Bişey varsa herhangi bir değerde düşüklük, yükseklik buna yönelik bir ilaç verip öyle çağırması gerekmez mi kontrole. Umuyorum ki önemli bir sorunu yoktur.inşallah öyledir bende aynı hastaneden başka doktordan randevu aldım inşallah biraz insan psikolojisinden anlayan bi doktora denk geliriz
hemen bakıyorumNetten bakıverin sonuçlara. Artık her hastanenin Online görünüyor laboratuvar sonuçları zaten
Bak konu sahibi, böyle korkutmak amaçlı soylüyorlamış prof.doktor ayşenaz ablamgil..Annene söyle içi rahatlasın..Korkutma amaciyla soylemis olabilir. Mesela diyabetik teyzeler diyetine dikkat etmeyince bak teyzecim gozlerin kor oluyor bobreklerin iflas ediyor diyoruz. Yoksa anlamiyorlar.
Onun gibi bir durum mu var
Bak konu sahibi, böyle korkutmak amaçlı soylüyorlamış prof.doktor ayşenaz ablamgil..Annene söyle içi rahatlasın..
Kanı kötü derken az miyim kanı yada başka bişey mi acaba.doktorlar pat diye yüze söyler evet ama bu sadece Jan tahlilde mi belli olmuş bide 6 ay sonra gel demesi ne alaka.şimdiden uzmeyin kendinizi.tahlil sonuçlarını elinizdeyse en yakın sağlık ocağı doktoraya görüşün derim benArkadaşlar annem geçen hafta hastaneye gitmişti aşırı terliyor diye. tahlil falan yapmışlar. tahlilleri alınca doktar anneme "kanın çok kötü, ben böyle kan görmedim, ölüyorsun" demiş. annemde hiç bişey demeden çıkmış(çaktırmıyo ama korkmuş sanırım doktor direk öyle diyince), doktorda başka bişey söylememiş. ben sormuştum tahliller nasıl falan diye iyi bişey yok demişti ama sürekli gözleri doluyodu. torununa(kızıma) bakıp bakıp gözlerini siliyodu(ağlıyomuş). ben ısrar edince söyledi. bide yanımda hiç konuşmadan ağladı içim parçalandı ama ona destek olmak için ağlamadım. hemen randevu aldım cuma gunune başka doktordan beraber gidicez ama ben çok korkuyorum. ne olabilir ki neden bi doktor direk oyle desin. ayrıca böyle bişey söyleyipte hastaya açıklama yapılmaz mı ya kafayı yicem. kadında üzülüyo ama belli etmemeye çalışıyo. bide altı ayda bi kontrole gel demişler. ya tamam gelsinde neyin kontrolü bu. madem ölüyo neden kadını altı ay sonra çağırıyon hemen bişeyler yapsana. ya kusura bakmayan nasıl yazdım hiç bilmiyorum dediğim gibi cuma gunu gidicez ama benimde psikolojim bozuldu. kötü bişey söyleyecek diye ödüm kopuyo. acaba başına böyle bişey gelen varmı, doktor neden boyle der, biraz dertleşmeye ihtiyacım var.
***yaşlı ananem var, annem o duyarda ona bişey olur diye kimseye söylemiyo. oyüzden kimseyle konuşamıyorum, annemlede üzülmesin diye konuşamıyorum. içim patlıycak sanki
Arkadaşlar annem geçen hafta hastaneye gitmişti aşırı terliyor diye. tahlil falan yapmışlar. tahlilleri alınca doktar anneme "kanın çok kötü, ben böyle kan görmedim, ölüyorsun" demiş. annemde hiç bişey demeden çıkmış(çaktırmıyo ama korkmuş sanırım doktor direk öyle diyince), doktorda başka bişey söylememiş. ben sormuştum tahliller nasıl falan diye iyi bişey yok demişti ama sürekli gözleri doluyodu. torununa(kızıma) bakıp bakıp gözlerini siliyodu(ağlıyomuş). ben ısrar edince söyledi. bide yanımda hiç konuşmadan ağladı içim parçalandı ama ona destek olmak için ağlamadım. hemen randevu aldım cuma gunune başka doktordan beraber gidicez ama ben çok korkuyorum. ne olabilir ki neden bi doktor direk oyle desin. ayrıca böyle bişey söyleyipte hastaya açıklama yapılmaz mı ya kafayı yicem. kadında üzülüyo ama belli etmemeye çalışıyo. bide altı ayda bi kontrole gel demişler. ya tamam gelsinde neyin kontrolü bu. madem ölüyo neden kadını altı ay sonra çağırıyon hemen bişeyler yapsana. ya kusura bakmayan nasıl yazdım hiç bilmiyorum dediğim gibi cuma gunu gidicez ama benimde psikolojim bozuldu. kötü bişey söyleyecek diye ödüm kopuyo. acaba başına böyle bişey gelen varmı, doktor neden boyle der, biraz dertleşmeye ihtiyacım var.
***yaşlı ananem var, annem o duyarda ona bişey olur diye kimseye söylemiyo. oyüzden kimseyle konuşamıyorum, annemlede üzülmesin diye konuşamıyorum. içim patlıycak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?