Doktor anneme ölüyorsun demiş :( bi bakar mısınız

Öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin..

Doktora guvenmeyin birkac hastaneye daha goturun annenizi..
Benim annemin 3 sene once asiri adet kanamasi oluyordu sonra kesintisiz devam edince doktora gitti. Doktor suratina bakip rahim kanserisin ameliyat olacaksin baska care yok demis. Annemde anneniz gibi saklamiş ti bizden aglayip uzuluyormus kendi kendine
Sonra ameliyat oldu patolji sonuclari tertemiz cikti cok sukur. Kanser falan degildi yani..

Bazi doktorlar malesef acimasiz oluyor.. Tahmin yurutup tani koymuş gibi çat yuzune soyleyiveriyorlar..
Kesinlikle farkli doktorlara gidin

Ben böylelerine doktor demiyorum, işlerini hakkıyla yapamıyorlar malesef...

Farklı bir şeyi ima etmiş olabilir, bu haftaki kontrolde çıkar herşey ortaya olmadı bir başka doktor daha denersiniz net yanıt alana kadar...

Benim anladığım annenin kan değerlerine bakılmış ve çok düşük çıkmış buna hitaben mübalağa yapmış bence " kanın çok düşük resmen ölüyorsun" gibi abartmış...
Kan değerlerini normale çevirmek onların elinde türlü kan ilaçları var sorun kansızlıksa tedaviye başlasaydı, doktorda iş yok ki...

Hem Terlemekten kim ölmüş allah aşkına elle tutulur bir gerekçe sunmadan ölüyorsun da ne demek...
Sabredin herşeyin bir çözümü elbet var...

Canim benim durumu cok kotu bir hasta olsa bile hicbir doktor oleceksin demz ne bicim bir doktormus o hemen bulundugun yerin en iyi hematologunu arastir ayrica kan tahlillerine sen baktin mi sorun ne

bu ne bicim bir sozdur yaa... yalniz misin kiminle geldin diye sormaz mi insan... simdi bunu duyup yolda kopruden kendini atan olsa ne olacak...
benim basima da geldi boyle bir olay, yol boyu aglamistim (kopru gectim ustelik) o yuzden aklimdadir o an. sonradan ulen delirip kendime birsey yapsam ne olacakti boyle bir salak soylem yuzunden demistim...
doktorun verdigi bilgi (zaten detay da vermemisti ama olumcul hastaligin adini soyleyip gondermisti beni sadece) yanlis cikti, ameliyat oldum gecti...
Desteksiz sallamis olma ihtimali var doktor olmasina ragmen, insallah siz de baska doktora gittiginizde durumun vahim olmadigiyla ilgili bilgiler alir paylasirsiniz bizimle. beklemeden gidin elbette.

Sonuçları al aile hakimine git. Devlet hastanesine gitti ise tahlilleri aile hekimi de görebiliyor. geçmiş olsun.

Kan dusukse ilac vermeliydi ablama vermislerdi.bi yanlislik var bu iste sonucu bizede yazin gecmis olsun

Bak konu sahibi, böyle korkutmak amaçlı soylüyorlamış prof.doktor ayşenaz ablamgil..Annene söyle içi rahatlasın..
Veteriner hekimler de aynı dili kullanıyor.
Sağlığı korumak, adına sağlıkla ilgili korku vermek,
tahlilde ne yediği meydana çıkan
Ama hala ay yok patates muz yemem ama potasyum böyle ( diye ağlayan insanlar var

Edinilmiş tecrübedir bu.
1 tane küp şeker öldürmez, ama derler ki şekeri koklarsan ölürsün. Bazen can sıkıcı,
Fakat kabul edelim, kendimize iyi bakmıyoruz, sadece hastalıkta tahlile koşan toplum olduğunuz için
Normal

kolesterolü falan yüksek olabilir uyarmak için öyle demiş olabilir.

ayrıca lösemide falan böyle ani ölüm olma ihtimali var ama öyle olsa yatırırdı. 6 ay sonra gel demezdi.

anneniz biraz sizden ilgi görmek için abartıyor olabilir.

Kizkardesiminse kanla ilgili sorunları vardi kanu cok az ve bu kan birden çöküntü yapiyo ayağa kalkacak hali olmuyo titriyo başi agriyo usuyo falan doktor kardesime senin kanin boyle cocugun olmaz demisti ve kardesimin düğününe kalmis.
bir hafta cok uzulduk gerizekali doktor sevincimizi bile yasatamamisti.
dugunden sonra kardesim 3 ay sonra hamile kaldi ve 20 gun sonra minnagimiz geliyo umarim szinde boyle bir gerizekali doktorun azizligidir

" Zayıflıktan ölüyorsun " der gibi bir şekilde demiş bence.

Anneniz çok hassas galiba. Yani sormadan neden çıkmış anlamadım.
Bence bir şey yok, annenizin hassas zamanına denk gelmiş eğer hastalık hastası değilse.
Geçmiş olsun. Inşaallah iyi haberler alırsınız.

Doktorlar cok korkutuyorlat trde.
Ama cidden benim bi tanidik kansizliktan oldu. Ihmal etmeyin bi an once tetkiklerini yaptirin

Doktorlar cok korkutuyorlat trde.
Ama cidden benim bi tanidik kansizliktan oldu. Ihmal etmeyin bi an once tetkiklerini yaptirin
Kansızlık yapan hastalıklar var. Onlardan ölmüştür. Adet gören kadınların yüzde sekseni demir eksikligi anemisi yaşıyor ölümcül de degil. Ama kalbi yoruyor diye duymuştum..

Kansızlık yapan hastalıklar var. Onlardan ölmüştür. Adet gören kadınların yüzde sekseni demir eksikligi anemisi yaşıyor ölümcül de degil. Ama kalbi yoruyor diye duymuştum..
Hayir dogumda kan kaybetmis. Kan bagisini kabul etmemis. Ilaclarla duzenlemeye calisiyorlardi. 2 yasinda bebegi vardi. Ama vefat etti malesef...

Geçmiş olsun gulferr , umarım doktor abartılı bir dil kullanmıştır ve annenizin önemli bir sağlık sorunu yoktur.
Tüm sağlık çalışanları üstüne alınmasın ama bazıları insanın yüreğine indiren cinsten, tamam sizler vazifeniz gereği net olmak zorundasınız ama biraz da karşıdakini anlamak lazım, kızıma bir takım testler yaptırmam gerekiyordu, bir sürü kan testi istediler her neyse, test sonuçlarına bakan doktor yüzünü buruşturup falanca değerin düşük olması hiç hayra alamet değil dedi, geçmiş gün hangi değerden bahsetti hatırlamıyorum ama söyleyiş tarzı hala hafızamda sanki umutsuz bir vaka gibi tavrı vardı, neden öyle söylediniz vb sorularım havada kaldı, korku ve sinir duyguları bir arada odasından çıktım, o gece uyku haram oldu bana, nette o değerin düşüklüğü neye delalet araştırdım, lösemi çıktı karşıma, bir anne olarak ne hale geldiğimi tahmin edersiniz, testleri başkasına götürdüm, kızın hasta mı bu ara dedi, evet soğuk algınlığı var dedim, o değer grip soğuk algınlığında düşer, iyileşince yeniden yaptır aradaki farkı sende fark edeceksin dedi, dediği gibi oldu.

Allah şifa versin inşallah

Doktor, mübalağa yapmış...
Nerde kaldınız şimdiye kadar der gibi...
Ölümcül hasta olsa evine git mi derlerdi..
Inanılmaz sacmalamis o ayrı...
Google tahlil sonuçları yazın, annenizin tc kimlik nosu ile giriş yapın ..
Herşeyi detaylı gösteriyor..
Çok geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…