Doğuştan yarım rahim ve tek yumurtalık

-Gul-

Bşlngç 79.5 güncel 60.6 i.hedef 70 s.hedef 58
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
2.932
2.723
133
Kızlar selam malesef doğuştan yarım rahimliyim buda yetmezmiş gibi tek yumurtalığım var :KK42: Bu şekilde olup hamile kalabilen var mı.Tüp bebek tedavisine başlıycam ama hiç ümidim yok.Bana ümit ışığı olabilicek olan var mı

Kızlar selam malesef doğuştan yarım rahimliyim buda yetmezmiş gibi tek yumurtalığım var :KK42: Bu şekilde olup hamile kalabilen var mı.Tüp bebek tedavisine başlıycam ama hiç ümidim yok.Bana ümit ışığı olabilicek olan var mı
Merhaba bende sizin gibiyim ne gibi tedaviler uygulandı bana direk tüp bebek dediler çok üzgünüm yeni labaraskopi oldum buraya da yeni üye oldum aynı sizin gibi bende umut ışıkları arıyorum

Üye
Arkadaşlar merhaba , bende yarım rahimliyim .. ilk olarak dış gebelik yaşadım ve sağ tüpüm ameliyatla alındı burada öğrendik ki rahmim doğuştan yarımmış, doktor ‍⚕️ %40 ihtimalle Doğum yapabilirsin erken düşük vs olur dedi, tahmin edersiniz ki çok üzüldüm.. sonra tekrar hamilelik yaşadım bu seferde boş gebelik çıktı , ikinci kez tekrar üzüldüm ve atrrtık benim bebeğim olmayacak diye düşünmeye başladım ve bu sefer bir de kan pıhtılaşması problemim olduğu ortaya çıktı . Yeni bir doktora gittim çok destek oldu ve benim durumumda bir çok hastası olduğu doğurduğunu söyledi biraz sevindim , Neyse bundan 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım . Doğal yolla , hergün iğne vurulmaya başladım pıhtılaşma sorunu icin , riskli hamilelik diye korku doluydum ancak her doktor kontrolünde herşey iyiydi , hiç yatmadım işe gittim gezmeye dolaşmaya coktım gayet rahat bir hamilelik geçirdim 36. Haftanın sonunda oğlum doğdu şükürler olsun .. yani demem o ki üzülmeyin yarım rahimli olmak doğurmaya engel değil , hamileliğim bile Harika geçti . Ha bebek dönemedi alan dar olduğu icin sezeryan olmak zorunda kaldım Lütfen ümitsiz olmayın rahim çok genişliyor oğlum 2.950 kilo doğdu insallah bebeği olmayan herkese Allah nasip eder

Üye
Arkadaşlar merhaba , bende yarım rahimliyim .. ilk olarak dış gebelik yaşadım ve sağ tüpüm ameliyatla alındı burada öğrendik ki rahmim doğuştan yarımmış, doktor ‍⚕️ %40 ihtimalle Doğum yapabilirsin erken düşük vs olur dedi, tahmin edersiniz ki çok üzüldüm.. sonra tekrar hamilelik yaşadım bu seferde boş gebelik çıktı , ikinci kez tekrar üzüldüm ve atrrtık benim bebeğim olmayacak diye düşünmeye başladım ve bu sefer bir de kan pıhtılaşması problemim olduğu ortaya çıktı . Yeni bir doktora gittim çok destek oldu ve benim durumumda bir çok hastası olduğu doğurduğunu söyledi biraz sevindim , Neyse bundan 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım gergin iğne vurulmaya başladım pıhtılaşma sorunu icin , riskli hamilelik diye korku doluydum ancak her doktor kontrolünde herşey iyiydi , hiç yatmadım işe gittim gezmeye dolaşmaya coktım gayet rahat bir hamilelik geçirdim 36. Haftanın sonunda oğlum doğdu şükürler olsun .. yani demem o ki üzülmeyin yarım rahimli olmak doğurmaya engel değil , hamileliğim bile Harika geçti . Ha bebek dönemedi alan dar olduğu icin sezeryan olmak zorunda kaldım Lütfen ümitsiz olmayın rahim çok genişliyor oğlum 2.950 kilo doğdu insallah bebeği olmayan herkese Allah nasip eder

Kızlar merhaba hsg öektirdim raporda iki tüpten batına gecıs oldugu yazıyor.ancak doktor rapora hiç bakmadı filme bakıp yarım rahimlisin dedi. Yarım tahimde iki tüp olabilir mi. Ayrıca filmi ceken radyolog rahmin normal sadece yan duruyır dedi.kafam allak bullak

Merhaba arkadaşlar birileri var mı bilmiyorum ama belki görürler 4 yıldır çocuk için uğraşıyorum çeşitli ameliyatlar oldum herşey normaldi taki bu zamana kadar aşılama yaptırdım kimyasal oldu meğerse yarım rahimliymişim bu 3.kimyasalım oldu oluşuyor ama tutunamıyor doktor bu ay yine aşılama dedi sonra da tüp bebek böyle olup doğuran var mı Ankara da bu konuda uzman bi doktor bilen var mı

Merhaba arkadaşlar birileri var mı bilmiyorum ama belki görürler 4 yıldır çocuk için uğraşıyorum çeşitli ameliyatlar oldum herşey normaldi taki bu zamana kadar aşılama yaptırdım kimyasal oldu meğerse yarım rahimliymişim bu 3.kimyasalım oldu oluşuyor ama tutunamıyor doktor bu ay yine aşılama dedi sonra da tüp bebek böyle olup doğuran var mı Ankara da bu konuda uzman bi doktor bilen var mı
Benşmde 4 tane kaybım oldu en son rabbim nasip etti biraz erken doğumla aldım bebişimi kucağıma sezeryanda öğrendim ben yarım rahimli olduğumu

Kızlar merhaba hsg öektirdim raporda iki tüpten batına gecıs oldugu yazıyor.ancak doktor rapora hiç bakmadı filme bakıp yarım rahimlisin dedi. Yarım tahimde iki tüp olabilir mi. Ayrıca filmi ceken radyolog rahmin normal sadece yan duruyır dedi.kafam allak bullak
Filmi başka drye de göstersene. 2 tüpün olması büyük şans aslında.
Kızlar histeroskopi ile rahim genişletme yaptıran var mı aranızda?
Ben olmuştum. 2014 yılında

öneride bulunmadı ama dediki iki yumurtalık var tek tüp diğer yumurtalıktan yumurtlasan bıle onu yakalamaya yeter . yani tek tüp olması sorun değil canım mühim olan rahimin boyutu. sen nasılsın bu arada?
Peki.rahmin bebek taşır bebek rahat yerleşir ta da düşük riskin yüksek gibi şeyler dedi mi dr. Benim kötü ya . Polip var dedi 2 doktor adetin 3 4 günü gidicem bakalım tekrar tabi bayram arifesi reglim de yarın. Onun dışında kimyasal ve kürtajı yarım rahimli olmama bağladı doktor . Pıhtılaşma testi istedim onu yaptırdım . Kapılar hep yüzüme kapanıyor bu ara hayırlısı hakkımda . Geçen bir doktorda yumurta donasyonu önerdi. Onla olur diyorlar ama kafam çok karışık

Peki.rahmin bebek taşır bebek rahat yerleşir ta da düşük riskin yüksek gibi şeyler dedi mi dr. Benim kötü ya . Polip var dedi 2 doktor adetin 3 4 günü gidicem bakalım tekrar tabi bayram arifesi reglim de yarın. Onun dışında kimyasal ve kürtajı yarım rahimli olmama bağladı doktor . Pıhtılaşma testi istedim onu yaptırdım . Kapılar hep yüzüme kapanıyor bu ara hayırlısı hakkımda . Geçen bir doktorda yumurta donasyonu önerdi. Onla olur diyorlar ama kafam çok karışık
ben sordum rahmimin buyuklugu nasıl dıye. gayet iyi bebek tasıyabılecek buyuklukte dedı. peki düşüklerin sebebi bu mu dedım. olabilir ama genelde erken dogum nedenıdır dedı. bende dedım ki bebek iki cm bıle degılken yarım rahim nedenıyle dusuyorsa buyudugunde nasıl tasır ? o da 2 aylık bebegın dusme nedenı yarım rahşm değil dedı. tutundugu yer yerlesmeye uygun olmayabılır dedı.düşük riskin her zaman var dedı. takipte olmalıyız dedı. bir de hamıle kalır kalmaz ıggne baslayacakmıs hafif duzeyde pıhtılasma varmıs bende.
sana gelince canım benım nolur moralını bozma. bazen üstüste kötü haber gelsedeo sıkıntıların ardından onları unutturacak cokk guzel seyler oluyor. polipi aldırırsın. sen hamıle kaldın dogal yolla yıne kalırsın. pıhtılasma sonucun cıktı mı?yumurta donasyonu hakkında hıc bılgım yok nasıl bir şey?

ben sordum rahmimin buyuklugu nasıl dıye. gayet iyi bebek tasıyabılecek buyuklukte dedı. peki düşüklerin sebebi bu mu dedım. olabilir ama genelde erken dogum nedenıdır dedı. bende dedım ki bebek iki cm bıle degılken yarım rahim nedenıyle dusuyorsa buyudugunde nasıl tasır ? o da 2 aylık bebegın dusme nedenı yarım rahşm değil dedı. tutundugu yer yerlesmeye uygun olmayabılır dedı.düşük riskin her zaman var dedı. takipte olmalıyız dedı. bir de hamıle kalır kalmaz ıggne baslayacakmıs hafif duzeyde pıhtılasma varmıs bende.
sana gelince canım benım nolur moralını bozma. bazen üstüste kötü haber gelsedeo sıkıntıların ardından onları unutturacak cokk guzel seyler oluyor. polipi aldırırsın. sen hamıle kaldın dogal yolla yıne kalırsın. pıhtılasma sonucun cıktı mı?yumurta donasyonu hakkında hıc bılgım yok nasıl bir şey?
Senin doktorun dedikleri beni az rahatlattı. Embriyonun yanlış yere yerleşmesi sürekli olur mu ki acaba. Pıhtı testim daha çıkmadı vereli 1 hafta oldu daha 2 hafta sürer tahmin ediyorum çıkması .ama doktoruma göre yarım rahimden kaynaklı bebeklerin düşmesi pıhtılaşma yokmuş ona göre tabi tahmini konuştu . Yumurta donasyonu eşimin spermi ile başka bir kadının yumurtasından olma embriyonun benim.rahmime transfer edilmesi . Bana etik gelmiyor ama bilirsin ne kadar zor durumda olduğumu

Back
X