Doktor anneme ölüyorsun demiş :( bi bakar mısınız

Aferin sıkı takipçimsin devam et
Bilmediğim bişey hakkında konuşmam
Sen bana yazma

Amacım seninle muhatap olmak değil zaten,insanlar durumunu bilsin ona göre dikkate almasın diye yazıyorum

Konu sahibi zaten korkmuş bir de sen annen büyük ihtimal koah diyosun bilgin ne: yıllardır hastaneye gidiyorum,seneye çekilin ben doktorum diyeceksin

tüm ailem sağlıkçı. eş dost çevre hep doktorlarla dolu. işini hakkıyla yapan, çok saygın doktorlar olmakla birlikte hasta psikolojisinden zerre anlamayan, dahası kendi psikolojisi hiç iyi durumda olmayan doktorlar da var. ve bunlar hep devlet hastanelerinde ne yazık ki. ilk mesajından başka mesajları okumadım, umarım sorun açığa çıkmıştır. ama adam akıllı, tavsiye edilen bir doktora götürün muhakkak.

Tabiki oyle ama kimse bunu dinlerken karsinda alayci bir tavir istemez.o an bir care ariyorsunuz karsinizdaki sanki stand up yapiyor.bazen odadan cikip yahu ne guler yuzlu adam diyorsun iki gulmek zor olmasa gerek.aslina bakarsaniz bu her meslekte var.egitimciyim ve arkadsslara vurgulayarak soylerim velilerinize guler yuzle yaklasim ofkeyle gelseler gulerek geri gidecekler ki konu saglik insanlar zaten tedirgin mutsuz daha hassas davranilmali bilmiyorum aliniyor mu ama kesinlikle psikoloji dersleri de verilmeli.diploma her seyin cozumu olmuyor ne yazik ki

Sanane ya git sen şiir yaz bilmediğin konularda konuşma benide takip et aferin ne yazıcağım konusunda sana sormayacağım

zaten etik dersleri iletişim dersleri veriliyor fakültelerde ama cidden okumaktan insan ilişkisi bozulanlar oluyor malesef
benim sitemimde şiddeti haklı bulanlar

daha geçen haberlerde vardı bir doktor arkadaşım nöbette yaklaşık 300 kişi bakmış.bir çocuğa muayene sırasında öğürdü diye saçından çekip döven sonra noldu kadın istifa etti anlatabiliyor muyum.
bu şeye benziyor bir veli gelecek bu konu böyle öğretilmez böyle yap diyecek yada çocuğum nasıl 20 alır demek gibi

Kesinlikle şiddet asla haklı görülemez
Allahtan beyaz kod özellikle 2 senedir çok ciddiye alınıyo

Kesinlikle haklisin bak okulda 15 kisiyiz gecen aylarda bir veli geldi ve arkadas sakinlestirici bir dil kullanmadigi aksine tahrik ettigi icin siddete ugradi ben bayanim belki daha farkli yaklasiyorlar ama inanin bizim isimizede kariisyorlar hocam test vermediniz odev veriyorsunuz az verdiniz ve daha niceleri eger sakinlestirici rahatlaci dil kullanmaz ve isimi iyi yapmazsam sikayette alirim itilir kakilirimda.istisnalari var psikopat mi yok elbette var ama biz toplumun en can alici noktasindaysak iteleyerek degil ogreterek daha bilincli davranarak iyi seylere sebep olacagiz.sen alinma arkadasim belki ofkeden dedim kirdiysamda kusura bakma asil olan iyilik merhamet biraz ozveri. Iyi gunler.

kızlar lütfen tartışmayın, banlanacaksınız. kan değerlerinden anlayan sağlıkçı arkadaşlar yorumlayabilir mi acaba, önemli bi konu sonuçta kapanmasın

tabikide her meslekte olur hata diyorum insan elbette dikkat etmeli ama nöbettidir mesaisidir insanlarda sabır kalmıyor.
dediğiniz gibi bayanlarda daha duyarlı:)
dediklerime lütfen sizde alınmayın derdim insanların sağlık konusunda duyarlı olması sizede iyi günler

arkadaşlar tahlilleri konuya ekleyemedim burdan ekliyim anlayan arkadaşlar bakarsa çok sevinirim
Eki Görüntüle 2029172 Eki Görüntüle 2029173 Eki Görüntüle 2029174

Bunlarda bir anormallik yok ki
Kansızlık mı demiştim ilk mesajda, ama türk kadını ortalamasının çok üzerinde bir kan değeri var.
Diğer bulgular da normal sınırların içinde.
Sadece demir deposunu gösteren (ferritin) alt sınıra yakın, onun dışında akut bir anormallik hele de öleceksin denen bir şey yok.

arkadaşlar tahlilleri konuya ekleyemedim burdan ekliyim anlayan arkadaşlar bakarsa çok sevinirim
Eki Görüntüle 2029172 Eki Görüntüle 2029173 Eki Görüntüle 2029174

Canım bu tahliller mi yalnızca ... Bu tahliller de pek bişe yok . Kanı da öyle çok düşük değil . Demir bağları da iyi gözüküyor. Yalnızca kanında biraz mikrop var . Bu tahlillerden nasıl öleceksin demiş pas doğrusu !!! git o doktora bu tahlilleri suratına atıver .

Geçmiş olsun.

Çok ciddi bir durumu yok gibi görünüyor ama bir doktora daha gösterin içiniz rahat etsin. Onu doğru düşünmüşsünüz.

Bir de nacizane tavsiem annenizi de alın yanınıza aynı doktorun yanına gdin ve sakince anlatın. Böyle böyle demişsiniz. Annem günlerdir üzülüyor. Özür dileyip lütfen doğrusunu anlatın deyin. Ters çıkarsa mutlaka hem başhekimliğine hem de BİMER'e şikayet edin.

gulferr geçmiş olsun çok .
Tabi ki cuma günü yeni bir doktora git.
Doktor hangi sebeple olursa olsun bölge müstehzi konuşamaz.

Senler evvel baş ağrım için gittiğimde , sol beyin hava keseciğin doğuştan yok dedi dr ... nasıl yani ? ne anlama geliyor bu dedim ? yanında başka bir dr de vardı ..gülüştüler ...3 aylık ömrüm kaldı güzel yaşa falan geveledi .... 20 sene geçti ....:))

Değerlere baktım ... doktorculuk oynama niyetim yok ama uzun yıllar CRP yüksekliği ile savaşan biri olarak , annenin sadece enfeksiyonel (iltihaplanma) Crp değeri çok az yüksek ... bu iltihabın nerede olduğu bulunur ve ilaçla tedavi edilir en fazla ..hepsi bu .

Crp hapşırsan bile yükselebilen bir değer. Taş gibi insanda bile hafif yüksek çıkabilir.

teşekkürler annem şuan idrar yollarında iltihap olduğunan ilaç kullanıyor o olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…