Veteriner hekimler de aynı dili kullanıyor.Bak konu sahibi, böyle korkutmak amaçlı soylüyorlamış prof.doktor ayşenaz ablamgil..Annene söyle içi rahatlasın..
Kansızlık yapan hastalıklar var. Onlardan ölmüştür. Adet gören kadınların yüzde sekseni demir eksikligi anemisi yaşıyor ölümcül de degil. Ama kalbi yoruyor diye duymuştum..Doktorlar cok korkutuyorlat trde.
Ama cidden benim bi tanidik kansizliktan oldu. Ihmal etmeyin bi an once tetkiklerini yaptirin
Hayir dogumda kan kaybetmis. Kan bagisini kabul etmemis. Ilaclarla duzenlemeye calisiyorlardi. 2 yasinda bebegi vardi. Ama vefat etti malesef...Kansızlık yapan hastalıklar var. Onlardan ölmüştür. Adet gören kadınların yüzde sekseni demir eksikligi anemisi yaşıyor ölümcül de degil. Ama kalbi yoruyor diye duymuştum..
Evet doğumda olabilir.. haplarla duzelmemis miydi değerleri?Hayir dogumda kan kaybetmis. Kan bagisini kabul etmemis. Ilaclarla duzenlemeye calisiyorlardi. 2 yasinda bebegi vardi. Ama vefat etti malesef...
Yok tam duzelmedi ama olecek gibi de degildi.Evet doğumda olabilir.. haplarla duzelmemis miydi değerleri?
Yok tam duzelmedi ama olecek gibi de degildi.
Oldukten sonra kansizliga bagli kalp yetmezligi dediler
Arkadaşlar annem geçen hafta hastaneye gitmişti aşırı terliyor diye. tahlil falan yapmışlar. tahlilleri alınca doktar anneme "kanın çok kötü, ben böyle kan görmedim, ölüyorsun" demiş. annemde hiç bişey demeden çıkmış(çaktırmıyo ama korkmuş sanırım doktor direk öyle diyince), doktorda başka bişey söylememiş. ben sormuştum tahliller nasıl falan diye iyi bişey yok demişti ama sürekli gözleri doluyodu. torununa(kızıma) bakıp bakıp gözlerini siliyodu(ağlıyomuş). ben ısrar edince söyledi. bide yanımda hiç konuşmadan ağladı içim parçalandı ama ona destek olmak için ağlamadım. hemen randevu aldım cuma gunune başka doktordan beraber gidicez ama ben çok korkuyorum. ne olabilir ki neden bi doktor direk oyle desin. ayrıca böyle bişey söyleyipte hastaya açıklama yapılmaz mı ya kafayı yicem. kadında üzülüyo ama belli etmemeye çalışıyo. bide altı ayda bi kontrole gel demişler. ya tamam gelsinde neyin kontrolü bu. madem ölüyo neden kadını altı ay sonra çağırıyon hemen bişeyler yapsana. ya kusura bakmayan nasıl yazdım hiç bilmiyorum dediğim gibi cuma gunu gidicez ama benimde psikolojim bozuldu. kötü bişey söyleyecek diye ödüm kopuyo. acaba başına böyle bişey gelen varmı, doktor neden boyle der, biraz dertleşmeye ihtiyacım var.
***yaşlı ananem var, annem o duyarda ona bişey olur diye kimseye söylemiyo. oyüzden kimseyle konuşamıyorum, annemlede üzülmesin diye konuşamıyorum. içim patlıycak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?