya haşır neşir oldm 34. Haftama kadar. Sonra doğm iznine ayrıldm tatile gittim bol bol yüzdüm.. sonra
Hemde ne doğum yapmak... :))
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bende 2 sene önce normal doğum yaptım .3 cm açıpın var dedikten 4 saat sonra doğurdum beni hastanede sıcak su dolu küvete oturtmuşlardı bide doktorum son kontrolde günün geldi artık doğumun başlamasını hızlandırmak için eşinle ilişkiye girebilirsin demişti.o tetikliyo demiştiKızlar hastaneye gittim doktorum 3 cm açıklık var cuma gel tam açılma olmazzsa suni veririz dedi. Suni istemiyorum Allah biliyor. Ne olur açılmamı hızlandıracak önerileriniz varsa paylaşın.. hareket ediyorum yürüyorm fln ama onun dışında.. ??
O sizin tercih ve görüşünüz :) iyi dileğiniz için teşekkür ediyorumKesi güzel bir şey ya korkma kesiden :) hayırlı olsun hamileliğiniz
Benim kizimda 40+2 de kakasını yaptı ama kalp atışları da yavasladi o yüzden normal olmadı maalesefben de öyle doğmuşum
annem hep anlatır 40.hafta geçerken doktor muayeneleri siklastirmis
ve en son artık sorun mu var diye bakıldığında görülmüş ve anneme hemen suni sancı verilmiş ama normal doğum yapmis
galiba çok geç doğumlarda görülüyor
sistemler organlar tamamen gelişmiş olduğu için
Benim kizimda 40+2 de kakasını yaptı ama kalp atışları da yavasladi o yüzden normal olmadı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?