Doğuruyoruum!!

Sıcak su dolu küvete gir veya sıcak su ile duş al.
Beline doğru özellikle.Ben doğuma gittiğim gece belim çok ağrıyordu,regli ağrısı gibi sıcak su iyi geliyor diye duş aldım 2 saat suda kaldım meğer 8 santim açılma olmuş.

Yani burdan kimse doğurtamaz bence
Onun farkındayım.. zaten doğurtmanızı istemedim. Suni almamak için tecrübeli arkadaşlardan doğumu hızlandıracak işime yarayacak yorum istedim. Herkes derdini paylaşınca burdakiler birebir evine gidip o insanın derdine el koymuyor sanıyorum.

Benim de 40+5'te tansiyona bağlı baş ağrılarım artınca gittim doktorun muayenehanesine. Sancım filan yoktu ama dedim yeter ben dayanamıyorum bu baş ağrısına. Yarın sabah sezaryen istiyorum.
Tamam dedi, gelmişken bi muayene edeyim dedi. Saat 18 civarı.
Muayene etti, 4-5 cm açılma bar, hadi hastaneye gidin, ben de buradaki hastaları bitirip geliyorum dedi. 19'da hastanedeydim. 21:30'da doğdu.

Hiç sancısız 4-5 cm açılmış yani.

Siz hayallere devam edin bence.

Konu sahibi, ben 2 saat içinde doğurdum. Dikkatli olun.

iyi bari :) böyle olanlar da varmış umutlarım tekrar yeşerdi
10 cm de nasıl açılıyor vallahi aklım almadı :/
bi gün yaşayıp görürüm belki, belki de görmem ya bilemedim korktum :)

bi doğum hikayesi izlemiştim tesadüfen
pilates topunun üstüne oturtmuşlardı kadını
oralarda otura otura sAncısını bekliyodu

Bende bu yüzden kendi sancımı diliyorum. Aslında cumadan sonra doktorm olmayacağı için en geç cuma günü benm kararıma bıraktı mecbur açılma olmazsa suni veririz ama ağrı kesici de yaparız dedi.. şimdi hızlandırmaya çalışıyorm işte

Arada geliyo ama hafif. Ben kontrol için gittim açılma var diyince şaşırdm zaten alttan ilk defa oldm çok acıdı

Allah saglikli sihatli bir avazda dogum nasip etsin.

Bana cumaya kalmazsiniz gibi geliyor. Allah yardimciniz olsun.

Bu arada kolay dogum icin hurma yiyin. Birde ilik dus alin bol bol.

Canım çok geçmiş olsun. Benimde suyum geldikten saatler sonra 3 cm açılmam vardı dus aldım yürüdüm oturdum kalktim olmadı 3 cm de kaldı sonunda mecburen suni sanciyla doğum yaptım çok aci çektim ama doğumdan hemen sonra hiçbir şeyim kalmamış güle oynaya eve gidip rahat rahat oturmuştum :)) Korkma rahat ol ve bence suni yerine sezeryan tercih etme Rabbim yardımcın olsun kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…