Doksanlar Atv

Ben çok sevdim ama ya Emin çok şeker birisi sürekli feminik diye o kızla atışması,gülmesi,gitti gitti demesi felan benim hoşuma gidiyor güldürüyor beni :)
Ayselle Mesut aşkında mesut bana nedense psikopat gibi geliyor bir de dediğim deik olsun bir tip çok karışıyor o yüzden onların ilişkisini sevmiyorum.
Tuğba Mustafa da pek sevmiyorum dolu dolu bir aşk yok bence :)
Özlem ile Atilla şu an platonikte olsa güzel gidiyor bir de ortaya çıksa şu aşk keşke.
Liselilerden de Selindi sanırım ismi Emreyi resmen parmağında oynatıyor ve beni sinir ediyor fazlasıyla

Aysel ve mesutun aşkını fazla begenmiyorum mesut hep kızın aklını karıştırıyor belki biraz mesut karakterini degiştirirlerse güzel bir aşk olabilir.Emin ve feminist kızdan aslında güzel bir aşk dogabilir.Mustafa ve tuğba aşkını ise hiç begenmiyorum nedense en iyisi özlem ve atilla aşkı bakalım atilla ne zaman farkına varacak özlemin.

nedense emin konuşurken sinir oluyorum arada da seviyorum.. ama bakkalın sürekli olan repliği sinir bozucu
mesut psikopat değilde fazla maço.. ama dediğin gibi çok karışıyor onlar ayrılır bu gidişle.. babası ayırabilir ayselin
doğrusun canım mesut diyo ya bide üni. okuma diye sinir oluyorum
emin ve feministin sonu öyle olacak gibi
tuğba mustafa çok yapmacık bende pek beğenmiyorum
dediğiniz gibi en güzel özlemle atilla.. bakalım ne olacak :)

Aysel babasını öğrensin bu ilişki ortaya çıksın karışır gibi geliyor bana da.Babasından önce de annesi karışır bence kesin.

Doksanlar'ı hevesle beklemiştim ama pek sevemedim,ısınamadım açıkçası.Seksenler daha sıcak daha samimi bana göre.Olmamış bi şeyler var bu dizide ne bileyim mesela en son yayınlanan bölümünde kızlar uslu uslu oturup tekerleme söylüyordu.Ben kendimi hatırlıyorum da hiç oturmazdık oyun oynarken kız erkek demeden deli gibi koşup oynardık sokaklarda ama dizide sokaktaki çocuklar öylesine konduruluvermiş gibi oraya.Ayrıca sokakta oynayan son çocuklar ifadesi de acıtasyon yapmak için eklenmiş gibi sanki yani tamam belki o dönemlerdeki kadar değil ama bizim mahallede hala var sokakta oynayan çocuklar :)
Dizide doğal bulduğum Emin ve Özlem karakterleri var açıkçası diğerlerine daha ısınamadım.

Ben de hevesle beklemiştim fakat hiç beğenmedim. Sadece vakit geçsin diye izliyorum oyuncular hiç doğal gelmiyor bir tek Mustafa'nın annesi rolündeki hanımı beğeniyorum o kadar. :44:

özlemlede atıulla benı sıktı yaaa valla baydı benı doksanlr sımdıden

Atilla özlem aşkı ne zaman başlıyacak telefon görüşmeleri sıktı artık.Ayırca şu mavi arabayı kim kullanıyor merak ediyorum bakalım kim çıkacak.

şu nişanlı çift var ya sarısın kız adını hatırlayamadım ama mustafa mustafa diyip duruyo .onun ses tonu ne öyle ya vede çok gıcık bir tipi canlandırıyo. mustafanın annesi rolündeki kadını başarılı buluyorum . ayrıca minibüsçü çocukta çok hoş

Tuğba ve mustafa canım bende onların aşkını pek begenmiyorum.

tuğba dan bende pek hoşlanmıyorum mıymıy bi tip hiç birşeyden memnun olmuyor.

bana göre bu dizi tutmadı seksenler gibi çekmedi insanları
birol güven tutturamadı bu sefer

vallahi bu dizi beni hayal kırıklığın uğrattı..bi kere bu diziyi çekenler 90 yıllardan bihabermiş..
Allah aşkına o kıyafetler o saçlar hiç 90 yılları yansıtıyo mu..sanki günümüz kıyefetleri gibi..

bakkala bir ilki permatik şeker koyarak güya 90 yıllar demişler..

bir kere biz sokak çocuğuyduk..
sokkada çeşmelerden hortumdan su içerdik..
ellerimizde tombiks cipsleri ,pasolarlarla bilyelerle çincan seksek oynardık..
bir kere her sokkada muhakkak bahçe duvarının üstünde sohbet eden çocuklar olurdu..
yüksek bel ,şalvar tipi pantolonlarımız..
gazete külahıyla bir bardak çekirdek alırdık..
annelerimiz kıyafetleri basmadan çiçekli oludru balkon larda komşularla sohbet ederleri..
what dedin guluuummm... zııııtt erenköy...eti kemik geçiyo ...heycorc versene borc...abıneyim abone biletlerim cebimde....ağzımızdan düşmeyen cümlelerdi.....

80 ler çok başarılı..ama 90 lar bir an önce kaldırılsın...

bu dizi hiçbir zaman seksenlerin tadını ve sıcaklığını vermez,veremez.Seksenlerin kadrosu süper,kendini izletmeyi başarıyor

dizide ayselin sesine gıcık oluyorum çok kalın sesi var...

birde bu derya ve ferhan şensoy oynayacaktı
deryayı görüyoruzda ben ferhanı göremedim bi türlü....

Yok ya doksanlar dizisi hiç olmadı ne kadroya, ne senaryoya hiç ısınamadım bekledim ısınırım diye ama yok seksenlerin o sıcaklığı, naifliği yok bu dizide. Ayrıca doksanlara özel şarkılardan başka bir şey de pek görmüyoruz hikayeler sıkıcı. Seksenlerde ki mahalle ortamı gibi değil seksenler başlasın artık doksanlar yakında ipi çeker ne güzel Yalçın Menteş'te girmişti iyi olacaktı onun için ama uzun ömürlü olmayacak dizi Birol Güven acele etmeyecekti bu dizi için.

su tugbanin bön bön mustafa demesine gicik oluyorum,
sürekli 5 karis surat.. mustafa ne buluyorsa bunda

Son düzenleme:
"Ben gidiyorum Mustafaa!!"

Ay bu kız yüzünden diziyi bırakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…