Doğuruyoruum!!

Acilma varsa eve nasil yolladi ki? Risk almissiniz..

Korkma bir uyur uyanirsin hizlanir her sey.. Hayirlisi olur inşallah.

Dikkat et tuvalete falan gidince. Zorlayıcı hareket yapma. .

3cm açıklığın var dedi doktor 2 saat sonra doğurdum.cuma gel dediğine eminmisin canım
sizin sancınız başlamıştır . herkesin öyle olmuyor . 1 hafta 3 cmle yatıp öyle doğuran da var . bu doğumun diğer kısmıyla bütün bakılıp öyle karar veriliyor gibi düşünün . nst çekilir mesela en basit:) arkadaşın açıklığı başlamış sadece . cuma sancısı eklenmezse suni sancıyla doğurtmak durumundalar . eğer öncesinde sancı başlarsa zaten direkt normal olarak hastaneye gidecek .

açıklıkla daha fazla beklenmezki . suni sancı kolayı değil . ayrıca sezeryan suni sancıya göre iyi bir yöntem değil. zorunlu olmadıkça talep edilmemeli.

Ilk dogum mu ?

Ben yeni dogum yaptım acilmam olmuyodu o yüzden birgun sanci cektim acilma olana kadar hast de dogumu yaklasan bi kiz vardi sancisi biraz var die gelmisti nst de gorunmedigi icin eve yolladilar sabahin 6sinda hst neye apar topar getirdiler dogum yalti hemen yarina kalmaz dogurursun merak etme eger ilk doğumsa ondan yollamislardir die tahmin ediyorum dikkatli ol bazılarının agri esigi yüksek oldugu icin hissetmezler sanciyi okadar bi bakmışsın dogum baslamis farkında degilsin sen yinede hep tetikte ol canim rabbim kolay dogum nasip etsin

Çok acıyor mu şuan nasil yani ya evde kimse var mi ya birden evde doğum olursa
Evde kalabalığz. Hastaneden geleli çok olmadı öğlen vakti muayene oldm alttan muayene kabus gibiydi. Eve geldk arada şiddetli adet sancısı gibi giriyo geçiyo

Çok tşk ederim. Rabbim hayırlısını versin tabiki kend açılmam olmazsa suni ikinci tercihm olcak.

Ben kendi sancımı beklerim deyince cumaya kadar bekleyelm olmadı suni veririz dedi. Arada adet sancısı gibi girip çıkıyo özellikle hareket ettikçe.. ama açılma ne durumda olur bilemiyorum

açıklıkla daha fazla beklenmezki . suni sancı kolayı değil . ayrıca sezeryan suni sancıya göre iyi bir yöntem değil. zorunlu olmadıkça talep edilmemeli.
Evet haklısınız herkezinki bir olmaya bilirde ben ilk çocugumla bunun arası 10 yaş olacak doğumum bi kabustu ikinci çocuktan bile vaz geçmiştim ama unutuluyor herşey yine diyorum normal dogum en iyisi sadece suni sancı çok kötü yada benim dktrumla alakalıydı

Çok akıntm var ama suyum gelmedi.. en azından geldiyse bile benm fark edeceğim bi şekilde gelmedi. Su gelmeyince beklenebilir mu ki

Ayyyy bi tuaf oldu bacak arammm ,sanki ben doğuruyorummm....açılmayı ne kolaylaştırır bilmem de , Allah güç kuvvet versin bi avazda çıkart sağ salim inşAllah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…