- 4 Şubat 2016
- 683
- 901
- 18
Evwt suni sancı insanın kendi sancısının iki üç katı acı veriyormş. Ama sezaryen en son tercih benm için yine de nasıl gelişeck olaylar Allah bilir.Evet haklısınız herkezinki bir olmaya bilirde ben ilk çocugumla bunun arası 10 yaş olacak doğumum bi kabustu ikinci çocuktan bile vaz geçmiştim ama unutuluyor herşey yine diyorum normal dogum en iyisi sadece suni sancı çok kötü yada benim dktrumla alakalıydı
Rahat ol bence herkezinki bir olmayabilir bebeğinizi kucağınıza aldığınız an herşeyi unutuyorsunuzEvwt suni sancı insanın kendi sancısının iki üç katı acı veriyormş. Ama sezaryen en son tercih benm için yine de nasıl gelişeck olaylar Allah bilir.
Çok teşekkür ederm Allah razı olsn. Merdiveni de inip çıkaym :)hurma yiyin serviksi yumusatir bol hareket edin özellikle bi kac pay merdiven cikmak cok ise yarar. ilik dus alin küvet varsa suya oturun Allah bi avazda dogurmak nasip etsin insallah...
Amin... Allah razı olsn cnm çok tşkler...Hayirli dogum olsun insallah kolaylikla saglikla yavrunu kucagina al
10cm açıklıkla bebek doğuyor :) aslında doğum tam da sizin düşündüğünüz gibi 2-3 saat süren bişey. Şu an hamile değilsiniz sanırım ama psikolojinizi sakın etkilemeyin doğum çok kötü gibi düşünmeyin. 1.5senede iki normal doğum yapmış bri olarak çok zor birşey olsaydı ben yapamazdım diye düşünüyorumtam açılma derken kaç cm açılıyor ki?Ay çok cahilim bu konuda
Allah razı olsn cnm :)Allah yardimcin olsun Insallah hayırlısiyla dogumun olur
Bilemiyorum ki 3 cm açılma var cumaya kadar düşn açılma olmazsa suni veririz dedi.Acilma varsa eve nasil yolladi ki? Risk almissiniz..
Korkma bir uyur uyanirsin hizlanir her sey.. Hayirlisi olur inşallah.
Dikkat et tuvalete falan gidince. Zorlayıcı hareket yapma. .
Bol bol yürüyüş ılık duş açılma için bire bir. Hayırlı doğumlar dilerim. Sakın yalnız kalmayın bu iki gün boyunca :)Allah razı olsn cnm :)
Cumlenizden cnm bizlerede dua et olurmu dogumunda bnde 10 senedir bekliyorum rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallahAmin... Allah razı olsn cnm çok tşkler...
10 cm kendimden biliyomtam açılma derken kaç cm açılıyor ki?Ay çok cahilim bu konuda
Yok kalabalığz Allahtan :) yürüyorm evn içinde dışarda müthiş bi yağmur fırtına var. Ilık duşta alıcm iftardn sonra..Bol bol yürüyüş ılık duş açılma için bire bir. Hayırlı doğumlar dilerim. Sakın yalnız kalmayın bu iki gün boyunca :)
Allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin gönlünüzden geçene ol desin olsun inşallah... ablamda 5 sene bekledi. İncir kürü soğan kürü yaptı onda da polikistik ovet vardı. Rabbim bir evlat nasip etti sonunda.Cumlenizden cnm bizlerede dua et olurmu dogumunda bnde 10 senedir bekliyorum rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah
Allahim bagislasin insallah cok zor sogan kurunu denedim ama olmadiAllahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin gönlünüzden geçene ol desin olsun inşallah... ablamda 5 sene bekledi. İncir kürü soğan kürü yaptı onda da polikistik ovet vardı. Rabbim bir evlat nasip etti sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?