Dalga gecmis sanirim gayet iyi sonuclar.
Bunlarda bir anormallik yok ki
Kansızlık mı demiştim ilk mesajda, ama türk kadını ortalamasının çok üzerinde bir kan değeri var.
Diğer bulgular da normal sınırların içinde.
Sadece demir deposunu gösteren (ferritin) alt sınıra yakın, onun dışında akut bir anormallik hele de öleceksin denen bir şey yok.
Benim annem tiroit hastası,fazla çalışıyor tiroit bezleri,buda aşırı terleme,kilo verme,sinirlilik gibi etkiler gösteriyor,birde demir eksikliğine bağlı anemisi var,onunda kanı ilaç kullanmazsa az çıkar. Doktoru bazen der bu değerlerle nasıl yaşıyorsun diye. Bu tarz bir durumdur belki,böyle birşey söylemek istemiştir. Ha tabiki öyle denmez. Ölüyorsun diyor da sebebi neymiş ,tedavisi neymiş? Böyle üstünkörü teşhis olmaz. Başka doktora gidin muhakkak. Geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum44 yaşında ama benim annem kendimi bileli aşırı terliyo. bizim baba tarafı hep öyle
Ayrıca şunu da eklemek istiyorum . Bir sağlıkçı olarak söylüyorum . örneğin normal değer 100-200 arası olması gerekiyor. Sizinki 205-220 çıktı . bu o kadar önemli değil . Bir hastalık teşkil etmez . İçinizi rahat tutun . doktor latife yapmiş olabilir .(kendince)Canım bu tahliller mi yalnızca ... Bu tahliller de pek bişe yok . Kanı da öyle çok düşük değil . Demir bağları da iyi gözüküyor. Yalnızca kanında biraz mikrop var . Bu tahlillerden nasıl öleceksin demiş pas doğrusu !!! git o doktora bu tahlilleri suratına atıver .
Dalga gecmis sanirim gayet iyi sonuclar.
Bunları yeni görebildim toplu olarak. Bence annenizi fazla sağlıklı bulmuş
uy kan oranına bak. maşallahh. b 12 de öyle. ben kansızım da. kıskandım ama yine de maşallah :)
belliki yanlış veya abartılı anlatmış Dr. yada annen yanlış yada abartılı anlamış. sorun olsa böyle eve dönmezdi. iciniz rahat olsun.Arkadaşlar annem geçen hafta hastaneye gitmişti aşırı terliyor diye. tahlil falan yapmışlar. tahlilleri alınca doktar anneme "kanın çok kötü, ben böyle kan görmedim, ölüyorsun" demiş. annemde hiç bişey demeden çıkmış(çaktırmıyo ama korkmuş sanırım doktor direk öyle diyince), doktorda başka bişey söylememiş. ben sormuştum tahliller nasıl falan diye iyi bişey yok demişti ama sürekli gözleri doluyodu. torununa(kızıma) bakıp bakıp gözlerini siliyodu(ağlıyomuş). ben ısrar edince söyledi. bide yanımda hiç konuşmadan ağladı içim parçalandı ama ona destek olmak için ağlamadım. hemen randevu aldım cuma gunune başka doktordan beraber gidicez ama ben çok korkuyorum. ne olabilir ki neden bi doktor direk oyle desin. ayrıca böyle bişey söyleyipte hastaya açıklama yapılmaz mı ya kafayı yicem. kadında üzülüyo ama belli etmemeye çalışıyo. bide altı ayda bi kontrole gel demişler. ya tamam gelsinde neyin kontrolü bu. madem ölüyo neden kadını altı ay sonra çağırıyon hemen bişeyler yapsana. ya kusura bakmayan nasıl yazdım hiç bilmiyorum dediğim gibi cuma gunu gidicez ama benimde psikolojim bozuldu. kötü bişey söyleyecek diye ödüm kopuyo. acaba başına böyle bişey gelen varmı, doktor neden boyle der, biraz dertleşmeye ihtiyacım var.
***yaşlı ananem var, annem o duyarda ona bişey olur diye kimseye söylemiyo. oyüzden kimseyle konuşamıyorum, annemlede üzülmesin diye konuşamıyorum. içim patlıycak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?