- 1 Temmuz 2016
- 712
- 418
- 18
- 33
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Doktoor civanım, ah seni istiyor caanımmm...
Hayal gücü kuvvetli bu arkadaşımızın okulunun açılmasını dört gözle bekliyoruz.
Bence içten içe hoşuna gitti konu sahibinin. Benim de hoşuma giderdi böyle tatlı oyunlar yalan yok. Kapısına dayanmış gibi anlatmış ama. Onaylanma arzusuna bağlıyorum artık ben :)Haha belki de bunların hepsi bir fantezidir olamaz mı?in vino veritas nın da dikkatini çekmişti.
Hayal gücüm kuvvetlidir evet :) Ama malesef okulum yok sizi üzeceğim bu konuda.
Verdik gittiHaklısınız tanımaktan zarar gelmez. Bakalım derdi neymiş :)
Bence böyle şeyler yaşamıyor.Kesin bu üyemiz aaa bu üye de beni kıskandı herkeşler bana aşık diyecek emme bana artık yalan gelmeye başladı valla.Bence içten içe hoşuna gitti konu sahibinin. Benim de hoşuma giderdi böyle tatlı oyunlar yalan yok. Kapısına dayanmış gibi anlatmış ama. Onaylanma arzusuna bağlıyorum artık ben :)
Tüüh üzüldüm valla. O zaman yakın zamanda işe girmeni diliyorum. Kafan meşgul olursa fantazilerden vazgeçersin belki.
in vino veritas olay nedir ki anlamadım vallaha bi basın açıklaması istiyoruz.:)
Belki de değer görerek değer vermeye başlamanız ve saygılı bir ilişki (hatırladım köfte canavarını) yaşamanız için bir şanstır.Ay ayrıca adam doktor ya ne güzell halden de anlar, bakarsınız sizi iyileştirirAslında üzgün değilim sadece iliskilerimde deger veremiyorum ve biraz yalnız kalıp başımı mı dinlesem diyorum.
Bence böyle şeyler yaşamıyor.Kesin bu üyemiz aaa bu üye de beni kıskandı herkeşler bana aşık diyecek emme bana artık yalan gelmeye başladı valla.
Ben çok konu açıyormuşum, hepsi de uydurmasyonmuş diyor arkadaşlar.
Belki de değer görerek değer vermeye başlamanız ve saygılı bir ilişki (hatırladım köfte canavarını) yaşamanız için bir şanstır.Ay ayrıca adam doktor ya ne güzell halden de anlar, bakarsınız sizi iyileştirir
Doğru bile olsa bunlar herkesin hayatında olabiliyor ama bu kadar kafaya takmayı abartılı buluyorum ben, yalan gibi gözükebiliyor işte. Bana ne en yakın arkadaşımın dünürünün kayınçosunun eltisinin, dedemin doktorunun bana olan aşkından, ya da size ne? Dimi ama. Öyle olacaksa herkes yazsın yoldan geçen çocuğun attığı bakışa kadar.Bence böyle şeyler yaşamıyor.Kesin bu üyemiz aaa bu üye de beni kıskandı herkeşler bana aşık diyecek emme bana artık yalan gelmeye başladı valla.
Branşı ne canım merak ettim.çocuk doktoru filansa kaçırma hiç çocuk olunca çok lazım oluyo.ben diyom eşime keşke çocuk doktoru olsaydınAslında üzgün değilim sadece iliskilerimde deger veremiyorum ve biraz yalnız kalıp başımı mı dinlesem diyorum.
Uyduruyorsun demiyorum da hastanede canın sıkılıyor diyorum.
Açıkçası bugün hangi konuyu açsam diye düşünüyorsun gibi geliyor bana.
Hayır yani biz uydurmasyon demeye başladık da bunlar inanmaz tabii ne hayat yaşıyorlar ki benimkinin yanında pehh dersiniz filan.Hem gerçekten fazla konu açmanız inandırıcılığınızı yitirdi tabii hepimizin hayatı var ben de her basit şeye konu açsaydım ohoooo!Niye üyeler beni kıskansın yüzümü bile görmediler.
burda doktorların ağzından teşhisi duyabilirsek bizden mutlusu olmuyor...genelde konuşmadan antenleriyle titreşim gönderirler...
Sizinki kahve falan getirmiş ilginç...
Tamam evet orası öyle. Çok sıkılıyorum. Ama konu açmak da yasak değil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?