Doktor anneme ölüyorsun demiş :( bi bakar mısınız

çok teşekkürler bende şikayet edicem zaten kadın 5 gün bana söylemedi yazık korkmuş. kanser tedavisinde bile en önemli şey moralken bi doktor nasıl böyle yapar anlamıyorum

Sigara falan içiyorsa ya da kolesterol, şeker falan çok yüksek çıktıysa korkutmak için demiş olabilir ama bu yine de şuursuz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ciddi bir durum olsa acil tedaviye başlanırdı diye düşünüyorum ama elbette ki bir hekim değilim detaylı bilgim yok maalesef. Tekrar geçmiş olsun.

Böyle teşhis mi olur? Dangalak. Bence diplomasını bardak altlığı yapsın.
Nesi var insan bir söyler? Şekeri mi var kolesterol mü yüksek..
kadın stresten kendine birşey yapsa hesabını nasıl verecek!
Yıllar evvel babamın tomografisini önüne alıp, bu ay kaçıncı bu yaa! Diyerek kanser teşhisi koymuştu bir doktor. Allah bildiğini gibi yapmıştır inşallah.

Bencede yanlış anlaşılma var, bir kan tahlilinden hemen nasıl anlaşılsın kanser vs olduğu. Araştırılmalı. Anneni tekrar çağırmamış mı. Hadi değerlerin kötü , evine git demez, hem zaten annen de cok gençmiş tedavi vermeden bırakılacak bir yaşta değil. Ultrason tomografi vs isterdi kanser bile olsa. İstersen at bakalım tahlillerine, bence tedavisi olmayan bişey gibi değil, annen yanlış anlamış sanki

Bir şeyin yok un kendince ifadesi budur belki,bazı tipler şaka yapmaktan bihaber

annem başka bi randevuya yetişcekmiş ama bilmiyorum ki acaba tam dinleyemedi mi. ama zaten uzun uzun da konuşmamış ki doktor belki araları kaçırdı diyim. tahlilleride doktor bilgisayardan bakmış ama çıktısını vermemiş.

çok teşekkür ederim. ne teşhis koymuş nede ilaç vermiş. annemde bana söyledikten sonra ağladı zaten ordada korkmuş bende üstüne gitmedim. hemen randevu aldım beraber gidicez

Kafamı buldu acaba doktor denen varlık...
Belki bir kötü sonuç göRemedi öyle şakavari söyledi
Başka bir doktora görünsün bişeyi yoktur inşallah...

Ne manyaklar var ya... Geçmiş olsun bence hayat tarzını değiştirmesi için söylenmiş korkutma sözüdür, başka doktora gidin mutlaka güven olmaz öyle manyaklara.
inşallah öyledir bende aynı hastaneden başka doktordan randevu aldım inşallah biraz insan psikolojisinden anlayan bi doktora denk geliriz

Tahlil sonuçları online olarak görüntülenebiliyordu sanırım. Öyle bir şansınız yok mu? En azından gidene kadar içiniz rahatlardı.

Gittigi hastanenin internet sitesinden Tc Kimlik numarasiyla kan tahlillerine bakabilirsiniz.

Netten bakıverin sonuçlara. Artık her hastanenin Online görünüyor laboratuvar sonuçları zaten

inşallah yanlış anlaşılmadır şimdiden benim bile dengem bozuldu. tahlillerde elimizde yokki doktor çıktısını vermemiş

ben panik yapan bi insan ddeğilim ama ölüyosun lafını duyunca bende panikledim.
ayrıca inşallah dediğiniz gibidir
Dediğim gibi kanı düşük bütün hastalara sözleşmiş gibi hepsi aynı şeyi söylüyo dan dan. Güzelce söyle ölümcül bişey değil, hapını serumunu yaz niye illa ölümü katıyorlar bende anlamam.
Nerdeyse 18imden beri sürekli aynıyım artık cümle bana da normal gelmeye başladı:)

Muhtemelen şaka yapmıştır.. öyle bir durumu olsa hiç bir dr riske atmaz.. ya sevk eder ya ekstra tahlil ister ya tedavi verir. Üstelik kan tahlili o kadar da belirleyici değil ki ona bakıp teşhis koysun önür biçsin hemen..

Belki doktor yersiz bir şaka yapmıştır annen yanlış anlamıştır. Ya da bazen ilaçlarını düzenli kullanmayanlara falan bak ölürsün falan derler önemini anlatmak için
Öyle bir şey olabilir mi?

Tahlil sonuclariniz elinizdeyse yardimci olabilirim

Kanında ciddi problem olsa bırakmazlar diye düşünüyorum. Doktorlarin bir çoğu böyle direkt acımadan söylüyorlar... Yengeme kanser olduğunu pat diye söylemişti doktor yüzüne karşı, kadın tepki bile verememişti. İlaç yazmadı mı doktor annenize ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…