Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar benim eşim klinefelter senduromu var gebelik saglayan arkadslar yaza bilirmi ne tür tedaviler uyguladıladılar smdiden sagolun
Merhaba tabiiki ilac tedavisi dr emre bakircıoglu yapilan tum tahlil ve testler dogrultusunda femara total testesteron ilaci vermisti esim 2 ay kullandı. Ilk tesede sperm bulundu donduruldu fakat tutmadi 1 sene icinde tekrar tese oldu ve yeterli sayi ve kalitede sperm bulunarak dondurduk bi oglumuz oldu 2.yasinda allah nasip ederse bu yil icinde ikincisini dusunuyoruz. Esiniz kac yasinda

Ay cok mutlu oldum boyle sizleri gorunce umudum oluyor rabbim insallah 2 ciyide nasip eder benm esim 25 yasında 1 olumsuz tesemiz var suan celalettin peruda tedavi görüyoruz %100 lokistle baslatk yani kök hücre dahi yok suan bitkisel ilaclar , vitamin , sullar , ovitrille igne kullaniyor bizim hormonlar yüksek fsh 70 lh proklatin onlarda yüksek bide bilyosun yumurtaliklar kücük oluyor öbür azospermlere gore daha düsük oluyor sansimiz siz embriyolarinizi gentige yolladinzmi cevap yazdiginiz içinde teşekkurler

Rica ederim ne demek zaman zaman yazarim. Biz bu konuda her turlu test tedavi yontemini denedik genetigede yollandi cok sukurki oglumuzds xxy rastlanmadi. Esim takviyee bitkisel olarak dogal incir tuketiyordu ayrica zeytin yaginda bekletip yiyordu. Tencerede 6-7 adet inciri 10 dk kaynatip suyunu iciyordu. Ayni sekilde nohut suyu iciyordu. Sigara alkol kullanmiyordu. Bu gibi hastaliklarda herkesin hikayesi fsrkli bol bol dua edin olmuyorsa hala yaptiginiz yanlis seyler var demektir.kendlnize sorun acaba nerde neyi eksik yapiyorum diyin. Kendinizi degistirin iyi seyler yapin vs vs kaderimizde boyle birsey var beterin beteri var bunafa sukur siz daha cok gencsiniz birde yas olarak buyuk olup umut bekleyenler var

Aynen dogru soyluyorsunz daha 21 yasindaym ama hic olamicagindan korkyorum bir umut bile olsa beklerm doktorlarda cok acimasiz suanki doktorumz cok iyi cogu azodan normal cikis bile sagliyor

Arkadaşlar doğuştan xxy olan klinefelfer erkeklerinde cinsel problemler oluyor mu eşimde olan erken boşalma sorununa cozum bulamadık. O bunu klinefelter sendromuna bağlıyor. Siz ne diyorsunuz

Öncelikle cok gecmis olsun rabbim şifasıni versin inşallah Eşinin değerleri nasildi cnm

selam arkadaşlar şuanda rosi uygulamasıyla hamile kalanların sayısı 390 aulaştı ve bunların büyük bir kısmı kliniferterli darısı başımıza

Rosi hakkinda bilgisi olan varmi. Benim esimde klinefelter sendromu var. Yardimci olabilecfk biri varmi?

Rosi hakkinda bilgisi olan varmi. Benim esimde klinefelter sendromu var. Yardimci olabilecfk biri varmi?
Rosi olgun sperm bulunamayan hastalarda yapılam bir teknik elonge spermaditlerle yapiliyor basari orani cok dusuk malesef ankaradaki yapilan roside ilk canli dogan klinefelterli hamile olan klimefelterlerde varmis bizim icin umut ama epeyde masraflı

47xxy li olanlarin cocuklari oluyor arkadaslar.Sabirla dua ile bitkisel tedavilerle ve en onrmlisi guvenilir bir merkezle yola devam edin.size umut olsun diye yazmak istedim.biz de oyleydik.su an 7 yasinda bir oglum var

Arkadaslar iyi gunler nasilsiniz uzun zamandir buraya yazmamistim benim esimde gece terle meleri oluyor ve kaslari agriyor sizin eslerinizdede boyle durumlar oluyormu klinifleterlilerin saglik icin ilac kullananlariniz varmi kizlar bi yardimci olun ne olur

Bizim boyle sikayetlerimiz yok canim.Bize bu hastalik icin cocuk olmasi disinda sagligi icin tedbir yada tedavi amacli bir ilac kullanmaniza gerek yok denilmisti.Biz de hicbirsey kullanmiyoruz.Peki sizlere bu hastalik icin sikayet ve ilerde yasanilan olumsuzluklar hakkinda neler soylendi arkadaslar?

Canim normalde biseyler kullanilmasi gerekiyor diyenler var benim esim gece uyurken cok terliyo aceba bundanmi bilmiyorum siz doktor kontrolune gidiyomusunuz

Biz o zaman genetik danismanlik aldik.hic birsey yapmaniza gerek yok sayet cocuk disinda sagligi icin dedileer.birkac dr a gittik onlar da oyle soyledi ....sonra hic gitmedik.....genetik oldugu icin hastaliga ilac etkilemez dediler.sikayetleri de olmaz bu hastaligin dediler

Canim normalde biseyler kullanilmasi gerekiyor diyenler var benim esim gece uyurken cok terliyo aceba bundanmi bilmiyorum siz doktor kontrolune gidiyomusunuz
Benim esimdede asıri terleme var kendime bakiyorum gram birsey yok esim yaz kis uyurkende su gbi oluyor

Benim esimde ise tam tersi.....Yaz kis kat kat. Giyinir gram terlemez hep usur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…