diziyi bende beğendim.. ama bakkal lütfiyle emini geç..
hele o aynı repliği tekrar etmesi yok mu bakkalın çok itici olmuş.. emin yine idare ederde
eveeeettt en çok kimin aşkını beğeniyorsunuz:
aysel- mesut (minibüsçü)
tuğba- mustafa (nişanlılar)
özlem- atilla (gözlüklü kız ve bakkalın oğlu)
süheyla- orhan (ayselin anne babası)
bide liseliler :))
Aysel ve mesutun aşkını fazla begenmiyorum mesut hep kızın aklını karıştırıyor belki biraz mesut karakterini degiştirirlerse güzel bir aşk olabilir.Emin ve feminist kızdan aslında güzel bir aşk dogabilir.Mustafa ve tuğba aşkını ise hiç begenmiyorum nedense en iyisi özlem ve atilla aşkı bakalım atilla ne zaman farkına varacak özlemin.diziyi bende beğendim.. ama bakkal lütfiyle emini geç..
hele o aynı repliği tekrar etmesi yok mu bakkalın çok itici olmuş.. emin yine idare ederde
eveeeettt en çok kimin aşkını beğeniyorsunuz:
aysel- mesut (minibüsçü)
tuğba- mustafa (nişanlılar)
özlem- atilla (gözlüklü kız ve bakkalın oğlu)
süheyla- orhan (ayselin anne babası)
bide liseliler :))
nedense emin konuşurken sinir oluyorum arada da seviyorum.. ama bakkalın sürekli olan repliği sinir bozucuBen çok sevdim ama ya Emin çok şeker birisi sürekli feminik diye o kızla atışması,gülmesi,gitti gitti demesi felan benim hoşuma gidiyor güldürüyor beni :)
Ayselle Mesut aşkında mesut bana nedense psikopat gibi geliyor bir de dediğim deik olsun bir tip çok karışıyor o yüzden onların ilişkisini sevmiyorum.
Tuğba Mustafa da pek sevmiyorum dolu dolu bir aşk yok bence :)
Özlem ile Atilla şu an platonikte olsa güzel gidiyor bir de ortaya çıksa şu aşk keşke.
Liselilerden de Selindi sanırım ismi Emreyi resmen parmağında oynatıyor ve beni sinir ediyor fazlasıyla
doğrusun canım mesut diyo ya bide üni. okuma diye sinir oluyorumAysel ve mesutun aşkını fazla begenmiyorum mesut hep kızın aklını karıştırıyor belki biraz mesut karakterini degiştirirlerse güzel bir aşk olabilir.Emin ve feminist kızdan aslında güzel bir aşk dogabilir.Mustafa ve tuğba aşkını ise hiç begenmiyorum nedense en iyisi özlem ve atilla aşkı bakalım atilla ne zaman farkına varacak özlemin.
nedense emin konuşurken sinir oluyorum arada da seviyorum.. ama bakkalın sürekli olan repliği sinir bozucu
mesut psikopat değilde fazla maço.. ama dediğin gibi çok karışıyor onlar ayrılır bu gidişle.. babası ayırabilir ayselin
şu nişanlı çift var ya sarısın kız adını hatırlayamadım ama mustafa mustafa diyip duruyo .onun ses tonu ne öyle ya vede çok gıcık bir tipi canlandırıyo. mustafanın annesi rolündeki kadını başarılı buluyorum . ayrıca minibüsçü çocukta çok hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?