Doktor anneme ölüyorsun demiş :( bi bakar mısınız

Burdan tanı koyanlar neye dayanıyor ya hu? Bu değerlerde bişey yok ki..Hemşireyim ben normale yakın görünüyor bu testler.. Başka bir test yapmadıysa annen mübalağaa yapmadığına emin mi dokturun..
Ölüyosun derken çok sağlıklısın demek istemiş olabilir mi? Var öyle psikopatlar..

Yıllardır hastaneye gidiyomuş bak yazmış üye,koah bir de teşhisi:)

Bazı doktorlar boşa sopa yemiyor ne demek oluyor peki?
Çevir kazı yanmasın!
Bazen cok yersiz konusuyorlar ve sonucunda insanlarin ofke patlamasi oluyor demek . Acik acik dava edin yazmisim zaten.

Anneme benzer bir dil kullanan doktoru şikayet ettim,anneme inanmayıp kişiyle ben de muhatap olma gafletinde bulundum çünkü sağlık çalışanıyım ben de,annem abartıyo dedim ama kadın bana da aynı tavrı sergiledi bendeniz ilk iş gününde bizzat sabim birimine çıkıp şikayet ettim kendisini

size atar yapmadım asıl atarım bu kadar şiddet yanlısı olanlaraydı?
ben bakabilirsiniz yazmıştınız baktığımı belirtim.
ben dahiliye uzmanı değilim ama tıp eğitimim yok demedim. demek istediiğim bizim eğitimizi varken bile bize söylenen telefondan arayan olsun whatsapptan resim yollayan olsun böyle durumlarda tanı koyamayacağınızı belirtin sizin demeniz gereken şey hastaneye gitmesi olsun diye öğretildi ben buna rağmen konu açan bayanın paniğini gidermek için cevap attım.
ben eğitimime rağmen kesin konuşamaktan kaçınırken herkesin şunda bu var bunda bu var demesi üstüne şiddet yanlısı yorumlar atılması

yazdıklarım size itafen değildi sadece baktığımı söylemek için alıntılamıştım yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim

şiddet yanlısı konuşanlar üstüne alınabilir ama kimse mesleğini yapıyor diye dayağı haketmiyor

Bencede oyle hem bu testi yapan makinelerin yanilma paylari yok mu? hafif yuksek cikmis bir kac deger bence degerleri cok guzel .Bencede mubalaga yapmis.

Tam olarak bundan bahsediyorum sonucunda yakinlar hastaneyi basiyor ve olan oluyor bana davrsnisini gormeliydiniz atesim kac derece bayildim bayilicam sabh serum taktiniz ama kotuyum diyorum takayim ama nobet gecirirsin e hadi takalim gelmissin diyor eheheheh diye gulmesi eksikti inanamadim ben canimla ugrasiyorum

Bizimki d4 öğle arası geldi yemeğe gidicem ama annen bi yerde düşer kalır ben anlamadım nedir dedi e hangi bölüme gidelim dedim ben bilmem dedi peki dedim çıktım

Sanane ya
Ben olabilir dedim kesin demedim
Uzman görsün dedim
Bana bulaşma

Aman sana bulaşmak ne demek Allah korusun sen her konuda uzmansın

Hastanede istediğin kadar yatadabilirsin değil mi

arkadaşlar tabikide hakkınızı arayın ama dayakla küfürle değil.
makine hatası olabilir ama hep benzer parametrelerde olması şaşırtıcı
hastanın yaşı ve sigraya öyküsü üste eritrositozu var. bunlar pıhtı riskini artırır. ayrıca bunlar olmaza bile belli yaş üstüne koruyucu önem olarak kan sulandırıcı başlanır. bir şeyinin olmadığını bilemezsiniz.
burda aa iyi b12 si yüksek az arrtmış gitmeyym diye hasta vazgeçse ve gerçekten tümörü olsa ( allah korusun). iyi iyi bir şeyi yok demek yanlış bir tavır

bakın yine yanlış anlayacaksınız ama hasta geliyor benim şuyum var şunu ver bunu yaz bunu tak
doktor gerekli görürse yapar. her ateşi yükselene ateş düşürücü her ishale ishal kesici hap verilmez. serumda her şeye fayda değil serum dediğiniz lşey tuzlu su takılmasını gereken durum var faydası olmadığı durum var

Ne içine oturmuş lafım
Aylardır unutmamışsın
Şimdiyle ne alakası varsa

Alâkası şu;konu gene sağlık ve sen gene ben yıllardır hastaneye gidiyorum diyip bilmedigin konular hakkında ahkam kesiyosun daha önce hukuk konusunda da benzer bisey yapmışsın ve tartıştığın kişi bir avukattı

Yani demem o ki bu meslegi gonulden sevenler yapsin.annem acile 26 tansiyonla akciger su toplamasiyla gidip caniyla ugrasirken sonda takilirken ıy ayy yapani bile gordum sabaha kadar da film cekilmeyo bekleyip doktorun odaya aaaa sizinle ilgilenilmedi mi hala diye girdiginide. yine cok guzel ilgilenen allah razi olsun dediklerimi de.can emanet ediyoruz bu meslegi para icin yapanlsr ne yazik ki boyle seylere sebebiyet veriyorlar

Aferin sıkı takipçimsin devam et
Bilmediğim bişey hakkında konuşmam
Sen bana yazma

şu kadar diyeyi para versem durmam diyebileceğiniz iş öyle milyarlarda dönmüyor. 36 saat 300 kişi bakmanızın karşılığı alınmıyor ancak çok çok çok iyi olup isim yapmanız gerek ki yaş itibarıyla 50 60 ı buluyorsunuz o zamanlar

ve kabul edersinizki biraz soğukkanlı biraz duygusuz olmanız gerek zaten o duyarlılıktakiler bırakmış bile oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…