çok teşekkürler bende şikayet edicem zaten kadın 5 gün bana söylemedi yazık korkmuş. kanser tedavisinde bile en önemli şey moralken bi doktor nasıl böyle yapar anlamıyorum
annem başka bi randevuya yetişcekmiş ama bilmiyorum ki acaba tam dinleyemedi mi. ama zaten uzun uzun da konuşmamış ki doktor belki araları kaçırdı diyim. tahlilleride doktor bilgisayardan bakmış ama çıktısını vermemiş.Bence kesinlikle yanlış anlaşılma olmuş. Öyle bir kan tahlili Yok yani ölüyorsun dedirtecek. Hatta aklıma gelen annen panik halde gittiyse neyim var falan diye doktor da kendince espri mi yapmış acaba. Sonra güldü De annen kaçırdı belki.
Yada annen sana blöf yapıyor. Ama hiçbir şekilde tek bir tahlile bakıp da "ölüyorsun" dedirtecek bir tahlil Yok ona emin olun.
İsterseniz ismi kapatıp tahlillerin resmini atın bir
çok teşekkür ederim. ne teşhis koymuş nede ilaç vermiş. annemde bana söyledikten sonra ağladı zaten ordada korkmuş bende üstüne gitmedim. hemen randevu aldım beraber gidicezKendince mübalağa yapmış sanırım doktor. Kan değerleri düşükse böyle söylemiş olabilir. Gerçekten böyle bir durum olsaydı altı ay sonra kontrole gel demez, hemen tedaviye başlardı ya da başka bir uzmana yönlendirirdi. İlaç filan yazmamış mı ya da teşhis yok mu? Anneniz sormamış mı "doktor böyle diyorsun ama sebebi ne?" diye. Cuma günü beraberinde gidin, sıkıntı neredeymiş öğrenin. Dilerim ciddi bir şey yoktur, geçmiş olsun.
inşallah öyledir bende aynı hastaneden başka doktordan randevu aldım inşallah biraz insan psikolojisinden anlayan bi doktora denk gelirizNe manyaklar var ya... Geçmiş olsun bence hayat tarzını değiştirmesi için söylenmiş korkutma sözüdür, başka doktora gidin mutlaka güven olmaz öyle manyaklara.
annem başka bi randevuya yetişcekmiş ama bilmiyorum ki acaba tam dinleyemedi mi. ama zaten uzun uzun da konuşmamış ki doktor belki araları kaçırdı diyim. tahlilleride doktor bilgisayardan bakmış ama çıktısını vermemiş.
Netten bakıverin sonuçlara. Artık her hastanenin Online görünüyor laboratuvar sonuçları zatenannem başka bi randevuya yetişcekmiş ama bilmiyorum ki acaba tam dinleyemedi mi. ama zaten uzun uzun da konuşmamış ki doktor belki araları kaçırdı diyim. tahlilleride doktor bilgisayardan bakmış ama çıktısını vermemiş.
inşallah yanlış anlaşılmadır şimdiden benim bile dengem bozuldu. tahlillerde elimizde yokki doktor çıktısını vermemişBencede yanlış anlaşılma var, bir kan tahlilinden hemen nasıl anlaşılsın kanser vs olduğu. Araştırılmalı. Anneni tekrar çağırmamış mı. Hadi değerlerin kötü , evine git demez, hem zaten annen de cok gençmiş tedavi vermeden bırakılacak bir yaşta değil. Ultrason tomografi vs isterdi kanser bile olsa. İstersen at bakalım tahlillerine, bence tedavisi olmayan bişey gibi değil, annen yanlış anlamış sanki
Dediğim gibi kanı düşük bütün hastalara sözleşmiş gibi hepsi aynı şeyi söylüyo dan dan. Güzelce söyle ölümcül bişey değil, hapını serumunu yaz niye illa ölümü katıyorlar bende anlamam.ben panik yapan bi insan ddeğilim ama ölüyosun lafını duyunca bende panikledim.
ayrıca inşallah dediğiniz gibidir
Bir şeyin yok un kendince ifadesi budur belki,bazı tipler şaka yapmaktan bihaber[/valla eşşek şakasına bile razıyım şu durumda
Tahlil sonuclariniz elinizdeyse yardimci olabilirimArkadaşlar annem geçen hafta hastaneye gitmişti aşırı terliyor diye. tahlil falan yapmışlar. tahlilleri alınca doktar anneme "kanın çok kötü, ben böyle kan görmedim, ölüyorsun" demiş. annemde hiç bişey demeden çıkmış(çaktırmıyo ama korkmuş sanırım doktor direk öyle diyince), doktorda başka bişey söylememiş. ben sormuştum tahliller nasıl falan diye iyi bişey yok demişti ama sürekli gözleri doluyodu. torununa(kızıma) bakıp bakıp gözlerini siliyodu(ağlıyomuş). ben ısrar edince söyledi. bide yanımda hiç konuşmadan ağladı içim parçalandı ama ona destek olmak için ağlamadım. hemen randevu aldım cuma gunune başka doktordan beraber gidicez ama ben çok korkuyorum. ne olabilir ki neden bi doktor direk oyle desin. ayrıca böyle bişey söyleyipte hastaya açıklama yapılmaz mı ya kafayı yicem. kadında üzülüyo ama belli etmemeye çalışıyo. bide altı ayda bi kontrole gel demişler. ya tamam gelsinde neyin kontrolü bu. madem ölüyo neden kadını altı ay sonra çağırıyon hemen bişeyler yapsana. ya kusura bakmayan nasıl yazdım hiç bilmiyorum dediğim gibi cuma gunu gidicez ama benimde psikolojim bozuldu. kötü bişey söyleyecek diye ödüm kopuyo. acaba başına böyle bişey gelen varmı, doktor neden boyle der, biraz dertleşmeye ihtiyacım var.
***yaşlı ananem var, annem o duyarda ona bişey olur diye kimseye söylemiyo. oyüzden kimseyle konuşamıyorum, annemlede üzülmesin diye konuşamıyorum. içim patlıycak sanki
bizde başka bi doktora gidicez inşallah bişey çıkmazKafamı buldu acaba doktor denen varlık...
Belki bir kötü sonuç göRemedi öyle şakavari söyledi
Başka bir doktora görünsün bişeyi yoktur inşallah...
aaa bilmiyodum hemen bakıyorumGittigi hastanenin internet sitesinden Tc Kimlik numarasiyla kan tahlillerine bakabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?