Doksanlar Atv

Atillayi Ali ataya bentezen tek ben degilmisim demekki gercekten cok beziyorlar..

çok fazla takip edemesem de eğlenceli buluyorum bu diziyi. çocukluğumu anımsatıyor bana

Ne hoş diziymiş öyle , bu akşam ikinci kez izledim çok sevdim. Eğlenceli , şen şakrak , samimi biz dizi.

Ne hoş diziymiş öyle , bu akşam ikinci kez izledim çok sevdim. Eğlenceli , şen şakrak , samimi biz dizi.

bende arife günü sabahı denk gelip izledim ve bütün tatil boyunca sırf diziyi seyretmek için erkenden uyandım.. Çok begendim kızlar, ilk gözüme batan oyuncuları o kadar sıcak buldum ki... dediğin gibi şen şakrak bir dizi..

dün yayınlanan bölümü gözlerimi doldurdu hele ki düğün sahneleri...

çarşamba yayınlanıyordu ama pazar'a alınmıs bir defaya mı mahsus böyleydi yoksa ben pazar günleri fox seyrediyorum yaa

Özlem'in olayı ortaya cıktı mı? ben dün izledim de Atilla'nın dans davetini geri çevirdi.

Evet, ozlemin olayi ortaya cikti, hatta atilla intikam almak icin ozleme oyun oynamisti,
ve ozlem hakkinda bir arkadasi konusurken ozlem bu konusmaya kulak misafiri oluyor.
O gunden sonra atilla ozlem icin 'tarih' oldu. Simdide atilla ozlemin pesinden kosuyor.

Ay tugba gerdek gecesi bile gerdi beni,
o ne ya mustafa yuzgorumlulugunu almaya gitti geldi,
ben heycandan geberirdim o ise,
nerdesin mustafa ya cok s.kildim ben burda

Aa oyle mi oldu ben cok geriden takip ediyorum

O kızın sabit bakısları, hisssizliği benim de gözüme ilk cok batıyordu ama alıstım hatta hosuma bile gitmeye basladı

Çok tesekkür ederim

Tuğba,
Derya Baykal&Ferhan Şensoy'un kızı biliyo musunuz

Seksenler dizisi kadar başarılı bulmasam da,hoş dizi..

Müthiş bir dizi ya.
Izledıkce bugunlerın ne kadar degersız oldugunu anlıyorum.
Dizi çok guzel baslarda ızlemıyordum bırgun gece tekrarını ızledım bagımlısı oldum.
Özlemın yüzü çok sevımlı ve güzel hosuma gıdıyor o kız.

Birol Güven isimli şahsın yaptığı bütün dizilerden tiksinirim. (Kaygısızlar'ı ayrı tutabiliriz. Ben küçükken çıkıyordu tvde. İyiydi o galiba; çok nadir denk gelmiş olsam da hoştu diye hatırlıyorum.)
Neyse işte... Bu da o berbat dizilerden biri diye düşünüyorum. Çok itici. :S
15dk tahammül ettikten sonra bakmadım bir daha.

çocukluk yıllarım =) izledikçe izleyesim geliyor.özellikle dedikoducu emiiinnn bayılıyorum kendisine

çok güzel dizi olmuş..çarşamba geceleri izleyecek hiç birşey bulamıyorduk.bu ilaç gibi geldi.

çocukluk yıllarım =) izledikçe izleyesim geliyor.özellikle dedikoducu emiiinnn bayılıyorum kendisine

emin 'e bayılıyorum hele o nuriyle atışmaları yokmu koparıyor resmen

evet kızlar bence de çok güzel bir dizi ve emin karakteri de çok iyi bi oyuncu
en çok ona gülüyorum..,bi keresinde gülmekten karnım ağrımıştı..

Valla bir tek Emin için izliyorum diziyi. Çok güzel bir karakter yaratmışlar. Diziyi alıp götürüyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…