Doktor anneme ölüyorsun demiş :( bi bakar mısınız

Muhtemel sigara kullanıyor hastamız : )

Doktor bana da, nasıl hayattasın anlamadım bu değerlerle ölmüş olman gerekiyor demişti. Kötü bir haldeydim ayakta duramıyordum, iki koluma giriyorlardı öyle yürüyordum. Kan alacak hemşire bile şaşırdı kan gelmiyor diye. Araştırma hastanesiydi her şeyi yaptılar, mikrobiyolojiden girdim patalojiden çıktım, birsürü farklı bölüm inceledi beni. Babamı köşeye çekip, bir şeyden (ama neyden belirsiz) şüpheleniyorum umarım o değildir demiş hatta. Şüpheni niye söylüyorsun sonucu öğren öyle bilgilendir, tahminle sağlık mı olur. Sağolsun 2 ayımızı bize zehir etmişti. İleri düzeyde anemi çıktı, sebebi yok. Vücut demir bağlamını tutmuyor dediler, ilaç yazıp gönderdiler en son. Doktor sayesinde kalpten gidebilirdim ama sağolsun. Kesin sonucu almadan karalar bağlamayın yani.

44 yaşında ama benim annem kendimi bileli aşırı terliyo. bizim baba tarafı hep öyle
Benim annem tiroit hastası,fazla çalışıyor tiroit bezleri,buda aşırı terleme,kilo verme,sinirlilik gibi etkiler gösteriyor,birde demir eksikliğine bağlı anemisi var,onunda kanı ilaç kullanmazsa az çıkar. Doktoru bazen der bu değerlerle nasıl yaşıyorsun diye. Bu tarz bir durumdur belki,böyle birşey söylemek istemiştir. Ha tabiki öyle denmez. Ölüyorsun diyor da sebebi neymiş ,tedavisi neymiş? Böyle üstünkörü teşhis olmaz. Başka doktora gidin muhakkak. Geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum

Sonuçları gayet normal, sende bakmıssındır hepsi normal aralıkta görünüyor. Annen panikle doktora sorduysa o da aklınca ölüyorsun diye şaka yaptı herhalde, garibim annen de ciddiye almış. Yazık boşa üzüldü.
Yalnız bu değerlerin içinde(3 foto gördüm ben) tiroid hormonları yoktu, terleme için ona da baktırsa iyi olur, belki bakıldı da sonuçları çıkmamıştır

Ayrıca şunu da eklemek istiyorum . Bir sağlıkçı olarak söylüyorum . örneğin normal değer 100-200 arası olması gerekiyor. Sizinki 205-220 çıktı . bu o kadar önemli değil . Bir hastalık teşkil etmez . İçinizi rahat tutun . doktor latife yapmiş olabilir .(kendince)

Canım öncelikle çok geçmiş olsun, doktorun densizliği, aşırı terleme şeker 'i varsa ondan kaynaklanıyor olabilir, belki kan tahlilinde başka şeylerde çıkmıştı örneğin kolestrol falan gibi, bunları gördüğü için öyle şeyler demiş olabilir diye düşünüyorum ki çok şükür bunlar çaresi olmayan şeyler değil, gönlünüzü ferah tutun Allah uzun sağlıklı ömürler versin

Troid
Şeker
Kolestrol
Menepoz
Bunlar çok terleme yapar
Benim eşim deki terlemeyi o doktor görse kendisi ölürdü

Ne değişik bı doktormus kufurun en alasini içimden ettim...

annemde bir parca vermeye korkmustuda aptal insan psikolojisinden anlamayan dr olmus ama insan olamamis bir sigircik anneme o parcayi ister ver ister verme sen zaten kansersin demisti yanimda gozumun icine bakarak bir anneme baktim kadin bembeyaz olmus kansersin dedigine degilde benim yanimda bu sekilde konusmasina sok gecirmisti
ben simdi bu kadini alip hastanenizdeki bir prof a gosterecegim sizin bu sekilde soylediginizide anlatarak dua et kanser olsun olmazsa gelip seni dovecegim dedim adama
profa ciktik hic bir sey yok sadece tiroitten dolayi degerleri alt ust olmus annemin
o gerizekaliyi bulamadim tabi assagi inince ama hastanelerde sikayet edebileceginiz bir yer varmis
oraya sikayetimi uzun uzun yazdim ama sinirden agliuorum ellerim titriyo yazarken
ordaki bir bey size ne oldu dedi anlattim adam bana o dr u birdaha bu hastanede gormeyeceksiniz merak etmeyin ben herseyi halledicem siz sakin olun dedi ve gercekten birdaha gormedim o adami o hastanede sizde arastirin mutlaka sikayet edecek bir yer vardir
gerekirse bimer e yazan yanina birakmayin
iki kan degeri altbust oldundiye insanlara olecek olsa bile pat diye oleceksin dememeyi ogrensinler hakkinizi yerde birakmayin ben inaniyorum ki annenizinde bir seyi yok icinizi ferah tutun

Bence de adamın dengesizliği , bi açıklama Yok , şuna buna dikkat et Yok, ilaç Yok , ne ölmesi ya !!!

belliki yanlış veya abartılı anlatmış Dr. yada annen yanlış yada abartılı anlamış. sorun olsa böyle eve dönmezdi. iciniz rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…