Doğuruyoruum!!

3 cm açıklıkla sizi nasıl gonderip 2 gün sonraya çağırıyor anlamadım.

Yok tecrubeliyim iki normal doğum yaptım da yine de bilemedim şimdi.

Evwt suni sancı insanın kendi sancısının iki üç katı acı veriyormş. Ama sezaryen en son tercih benm için yine de nasıl gelişeck olaylar Allah bilir.

hurma yiyin serviksi yumusatir bol hareket edin özellikle bi kac pay merdiven cikmak cok ise yarar. ilik dus alin küvet varsa suya oturun Allah bi avazda dogurmak nasip etsin insallah...

Evwt suni sancı insanın kendi sancısının iki üç katı acı veriyormş. Ama sezaryen en son tercih benm için yine de nasıl gelişeck olaylar Allah bilir.
Rahat ol bence herkezinki bir olmayabilir bebeğinizi kucağınıza aldığınız an herşeyi unutuyorsunuz

Benim iki cm açılmam oldu hiç sancı çekmeden doktorum Bebek aşağı inmiyor diyip sezeryana aldı çok hafif ti sancılarım suyum da gelmemişti.sana tavsiyem acil Bi durum yıksa sezeryana yönelme ılık duş al ve su duayı oku:summe sebila yestena

hurma yiyin serviksi yumusatir bol hareket edin özellikle bi kac pay merdiven cikmak cok ise yarar. ilik dus alin küvet varsa suya oturun Allah bi avazda dogurmak nasip etsin insallah...
Çok teşekkür ederm Allah razı olsn. Merdiveni de inip çıkaym :)

tam açılma derken kaç cm açılıyor ki? Ay çok cahilim bu konuda
10cm açıklıkla bebek doğuyor :) aslında doğum tam da sizin düşündüğünüz gibi 2-3 saat süren bişey. Şu an hamile değilsiniz sanırım ama psikolojinizi sakın etkilemeyin doğum çok kötü gibi düşünmeyin. 1.5senede iki normal doğum yapmış bri olarak çok zor birşey olsaydı ben yapamazdım diye düşünüyorum

Acilma varsa eve nasil yolladi ki? Risk almissiniz..

Korkma bir uyur uyanirsin hizlanir her sey.. Hayirlisi olur inşallah.

Dikkat et tuvalete falan gidince. Zorlayıcı hareket yapma. .
Bilemiyorum ki 3 cm açılma var cumaya kadar düşn açılma olmazsa suni veririz dedi.

Bol bol yürüyüş ılık duş açılma için bire bir. Hayırlı doğumlar dilerim. Sakın yalnız kalmayın bu iki gün boyunca :)
Yok kalabalığz Allahtan :) yürüyorm evn içinde dışarda müthiş bi yağmur fırtına var. Ilık duşta alıcm iftardn sonra..

Cumlenizden cnm bizlerede dua et olurmu dogumunda bnde 10 senedir bekliyorum rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah
Allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin gönlünüzden geçene ol desin olsun inşallah... ablamda 5 sene bekledi. İncir kürü soğan kürü yaptı onda da polikistik ovet vardı. Rabbim bir evlat nasip etti sonunda.

Allahim bagislasin insallah cok zor sogan kurunu denedim ama olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…