Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rica ederim canım bizler burada bir birimize destek olmak için yardımcı olmak için varız inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün en yakın zamanda evlatlarımıza kavuşuruz.benim yaşım 30 eşimin 39 rabbim en yakın zamanda gül kokulu yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah.bu arada topiğimizde bir arkadaşımız vardı jklm henüz kendisinden haber gelmedi ama eşinde 6 tane sperm bulunmuştu birinci denemelerinde düşükle sonuçlanmıştı şimdi ikinci denemeyi yaptılar ama sonucunu bilemiyorum çünkü transfer sonrasında topiğe girmedi inşallah bizlere umut olur hamile olduğu için giremiyordur.

merhaba kader arkadaşlarım... uzun süredir bende yazmıyordum ama topiğimiz yeniden canlanmış... sizleri burda görmek birbirimize destek olmak için güzel paylaşımlar da bulunmak beni çok mutlu etti. herkes gibi bizlerinde en ufak bir ümide ihtiyacı var. beni tanımayan hatırlayamayan arkadaşlar için kendimden bahsedeyim. benim eşimde 47xxy klinifelterli malesef..biz de bu yolda çok şeyler yaşadık eşim microtese oldu sperm bulundu ilk iki tedavimde gebe kalamadım ama düşükle sonuçlansada 3. tedavimde gebe kaldım bende.. kesemizi gördük herşey yolunda gibiydi ama kalp atışları olmadı ve kürtaj olmak zorunda kaldım çok zor günlerdi benim için üzerinden nerdeyse 1 seneye yakın bi zaman geçti.1,5 - 2 aya yakın gebeliğim sürdü ama Rabbim kucağıma almayı nasip etmedi.. şimdi tekrer bi tedavi düşünüyoruz ama zaman konusunda tereddüt içerisindeyim eşime kalsa hemen başlayalım diyo ama ben kendimi hazır hissedemiyorum. biraz daha beklemek istiyorum da zamanda aleyhimize işliyor bununda farkındayım eşim 30 yaşına girecek ben 29 a. hayırlısı artık nasip ne zaman bilemeyiz.2012 yılı belkide bizlerin yılı olur inşallah rabbim hepimize nasip eder anneliği..

vck, jklm yi bende çok merak ettim özelden de yazdım ama cevap alamadım inşallah güzel haberlerle gelir..

Merhabalar Gelincik238, Çok çok geçmiş olsun kardeş benim eşimde 28 yaşında XXY kromozomlu ilk denememizde sperm ameliyatında sperm bulunamamıştı, bulundktan sonra embiriyoyu neden tutmuyor veyahut düşük oluyor anlayamadım, İnşallah Allah nasip ederse bu xxy kromozom delasyonu olan arkadaşlarım ve benimde bir evlat sahibi oluruz.

çok sağol canım Allah razı olsun... sizin yaşınızda gençmiş bu çok büyük avantaj sağlıyor bizler için. ümidinizi kaybetmeyin sakın inanmak başarmanın yarısıdır derler başarmak için inanmak zorundayız... ben genetik problemimiz olmasından dolayı düşük olduğunu zannetmiyorum. bizim genetik sorunlarda düşükle sonuçlanacak diye kesin bi kanıtlanmış bişey yok.. gebe kaldıktan sonra normal gebeliklerde olan riskin aynısı bizde de oluyor. ben iki kez memorialde tedavi oldum. orda labaratuar sorumlusu biyolog hakan bey vardı. o söylemişti hiç aklımdan çıkmıyor. biz pgt yaptırmak istemiştik oda çok gerekli olmadığını ama istersek yapabilecekelrini söylemişti onun bi tanıdığı akrabası varmış. onların problemide bizimle aynı imiş pgt yapılmadan gebe kalmış ikizleri olmuş bi kız bi erkek.. dr emre bakırcıoğlunun yazısında da var gebe kalıp doğum yapan neden bizlerde evlat sahibi olamıyalımki yeterki mücadele edip dua edelim. Rabbimizden isteyelim hayırlısıyla bizlere de nasip edecek inşallah...

inşallah rabbim bizim de yüzümüzü güldürür..olmaz diye bişey yok rabbim ol dedikten sonra...rüyalarımda bile hep hamile olduğumu,bbeğimi kucağıma aldığımı görüyorum ..küçücük bir erkek bebekk bana hep gülümsüyo.......................ne olur geç kalmadan gel bebeğim

ee kızlar şimdi neler olacak tedavi ne zamn başlıyor hangi aşamadayız neyi bekliyoruz biraz anlatalım
çünki ben her foruma girdiğimde özellikle bu sayfayı takip ediyorum bizdede biraz hareket olsun dimiii ağla ağla nereye kadar

evet cansuyum katılıyorum bizim topikte hareketlenmeli ama kimse uğramıor. tedavide olan varmı neler yapıyoruz. benim tedavi kesin olmamakla beraber ocak ayında düşünüyoruz.. dondurulmuş spermimiz var ama eşimin tekrar tese olma durumuda var..

gelincik senin eşin tese ameliyatından sonra kendini ne zamn toparlayabildi..zor bi operasyonmu aceba ağrısı acısı uzun mu sürüyo merak ettim.eşim de korkuyo biraz :18:

gelincik senin eşin tese ameliyatından sonra kendini ne zamn toparlayabildi..zor bi operasyonmu aceba ağrısı acısı uzun mu sürüyo merak ettim.eşim de korkuyo biraz :18:

canım eşim ertesi günü ayağa kalktı ama ağrısı biraz sürdü bir iki hafta kadar..kişiden kişiye değişebilir diye düşünüyorum..

hımm saol canım..zaten onun için işin iyi tarafı 15 gün işinden izinli olacak..bu arada dinlenmiş olur hem bu ayın sonunda benimde muayenem var tekrar adetimin düzene girmesini bekliyoruz inşallah uzun sürmez ben baya sabırsızım biran önce tedaviye başlamak istiyorum..bakalım artık hayırlısı geç olsunda güç olmasın :)

15 gün izni olması çok iyi. benim eşim 4 gün sonra başlamıştı işe.ilk tedavin sanırım sabırsızlanman heyecanlı olman çok normal canım nerde olacaksınız tedaviyi?bencede geç olsun yeterki güç olmasın sana tavsiyem çokta mümkün olmadığını biliyorum ama stresten uzak durmaya çalış...Rabbim hayırlısını versin gelişmelerden haberdar et bizleri...

merhaba kader arkadaşlarım biz de azospermliyiz.
henüz spermiogram dışında hiçbişey yapmadık.
daha yeni yeni tedaviye başlama kararı aldık.
benim eşimin ailesinde de üreme problemi olmuş benden sakladılar nedense ama yeni öğrendim ki sorun kayınpederimdeymiş.
zaten yakın akraba evliliği yapmış eşimin ailesi.
sizin hikayelerinizde bunun gibi şeyler var mı?
ben eşimde de klainfelder olabileceğini düşünüyorum da
ama dediğim gibi henüz genetik test falan yaptırmadık..

Rabbim hepimizin kucaklarını bebeklerle doldursun.

canım klınefer sendromunun belli başlı özellikleri oluyor.ufak testis boyutu.sakal ve kıl azlığı.hafif bayan görünümü bazen kalça görüntüsü bayan gibi oluyormuş.benim eşimin ailesinde hatta sülalesinde hiç sorun olan yok doktor zaten genetik testi yaptırmak istememişti soy ağacına bakarak ama sonucu görünce çok şaşırmıştı.rabbim derdini verdiği gibi inşallah şifasını da verir canım

amin canım inşaAllah.. kıl azlığı yok, kalça desen kilodan sebep var.. bilmiyorum hayırlısı bakalım biz de en kısa zamanda yaptırmak istiyoruz.

Allah Allah sizin durum daha da ilginçmiş, ailede hiç olmamasına karşın bu sendrom nasıl ortaya çıkıyor şaşılacak şey..

Rabbim inşaallah şifalarını versin eşlerimizin.. hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin güzel Allah'ım..

stresten ne kadar uzak durmaya çalışsamda olmuyo seninde dediğin gibi bazen ağlama krizlerine bile giriyorum ama içimden bi his herşeyin iyi olacağını söylüyo.birde son aylarda içe kapanıklık başlamıştı bende ama artık onuda yeneceğimi biliyorum evde çok vakit geçirmiyorum arkadaşlarla felan takılmaya çalışıyorum yoksa zaman geçmiyo.Rabbim hepimiz için hayırlısını versin...tabiki haber veririm canım..tedaviyi ankara da oluyoruz başkent hastanesi doktor hulusi zeyneloğlu..sen hangi hastanedesin?

Gelincik canım hiç karşılaşamıyoruz.amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

arkadaşlar bugün bişeye tanık oldum size de umut olsun diye yazıyorum,dr um klenefelterli bi hastadan sperm bulduklarını ve hastanın hamile olduğunu söyledi...bende 47 xxx bayan modeliyim bayağı kayıplarım oldu şuan hamileyim çok şükür,bebekte kızsa turner yada erkekse klenefelter olabilir yada çok normal bir çocukta olabilir dedi....amniyosentez için kararsızım çok iyi gidiyor herşey...neyse klenefelter li hastanın eşi hamile olduğunu öğrendim...teseyle bulmuşlar...ilgilenirseniz merkezin adını veririm...

Son düzenleme:
Gelincik canım hiç karşılaşamıyoruz.amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Evet canım ya bende hep sana bakıyorum ama denk gelemedik bi türlü. ben msnemi genelde akşamları açıyorum 9-12 arası gibi felan gündüzleri çok az vaktim oluyor.

inşallah canım içindeki hisse güven herşey yolunda gitsin.. bende 2 kez memorialde denedim ama negatif oldu eşimde orda tese oldu. 3. tedavimde kayseri tüp de denedik dondulan spermlerle oldu. şimdi tekrar memorialde düşünüyoruz...kısmet artık bende tedaviyle yatıp onunla kalkıyorum aklımdan biran olsun çıkmıyor. bildiğim şeyleri tekrar tekrar okuyup sürekli araştırma yapıyorum. kendimi durduramıyorum bi türlü:)

inşallah anggel bizlerde başaracaz.. sende sağlıcakla al bebeğini kucağına...

Evet canım ya bende hep sana bakıyorum ama denk gelemedik bi türlü. ben msnemi genelde akşamları açıyorum 9-12 arası gibi felan gündüzleri çok az vaktim oluyor.

kalp kalbe karşıdır canım inşallah bir gün denk gelirde dertleşiriz uzun uzun.:126::126::126::126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…