- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Aferin sıkı takipçimsin devam et
Bilmediğim bişey hakkında konuşmam
Sen bana yazma
Tabiki oyle ama kimse bunu dinlerken karsinda alayci bir tavir istemez.o an bir care ariyorsunuz karsinizdaki sanki stand up yapiyor.bazen odadan cikip yahu ne guler yuzlu adam diyorsun iki gulmek zor olmasa gerek.aslina bakarsaniz bu her meslekte var.egitimciyim ve arkadsslara vurgulayarak soylerim velilerinize guler yuzle yaklasim ofkeyle gelseler gulerek geri gidecekler ki konu saglik insanlar zaten tedirgin mutsuz daha hassas davranilmali bilmiyorum aliniyor mu ama kesinlikle psikoloji dersleri de verilmeli.diploma her seyin cozumu olmuyor ne yazik kibakın yine yanlış anlayacaksınız ama hasta geliyor benim şuyum var şunu ver bunu yaz bunu tak
doktor gerekli görürse yapar. her ateşi yükselene ateş düşürücü her ishale ishal kesici hap verilmez. serumda her şeye fayda değil serum dediğiniz lşey tuzlu su takılmasını gereken durum var faydası olmadığı durum var
Sanane ya git sen şiir yaz bilmediğin konularda konuşma benide takip et aferin ne yazıcağım konusunda sana sormayacağımAmacım seninle muhatap olmak değil zaten,insanlar durumunu bilsin ona göre dikkate almasın diye yazıyorum
Konu sahibi zaten korkmuş bir de sen annen büyük ihtimal koah diyosun bilgin ne: yıllardır hastaneye gidiyorum,seneye çekilin ben doktorum diyeceksin
Sanane ya git sen şiir yaz bilmediğin konularda konuşma benide takip et aferin
zaten etik dersleri iletişim dersleri veriliyor fakültelerde ama cidden okumaktan insan ilişkisi bozulanlar oluyor malesef
benim sitemimde şiddeti haklı bulanlar
daha geçen haberlerde vardı bir doktor arkadaşım nöbette yaklaşık 300 kişi bakmış.bir çocuğa muayene sırasında öğürdü diye saçından çekip döven sonra noldu kadın istifa etti anlatabiliyor muyum.
bu şeye benziyor bir veli gelecek bu konu böyle öğretilmez böyle yap diyecek yada çocuğum nasıl 20 alır demek gibi
evet duyarlılığınız için teşekkür ederimKesinlikle şiddet asla haklı görülemez
Allahtan beyaz kod özellikle 2 senedir çok ciddiye alınıyo
Kesinlikle haklisin bak okulda 15 kisiyiz gecen aylarda bir veli geldi ve arkadas sakinlestirici bir dil kullanmadigi aksine tahrik ettigi icin siddete ugradi ben bayanim belki daha farkli yaklasiyorlar ama inanin bizim isimizede kariisyorlar hocam test vermediniz odev veriyorsunuz az verdiniz ve daha niceleri eger sakinlestirici rahatlaci dil kullanmaz ve isimi iyi yapmazsam sikayette alirim itilir kakilirimda.istisnalari var psikopat mi yok elbette var ama biz toplumun en can alici noktasindaysak iteleyerek degil ogreterek daha bilincli davranarak iyi seylere sebep olacagiz.sen alinma arkadasim belki ofkeden dedim kirdiysamda kusura bakma asil olan iyilik merhamet biraz ozveri. Iyi gunler.zaten etik dersleri iletişim dersleri veriliyor fakültelerde ama cidden okumaktan insan ilişkisi bozulanlar oluyor malesef
benim sitemimde şiddeti haklı bulanlar
daha geçen haberlerde vardı bir doktor arkadaşım nöbette yaklaşık 300 kişi bakmış.bir çocuğa muayene sırasında öğürdü diye saçından çekip döven sonra noldu kadın istifa etti anlatabiliyor muyum.
bu şeye benziyor bir veli gelecek bu konu böyle öğretilmez böyle yap diyecek yada çocuğum nasıl 20 alır demek gibi
Kesinlikle haklisin bak okulda 15 kisiyiz gecen aylarda bir veli geldi ve arkadas sakinlestirici bir dil kullanmadigi aksine tahrik ettigi icin siddete ugradi ben bayanim belki daha farkli yaklasiyorlar ama inanin bizim isimizede kariisyorlar hocam test vermediniz odev veriyorsunuz az verdiniz ve daha niceleri eger sakinlestirici rahatlaci dil kullanmaz ve isimi iyi yapmazsam sikayette alirim itilir kakilirimda.istisnalari var psikopat mi yok elbette var ama biz toplumun en can alici noktasindaysak iteleyerek degil ogreterek daha bilincli davranarak iyi seylere sebep olacagiz.sen alinma arkadasim belki ofkeden dedim kirdiysamda kusura bakma asil olan iyilik merhamet biraz ozveri. Iyi gunler.
arkadaşlar tahlilleri konuya ekleyemedim burdan ekliyim anlayan arkadaşlar bakarsa çok sevinirim
Eki Görüntüle 2029172 Eki Görüntüle 2029173 Eki Görüntüle 2029174
arkadaşlar tahlilleri konuya ekleyemedim burdan ekliyim anlayan arkadaşlar bakarsa çok sevinirim
Eki Görüntüle 2029172 Eki Görüntüle 2029173 Eki Görüntüle 2029174
Bu sonuçlar makine sapmasından bile olabilir hep sınır değerlerde. Öyle ölümcül birşey olduğunu hiç sanmıyorum. En fazla 1 ay sonra tekrarlanmalı ona göre hareket edilmeli. Doktorlar bu artışları yada azalmaları ciddiye bile almıyor. Sınırın 1 üstü1 altı anormal kabul edilemez.
gulferr geçmiş olsun çok .
Tabi ki cuma günü yeni bir doktora git.
Doktor hangi sebeple olursa olsun bölge müstehzi konuşamaz.
Senler evvel baş ağrım için gittiğimde , sol beyin hava keseciğin doğuştan yok dedi dr ... nasıl yani ? ne anlama geliyor bu dedim ? yanında başka bir dr de vardı ..gülüştüler ...3 aylık ömrüm kaldı güzel yaşa falan geveledi .... 20 sene geçti ....:))
Değerlere baktım ... doktorculuk oynama niyetim yok ama uzun yıllar CRP yüksekliği ile savaşan biri olarak , annenin sadece enfeksiyonel (iltihaplanma) Crp değeri çok az yüksek ... bu iltihabın nerede olduğu bulunur ve ilaçla tedavi edilir en fazla ..hepsi bu .
teşekkürler annem şuan idrar yollarında iltihap olduğunan ilaç kullanıyor o olabilir belkigulferr geçmiş olsun çok .
Tabi ki cuma günü yeni bir doktora git.
Doktor hangi sebeple olursa olsun bölge müstehzi konuşamaz.
Senler evvel baş ağrım için gittiğimde , sol beyin hava keseciğin doğuştan yok dedi dr ... nasıl yani ? ne anlama geliyor bu dedim ? yanında başka bir dr de vardı ..gülüştüler ...3 aylık ömrüm kaldı güzel yaşa falan geveledi .... 20 sene geçti ....:))
Değerlere baktım ... doktorculuk oynama niyetim yok ama uzun yıllar CRP yüksekliği ile savaşan biri olarak , annenin sadece enfeksiyonel (iltihaplanma) Crp değeri çok az yüksek ... bu iltihabın nerede olduğu bulunur ve ilaçla tedavi edilir en fazla ..hepsi bu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?