Merhaba tabiiki ilac tedavisi dr emre bakircıoglu yapilan tum tahlil ve testler dogrultusunda femara total testesteron ilaci vermisti esim 2 ay kullandı. Ilk tesede sperm bulundu donduruldu fakat tutmadi 1 sene icinde tekrar tese oldu ve yeterli sayi ve kalitede sperm bulunarak dondurduk bi oglumuz oldu 2.yasinda allah nasip ederse bu yil icinde ikincisini dusunuyoruz. Esiniz kac yasindaMerhaba kızlar benim eşim klinefelter senduromu var gebelik saglayan arkadslar yaza bilirmi ne tür tedaviler uyguladıladılar smdiden sagolun
Ay cok mutlu oldum boyle sizleri gorunce umudum oluyor rabbim insallah 2 ciyide nasip eder benm esim 25 yasında 1 olumsuz tesemiz var suan celalettin peruda tedavi görüyoruz %100 lokistle baslatk yani kök hücre dahi yok suan bitkisel ilaclar , vitamin , sullar , ovitrille igne kullaniyor bizim hormonlar yüksek fsh 70 lh proklatin onlarda yüksek bide bilyosun yumurtaliklar kücük oluyor öbür azospermlere gore daha düsük oluyor sansimiz siz embriyolarinizi gentige yolladinzmi cevap yazdiginiz içinde teşekkurlerMerhaba tabiiki ilac tedavisi dr emre bakircıoglu yapilan tum tahlil ve testler dogrultusunda femara total testesteron ilaci vermisti esim 2 ay kullandı. Ilk tesede sperm bulundu donduruldu fakat tutmadi 1 sene icinde tekrar tese oldu ve yeterli sayi ve kalitede sperm bulunarak dondurduk bi oglumuz oldu 2.yasinda allah nasip ederse bu yil icinde ikincisini dusunuyoruz. Esiniz kac yasinda
Rica ederim ne demek zaman zaman yazarim. Biz bu konuda her turlu test tedavi yontemini denedik genetigede yollandi cok sukurki oglumuzds xxy rastlanmadi. Esim takviyee bitkisel olarak dogal incir tuketiyordu ayrica zeytin yaginda bekletip yiyordu. Tencerede 6-7 adet inciri 10 dk kaynatip suyunu iciyordu. Ayni sekilde nohut suyu iciyordu. Sigara alkol kullanmiyordu. Bu gibi hastaliklarda herkesin hikayesi fsrkli bol bol dua edin olmuyorsa hala yaptiginiz yanlis seyler var demektir.kendlnize sorun acaba nerde neyi eksik yapiyorum diyin. Kendinizi degistirin iyi seyler yapin vs vs kaderimizde boyle birsey var beterin beteri var bunafa sukur siz daha cok gencsiniz birde yas olarak buyuk olup umut bekleyenler varAy cok mutlu oldum boyle sizleri gorunce umudum oluyor rabbim insallah 2 ciyide nasip eder benm esim 25 yasında 1 olumsuz tesemiz var suan celalettin peruda tedavi görüyoruz %100 lokistle baslatk yani kök hücre dahi yok suan bitkisel ilaclar , vitamin , sullar , ovitrille igne kullaniyor bizim hormonlar yüksek fsh 70 lh proklatin onlarda yüksek bide bilyosun yumurtaliklar kücük oluyor öbür azospermlere gore daha düsük oluyor sansimiz siz embriyolarinizi gentige yolladinzmi cevap yazdiginiz içinde teşekkurler
Aynen dogru soyluyorsunz daha 21 yasindaym ama hic olamicagindan korkyorum bir umut bile olsa beklerm doktorlarda cok acimasiz suanki doktorumz cok iyi cogu azodan normal cikis bile sagliyorRica ederim ne demek zaman zaman yazarim. Biz bu konuda her turlu test tedavi yontemini denedik genetigede yollandi cok sukurki oglumuzds xxy rastlanmadi. Esim takviyee bitkisel olarak dogal incir tuketiyordu ayrica zeytin yaginda bekletip yiyordu. Tencerede 6-7 adet inciri 10 dk kaynatip suyunu iciyordu. Ayni sekilde nohut suyu iciyordu. Sigara alkol kullanmiyordu. Bu gibi hastaliklarda herkesin hikayesi fsrkli bol bol dua edin olmuyorsa hala yaptiginiz yanlis seyler var demektir.kendlnize sorun acaba nerde neyi eksik yapiyorum diyin. Kendinizi degistirin iyi seyler yapin vs vs kaderimizde boyle birsey var beterin beteri var bunafa sukur siz daha cok gencsiniz birde yas olarak buyuk olup umut bekleyenler var
Öncelikle cok gecmis olsun rabbim şifasıni versin inşallah Eşinin değerleri nasildi cnmselam canim benim esimdede ayni sorun var,esim gectigimiz ay micro tese oldu ve 2 sperm bulundu ama malesef spermler iyi degilmis,simdi ne yapcaz bilmiyorum kafamiz cok karisik,benim esimde klinefelder belirtileride pek yoktu oy yüzden dr sasirdi beklemedigimiz bir durum dediler
Eşim bi kaç hafta once rosi için amelyat oldu fakat uygun hücre bulunamadıselam arkadaşlar şuanda rosi uygulamasıyla hamile kalanların sayısı 390 aulaştı ve bunların büyük bir kısmı kliniferterli darısı başımıza
Rosi ne oluyor tam olarakEşim bi kaç hafta once rosi için amelyat oldu fakat uygun hücre bulunamadı
Rosi olgun sperm bulunamayan hastalarda yapılam bir teknik elonge spermaditlerle yapiliyor basari orani cok dusuk malesef ankaradaki yapilan roside ilk canli dogan klinefelterli hamile olan klimefelterlerde varmis bizim icin umut ama epeyde masraflıRosi hakkinda bilgisi olan varmi. Benim esimde klinefelter sendromu var. Yardimci olabilecfk biri varmi?
Konuşmstuk senle canım ameliyatta bulunamadimi üzülme bizim 1 tesemiz olumsuz pes etme biraz ara verinEşim bi kaç hafta once rosi için amelyat oldu fakat uygun hücre bulunamadı
Yok canım bulunamadı maleseffKonuşmstuk senle canım ameliyatta bulunamadimi üzülme bizim 1 tesemiz olumsuz pes etme biraz ara verin
Canim normalde biseyler kullanilmasi gerekiyor diyenler var benim esim gece uyurken cok terliyo aceba bundanmi bilmiyorum siz doktor kontrolune gidiyomusunuzBizim boyle sikayetlerimiz yok canim.Bize bu hastalik icin cocuk olmasi disinda sagligi icin tedbir yada tedavi amacli bir ilac kullanmaniza gerek yok denilmisti.Biz de hicbirsey kullanmiyoruz.Peki sizlere bu hastalik icin sikayet ve ilerde yasanilan olumsuzluklar hakkinda neler soylendi arkadaslar?
Benim esimdede asıri terleme var kendime bakiyorum gram birsey yok esim yaz kis uyurkende su gbi oluyorCanim normalde biseyler kullanilmasi gerekiyor diyenler var benim esim gece uyurken cok terliyo aceba bundanmi bilmiyorum siz doktor kontrolune gidiyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?