Doktor annemden numaramı istemiş

cimcimelif

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
712
418
18
32
Merhaba kızlar...

İlişkim geçen hafta bitti. Dolayısıyla yeni bir ilişkiye hazır değilim. Olaya geleyim... Refakatçi olarak kaldığım hastanede bir doktor sürekli benimle konuşmaya çalışıyordu. Kahve ve yemek getiriyordu. Laf arasında bir şeye ihtiyacın olursa falan diyerek numaramı istemişti bende geçiştirmiştim. Bu hafta benim yerime annem kalıyor ve annemden numaramı istemiş. Annem nedenini sormuş, o da kızınıza arkadaşıma götürmesi için bir kaç kitap verecegim önceden kızınızın okulunda çalışıyordum demiş. Annem de inanmış numaramı vermiş. Benim böyle bir şeyden haberim yok. Okulumu bile bilmiyor sadece üniversite mezunu olduğumu biliyor. Bu doktor kişisi annemin numaramı verdiği gün bana mesaj attı. Annem arayıp bana durumu anlattı ve tabiki yalan oldugunu soyledim... Kızlar bu yeni erkek modeli mi? Nasıl bir entrikadır. Nasıl davranayım yalanını yüzüne vurmalı mıyım?

ben kapılarını kapatma derim.. kısmetin nereden geleceği belli olmaz
doktor bir de ilişki düşünmüorm deme dediğim gibi kiminle ne yaşayacağını bilemezsin.
aramasını bekle. sonra da çok olumsuz olma. tabi hemen kucağına atla demiyorum ama olumsuz olma işte bence..

Bu şekilde uzun uzadıya bir senaryo kurması normal mi?
Bir de çok hoş biri ama ilişkim geçen hafta bitti,kararsızım.

Yuze vuracak bisey yok. Iliskiniz olsa ileride anlatip gulunecek hikaye iste. Ama etkilenmemissin belliki. Engelle gitsin. Cok mu zor?

Daha bitmeyecek malesef. Her şey hastane yüzünden oldu :)
Valla hastanede yaşadıklarınızı ben normal hayatımda yaşamamışımdır herhalde. :)
Benim için ilişki bittiği gün bitmiştir, zaten bitiş sebebi de sizinki gibi olsa hiiiiiiiç ardıma bakmam.
1 yıl yalnız kalıp sonra mı ilişki kurmaya karar vereceksiniz? Zaten bitmişti ilişkiniz.
Dene bir ne kaybedersin ki? İçinde kalacağına çatır çatır yaşa.
Kafanız uyuşmazsa herkes yoluna.
Bence yaptığı da çok hoş benim hoşuma giderdi. Bi densizlik yok ortada yani.
Dizide görseniz imrenerek bakarsınız haksız mıyım?

Haklısınız tanımaktan zarar gelmez. Bakalım derdi neymiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…