- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Burdan tanı koyanlar neye dayanıyor ya hu? Bu değerlerde bişey yok ki..Hemşireyim ben normale yakın görünüyor bu testler.. Başka bir test yapmadıysa annen mübalağaa yapmadığına emin mi dokturun..
Ölüyosun derken çok sağlıklısın demek istemiş olabilir mi? Var öyle psikopatlar..
Bazı doktorlar boşa sopa yemiyor ne demek oluyor peki?Tam olarak bundan bahsettim ben de .arkadasa tavsiyemde siddet gosterin degil yasalarla ilgili oldu
Koah ne demek biliyor mu acabaYıllardır hastaneye gidiyomuş bak yazmış üye,koah bir de teşhisi:)
Bazı doktorlar boşa sopa yemiyor ne demek oluyor peki?Tam olarak bundan bahsettim ben de .arkadasa tavsiyemde siddet gosterin degil yasalarla ilgili oldu
Bazen cok yersiz konusuyorlar ve sonucunda insanlarin ofke patlamasi oluyor demek . Acik acik dava edin yazmisim zaten.Bazı doktorlar boşa sopa yemiyor ne demek oluyor peki?
Çevir kazı yanmasın!
size atar yapmadım asıl atarım bu kadar şiddet yanlısı olanlaraydı?:)) tm da bana neden atar yapııyosun ki. bende sağlıkcıyım. bazı değerlerinin normal olmadığını ve benim su hastalıktır diye tanı koyamayacağımı bu yüzden işin uzman doktoruna gitmesi gerektiğini söyledim.:))) dr, sağlıkcı vs değilim deyip tahlillerden anlıyorum diyerekten hastalık tanısı koymak ilginç..
Saçma sapan konuşuyorsun farkındaysan.Bazen cok yersiz konusuyorlar ve sonucunda insanlarin ofke patlamasi oluyor demek . Acik acik dava edin yazmisim zaten.
Tam olarak bundan bahsediyorum sonucunda yakinlar hastaneyi basiyor ve olan oluyor bana davrsnisini gormeliydiniz atesim kac derece bayildim bayilicam sabh serum taktiniz ama kotuyum diyorum takayim ama nobet gecirirsin e hadi takalim gelmissin diyor eheheheh diye gulmesi eksikti inanamadim ben canimla ugrasiyorumAnneme benzer bir dil kullanan doktoru şikayet ettim,anneme inanmayıp kişiyle ben de muhatap olma gafletinde bulundum çünkü sağlık çalışanıyım ben de,annem abartıyo dedim ama kadın bana da aynı tavrı sergiledi bendeniz ilk iş gününde bizzat sabim birimine çıkıp şikayet ettim kendisini
Sanane yaYıllardır hastaneye gidiyomuş bak yazmış üye,koah bir de teşhisi:)
Tam olarak bundan bahsediyorum sonucunda yakinlar hastaneyi basiyor ve olan oluyor bana davrsnisini gormeliydiniz atesim kac derece bayildim bayilicam sabh serum taktiniz ama kotuyum diyorum takayim ama nobet gecirirsin e hadi takalim gelmissin diyor eheheheh diye gulmesi eksikti inanamadim ben canimla ugrasiyorum
Sanane ya
Ben olabilir dedim kesin demedim
Uzman görsün dedim
Bana bulaşma
Ne içine oturmuş lafımAman sana bulaşmak ne demek Allah korusun sen her konuda uzmansın
Hastanede istediğin kadar yatadabilirsin değil mi
Ne içine oturmuş lafım
Aylardır unutmamışsın
Şimdiyle ne alakası varsa
Yani demem o ki bu meslegi gonulden sevenler yapsin.annem acile 26 tansiyonla akciger su toplamasiyla gidip caniyla ugrasirken sonda takilirken ıy ayy yapani bile gordum sabaha kadar da film cekilmeyo bekleyip doktorun odaya aaaa sizinle ilgilenilmedi mi hala diye girdiginide. yine cok guzel ilgilenen allah razi olsun dediklerimi de.can emanet ediyoruz bu meslegi para icin yapanlsr ne yazik ki boyle seylere sebebiyet veriyorlarBizimki d4 öğle arası geldi yemeğe gidicem ama annen bi yerde düşer kalır ben anlamadım nedir dedi e hangi bölüme gidelim dedim ben bilmem dedi peki dedim çıktım
Aman sana bulaşmak ne demek Allah korusun sen her konuda uzmansın
Hastanede istediğin kadar yatadabilirsin değil mi
Aferin sıkı takipçimsin devam etAlâkası şu;konu gene sağlık ve sen gene ben yıllardır hastaneye gidiyorum diyip bilmedigin konular hakkında ahkam kesiyosun daha önce hukuk konusunda da benzer bisey yapmışsın ve tartıştığın kişi bir avukattı
Yani demem o ki bu meslegi gonulden sevenler yapsin.annem acile 26 tansiyonla akciger su toplamasiyla gidip caniyla ugrasirken sonda takilirken ıy ayy yapani bile gordum sabaha kadar da film cekilmeyo bekleyip doktorun odaya aaaa sizinle ilgilenilmedi mi hala diye girdiginide. yine cok guzel ilgilenen allah razi olsun dediklerimi de.can emanet ediyoruz bu meslegi para icin yapanlsr ne yazik ki boyle seylere sebebiyet veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?