Merhaba arkadaşlar içim biraz sıkıntılı paylaşmak istedim.Bu deyime gerçekten çok inanıyorum. Bir insan nasıl doğarsa hayatı öyle gidiyor. Eğer sıkıntı çektiysen bu güne kadar çoğunlukla böyle gidiyor. Şükür tabi halimize ama hayat işte genelde böyle sanırım
Nasıl doğarsa öyle gitmez ya, çok değişik başarı hikayeleri var. Ne dramlardan nasıl ailelerden çıkıp parlayan insanlar var.
Ama negatif tutumların ve söylemlerin yaşamı etkilediğini düşünüyorum. Böyle doğmuşum böyle gider dersen, öyle de gider yani.
Bir zahmet ter akıta akıta biryerlere gelsin insanlar, bir de armut piş ağzıma düş diye bir deyim var ama öyle bir dünya yok.Merhaba arkadaşlar içim biraz sıkıntılı paylaşmak istedim.Bu deyime gerçekten çok inanıyorum. Bir insan nasıl doğarsa hayatı öyle gidiyor. Eğer sıkıntı çektiysen bu güne kadar çoğunlukla böyle gidiyor. Şükür tabi halimize ama hayat işte genelde böyle sanırım
Öyle bir dünya var Türkiye'de malesef. Kolunu kıpırdatmadan bir yerlere gelen, hak etmediği halde sefasını süren. Tabiki doğrusu çabalamaktir ama cabalamadan da bir şeylere sahip olabiliyor bazı şanslı kişiler!Bir zahmet ter akıta akıta biryerlere gelsin insanlar, bir de armut piş ağzıma düş diye bir deyim var ama öyle bir dünya yok.
Cok inancli olmamakla beraber alin yazisi,kader gibi durumlarin varolduguna inanirim. Bu dunyaya gelirken secme hakkimiz olmuyor. Nasil bir ortama dogduysak o sekilde yasam seklimiz sekilleniyor. Kimimiz sansli,kimimiz imkanlarimizi kendimiz yaratiyoruz. Bazende hayatimizi degistirmek adina hic birsey yapmadigimiz icin hakettigimiz hayati yasiyoruz. Nasil yasarsak yasayalim yinede nefes aldigimiz ve bu sansa sahip oldugumuz icin sukretmeliyiz:)Merhaba arkadaşlar içim biraz sıkıntılı paylaşmak istedim.Bu deyime gerçekten çok inanıyorum. Bir insan nasıl doğarsa hayatı öyle gidiyor. Eğer sıkıntı çektiysen bu güne kadar çoğunlukla böyle gidiyor. Şükür tabi halimize ama hayat işte genelde böyle sanırım
İllaki istisnalar vardır. Çabalamak gerekli. Ama sanki kader bazılarına pek gülmüyor. Çevremde gördüğüm bir kaç kişi var buna sebep olan hep acı hep imtihan
hiç boyle düşünmüyorum, insan son nefesine kadar ne imtihanlar yaşıyor, mükemmel hayati varken hayat tepetaklak olabilir veya kit kanaat gecinirken sans dönebilir, hayat bir bilinmez, ne zaman ne getireceği belirsiz.Merhaba arkadaşlar içim biraz sıkıntılı paylaşmak istedim.Bu deyime gerçekten çok inanıyorum. Bir insan nasıl doğarsa hayatı öyle gidiyor. Eğer sıkıntı çektiysen bu güne kadar çoğunlukla böyle gidiyor. Şükür tabi halimize ama hayat işte genelde böyle sanırım
Evet ya şuan bir sorunum olmamasına rağmen doğmamayı tercih ederdim.Iste cocuk sahibi olurken azcik dusunmek lazim. Benim cocugum ne kadar sansli olacak? Ona ne verecegim... Mutlu bir yuva? Maddiyat?
Bazen sen dunyalari versende olmaz ama olay o degil. Elinden geleni, ustune duseni yaptin mi sen anne baba olarak olay o.
Fakirligin, mutsuzlugun icine oyalanmaya iş olsun evde sıkılıyorum diye cocuk yapiyorlar. Sonra ben buyuttum gerisini calissin kazansin...
Teşekkür ederim izleyeceğim.The Glass Castle filmini izleyin... Gerçek hayattan alıntı... Ve sonra vikipediden kadının hayatını araştırın..Ben çok etkilendim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?