- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
Onun farkındayım.. zaten doğurtmanızı istemedim. Suni almamak için tecrübeli arkadaşlardan doğumu hızlandıracak işime yarayacak yorum istedim. Herkes derdini paylaşınca burdakiler birebir evine gidip o insanın derdine el koymuyor sanıyorum.Yani burdan kimse doğurtamaz bence
tam açılma derken kaç cm açılıyor ki?Ay çok cahilim bu konuda
korktum ya ne yalan söyliyim
3-5 saatte biten bişey diye düşünüyordum
işte evdeyken sancıların başlar
eşyalarını alır hastaneye gidersin
2-3 saat sonra sancılar artar bebek gelir diye bi sahneler vardı kafamda
ama hayallerle hayatlar yine farklı galiba
11 cm açılma olmadan doğum olmuyor diye duyduğumu hatırlıyorum.
Acaba abartmışlar mı yoksa gerçek mi bilmiyorum.
Hiç doğurmadım da
Arada geliyo ama hafif. Ben kontrol için gittim açılma var diyince şaşırdm zaten alttan ilk defa oldm çok acıdıDoktor nasil cuma gel dedi yav...
Sanciniz var mi?
10 cm olacak doğrusu11 cm açılma olmadan doğum olmuyor diye duyduğumu hatırlıyorum.
Acaba abartmışlar mı yoksa gerçek mi bilmiyorum.
Hiç doğurmadım da
10cm doğum yapılıyor
Benim de 40+5'te tansiyona bağlı baş ağrılarım artınca gittim doktorun muayenehanesine. Sancım filan yoktu ama dedim yeter ben dayanamıyorum bu baş ağrısına. Yarın sabah sezaryen istiyorum.
Tamam dedi, gelmişken bi muayene edeyim dedi. Saat 18 civarı.
Muayene etti, 4-5 cm açılma bar, hadi hastaneye gidin, ben de buradaki hastaları bitirip geliyorum dedi. 19'da hastanedeydim. 21:30'da doğdu.
Hiç sancısız 4-5 cm açılmış yani.
Siz hayallere devam edin bence.
Konu sahibi, ben 2 saat içinde doğurdum. Dikkatli olun.
canım onun başka şeylere faydasi var diye biliyorum MBadem yağı olur mu acaba
Bende bu yüzden kendi sancımı diliyorum. Aslında cumadan sonra doktorm olmayacağı için en geç cuma günü benm kararıma bıraktı mecbur açılma olmazsa suni veririz ama ağrı kesici de yaparız dedi.. şimdi hızlandırmaya çalışıyorm işteBence cumaya kalmaz okadar açılma varsa hazırlıklı ol bence suni sancının acısını ben bilirim tavsiyem mümkünse suni sancı alma bekle doktorlar işin kolayına kaçıyorlar benimde az kaldı dktruma suni sancı vereceksen direk sezeryanla al dedim
Arada geliyo ama hafif. Ben kontrol için gittim açılma var diyince şaşırdm zaten alttan ilk defa oldm çok acıdı
Çok tşk ederim deniyorum... çömelmedir vs inşallah işe yarar.Pilates topuna otur, top yoksa alaturka tuvalete oturur gibi çömel. Bir de korunmasız ilişki sancıyı başlatabiliyor.
Saglikli sihhatli kolay dogumlar diliyorum...
Ben milyon tane izledim geniz doğum yapmadım ama fazla bilmiyorum ben de maalesefbi doğum hikayesi izlemiştim tesadüfen
pilates topunun üstüne oturtmuşlardı kadını
oralarda otura otura sAncısını bekliyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?