Doktor annemden numaramı istemiş

Bence içten içe hoşuna gitti konu sahibinin. Benim de hoşuma giderdi böyle tatlı oyunlar yalan yok. Kapısına dayanmış gibi anlatmış ama. Onaylanma arzusuna bağlıyorum artık ben :)
Bence böyle şeyler yaşamıyor.Kesin bu üyemiz aaa bu üye de beni kıskandı herkeşler bana aşık diyecek emme bana artık yalan gelmeye başladı valla.

Tüüh üzüldüm valla. O zaman yakın zamanda işe girmeni diliyorum. Kafan meşgul olursa fantazilerden vazgeçersin belki.

Fantezilerimi kimsenin üzerinde uygulamıyorum zararsızım. Uygulasam da zararsız olurdum. Bende işe girmeyi burada ki çoğu kadına diliyorum. :)

Aslında üzgün değilim sadece iliskilerimde deger veremiyorum ve biraz yalnız kalıp başımı mı dinlesem diyorum.
Belki de değer görerek değer vermeye başlamanız ve saygılı bir ilişki (hatırladım köfte canavarını) yaşamanız için bir şanstır.Ay ayrıca adam doktor ya ne güzell halden de anlar, bakarsınız sizi iyileştirir

Belki de her gördüğüne yazan bir manyaktır. Hastaneye bir çok kız geliyor. Onlara da aynını yapmadığını nerden bilebilirim? Bir de bana profesyonel geldi bu çapkınlık konularında.

Bence böyle şeyler yaşamıyor.Kesin bu üyemiz aaa bu üye de beni kıskandı herkeşler bana aşık diyecek emme bana artık yalan gelmeye başladı valla.
Doğru bile olsa bunlar herkesin hayatında olabiliyor ama bu kadar kafaya takmayı abartılı buluyorum ben, yalan gibi gözükebiliyor işte. Bana ne en yakın arkadaşımın dünürünün kayınçosunun eltisinin, dedemin doktorunun bana olan aşkından, ya da size ne? Dimi ama. Öyle olacaksa herkes yazsın yoldan geçen çocuğun attığı bakışa kadar.

Niye üyeler beni kıskansın yüzümü bile görmediler.
Hayır yani biz uydurmasyon demeye başladık da bunlar inanmaz tabii ne hayat yaşıyorlar ki benimkinin yanında pehh dersiniz filan.Hem gerçekten fazla konu açmanız inandırıcılığınızı yitirdi tabii hepimizin hayatı var ben de her basit şeye konu açsaydım ohoooo!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…