Doktor anneme ölüyorsun demiş :( bi bakar mısınız

inşallah öyledir bende aynı hastaneden başka doktordan randevu aldım inşallah biraz insan psikolojisinden anlayan bi doktora denk geliriz
Bişey varsa herhangi bir değerde düşüklük, yükseklik buna yönelik bir ilaç verip öyle çağırması gerekmez mi kontrole. Umuyorum ki önemli bir sorunu yoktur.

Korkutma amaciyla soylemis olabilir. Mesela diyabetik teyzeler diyetine dikkat etmeyince bak teyzecim gozlerin kor oluyor bobreklerin iflas ediyor diyoruz. Yoksa anlamiyorlar.
Onun gibi bir durum mu var
Bak konu sahibi, böyle korkutmak amaçlı soylüyorlamış prof.doktor ayşenaz ablamgil..Annene söyle içi rahatlasın..

Yok ya ölüyor değildir. Bi hastalık olmadan ölüyorsunuz denilmezki. Kötü bişeyden şüphelense hemen başka bi şeyine filan bakmak isterdi. Kan düzeyi düşükse hemoglobin filan kansızlık varsa belki lafın gelişi öyle demiştir bu nası düşük değer diye. Anneniz dememiş mi neyim var diye

Kanı kötü derken az miyim kanı yada başka bişey mi acaba.doktorlar pat diye yüze söyler evet ama bu sadece Jan tahlilde mi belli olmuş bide 6 ay sonra gel demesi ne alaka.şimdiden uzmeyin kendinizi.tahlil sonuçlarını elinizdeyse en yakın sağlık ocağı doktoraya görüşün derim ben

Canım benim arkadaşın kanı 4 e düşmüş. Doktor, "neyi bekledin, biraz daha gelmesen ölürmüşsün." demiş. Korkmayın, kanı çok düşüktür o yüzden demiştir.
Bi de ben ne zaman doktora gitsem 6 ay sonra yine gel der. Rutin kontrol ederler. Hastalığın seyrine bakarlar. Önemli bir şeyi yoktur yani, canınızı sıkmayın.

Dr tam bi öküzmüş. Bu nasıl bi ifadedir anlamadım. İnşallah cuma günü hayırlı haber alırsınız.

hem ölüyorsun hem 6 ay sonra gel diyor ne ilginç o niye yahu ölüp ölmediğine mi bakacakmış bi yanlış anlaşılma var belliki

Ya bir kan tahliline bakıp da insana bu denirmi.Tahliller mevsimsel,dönemsel değişebilir.Bir tanı bile koymamış hastalık v.s.Siz en kısa zamanda başka bir dr.a gidip kapsamlı bir şekilde baktırın.Inşallah hiçbirşey çıkmaz canım.

Doktorun gerezekaliligi aslinda gor bak birseyi yok icime oyle geliyo aslinda onu doktir ölum anlaminda soylememistir demistir ki mesela kaninda mikrop olur boyle nasil yaşiyorsun anlaminda demek istemistir

Oyle bisey olsa hemen trdavi altina verirlerdi oluyorsun deyip yollamazlardi cuma gunu haber ver canim sonuclari

Geçmiş olsun

Allah aşkına arkadaşlar hastanın durumu ağır olsa doktor öncelikle hastalığını açıklar, hangi bölüme başvurması gerektiğini ya da kendi branşı ile ilgili ise ileri tetkik ve tedavi konusunda açıklamasını yapar, tedaviye başalr. Elini kolunu sallaya sallaya eve göndermez.

Annenizde muhtemelen kansızlık var doktorda mübalağa yaparak kansızlığının fazla olduğunu belirtmiştir diye düşünüyorum aksi bir durum kabul edilemez. Teşbihte hata yapmış, hastayı telaşlandırmış...

Muhtemelen kansızlığına vurgu yapmıştır veya kolesterol vs gibi bir değere.
Her mesleğin manyağı var siz de manyak doktora çatmışsınız.
Çok kötü bir durumda olsa yatış verirlerdi merak etmeyin.
Geçmiş olsun.

O doktorun hayvanlığı. Denir mi öyle sey çat diye, ki zaten yasak o tarz bir cümle kurmak. Gitmişken bide başhekime uğrayın derim kadıncağızı o ruh haline sokup bide açıklama yapmadan nasıl yollarlarmış bakalım. Bimere de şikayet etmeyi unutmayın. Inşallah hiç bişeyi yoktur zaten sırf kan değerlerine bakarak sanmıyorum direk teşhis koyulsun. Ek tetkik istemeleri lazım yada yatış vermeleri lazım ölümcül hasta hadi git evine orda öl diye yollanır mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…