Doktor beni odasından kovdu

Ne ironisi ya , sizin işinize öyle gelmiş😀

Bana göre de sizin söyleminiz yanlış, inatlasalim mi yok benim dediğim doğrudur yok senin dediğin diye. Yukarıda da dedim burası 1984 evreni değil. Sizinle aynı fikirde olmak zorunda değilim. Fikrimi dile getiriyorum diye baskı yapamazsınız. Fikrimi söyledim, siz de fikrinizi söylediniz konu kapanmıştır. Sizi engelliyorum, inatçısınız belli ve su bayram günü tanımadığım rastgele, sinirleri bozuk bir insan yüzünden keyfimi bozmak istemiyorum iyi günler.
Bakin doktorlar artik sikayet etmiyor demissiniz ben de size doktorlarin hala sikayet ettigini ispatlayabilirim diyorum .bunun icin inatlasmaya gerek yok bu yoruma acik da degil cunku baya baya gorulebilir ve ispatlanabilir bir durum
sinirlerim bozuk degil bu arada sadece yanlis ithamlardan hoslanmam .engelleyebilirsiniz haber vermenize de gerek yoktu zaten

Hanımefendi, sizinle aynı fikirde olmak zorunda değilim. Dayatıp durmayın şunu düşüneceksin diye. 1984 evreninde yaşamıyoruz sonuçta değil mi? Düşüncelerime de karışamazsınız. Maaş artırımı sonrası şiddete karşı çıkan Twitter'da gördüğüm fenomen doktorları artık göremez oldum, hatta Ekşi'de de başlık açılmıştı artık neden şiddet konusunda yazmiyorsunuz diye.

Sosyal medyada bir şey yazarken aptala açıklar gibi, 5 yaşında bir çocuğa yazar gibi her şeyi apaçık yazmak zorunda olmaktan yoruldum. Elbette birçok doktor bu şiddet konusunda gerçekten rahatsız hissediyordur ama diğer birçoğunun da zamlar sonrası sesini kestiğini gözlerimle gördüm. Siz ne derseniz deyin, ben ne gördüğümü biliyorum. O zaman bayağı şaşırmıştım, gerçekten şiddete karşı çıkan o kadar çok degilmis demek ki diye. Zaten Ekşi'de gördüğüm entry profili de şuydu: Biz şu kadar şiddet görüyoruz ama maaşımız şu diye. Ne yani, maaşın başbakan seviyesinde olsa şiddette uğraman normal mi! Elbette değil ama bazı kişiler şiddeti maaş artırımı için kullandılar. Bir mesleği yaparken şiddete uğrama ihtimalini maaş artınca protesto etmeyi bırakmak bana göre doğdu değil. Bu da bu konuda son yazım olsun. Küçük bir şey yazıyorum, sonrasında saçma sapan alıntı yapanlar yüzünden açıklama yapmak zorunda kalıyorum. Ben yetkili değilim, kanaat önderi değilim, insanların farklı görüşleri olabileceğine veya farklı deneyimleri olabileceği ihtimaline saygı duyun lütfen.

Şu kısmı yine çocuğa açıklar gibi açıklayacağım.Bu konudaki üyeye yaptığım asıl yorum ise doktor ile hasta arasında olması ile ilgisiz. Burada doktor haksız buldum, çünkü kadın kendisine kibar davranıp eşi için özür dilemiş. Bir daha bana gelme diye kadın alttan aldıkça ne diye üste çıkıyorsun? Ben doktor yerine kendimi koydum ve karşımdaki alttan alıyorsa böyle davranmazdım. İnsanları etiketliyorsunuz küçük bir yorum ile doktor düşmanı falan diye. Beni daha önce benzer şekilde odasından kovan doktoru odası kalabalıktı belki bunalmistir diye şikayet etmedim. Düşündüğünüz sekilde düşman olsaydım herhalde koşa koşa Cimer'e giderdim değil mi? İnsanlar bir meslekten diye niye düşman olsunlar bir grup insana? Bana o kötü davranan doktor karşılık birçok kibar doktora da denk geldim sonuçta.
Siz sadece hasta olarak gittiğiniz veya ziyaret ettiğiniz kaynak olarak ekşi sözlük gösterdiğiniz 1984 değiliz deyip 7/24 çalışılan ortamda gözlemnen meslek grubuna para için kendilerini dövdürüyor susuyorlar diyemezsiniz. 1984 değil miyiz? Anladıysanız kitabı nasıl bir ülkede yaşadığımızdan bi haber olamazsınız. Hanımefendi doktor hemşire att ebe hergün en az on defa hakaret yiyor hadsizler tarafından haberiniz var mı? Burda meslek grubunu değil davranışını sergileyen İNSANI eleşitirin. Evet başlık ironiydi. Demekki herşeye inanmamak lazım. 5 yaşında değilseniz okuduğunuzda anlamanız lazımdı. Twitterda da ironi başlıkları açıldı onlara da mı inandınız? Artık sağlık camiası hadsiz saygısız insanları şikayet etmekten bıktı anlıyor musunuz? Öyle hastalar gibi aman cimere yazayım bakalım ne olacak diye şikayet sistemi yok. Kolay mı sanıyorsunuz bir şikayetle günlerce uğraşmayı. Sağlık camiasıyla uğraşmayı bırakın. İyi insan kötü insan ayrımını yapın. Burda kimse size 5 yaşındaki çocuk gibi her meslek grubunda iyi kötü insan vardır diye açıklama yapmak zorunda değil. Karşı görüşlere engelliyorum tavırlarıyla cevap vermek ne kadar komik.

Siz sadece hasta olarak gittiğiniz veya ziyaret ettiğiniz kaynak olarak ekşi sözlük gösterdiğiniz 1984 değiliz deyip 7/24 çalışılan ortamda gözlemnen meslek grubuna para için kendilerini dövdürüyor susuyorlar diyemezsiniz. 1984 değil miyiz? Anladıysanız kitabı nasıl bir ülkede yaşadığımızdan bi haber olamazsınız. Hanımefendi doktor hemşire att ebe hergün en az on defa hakaret yiyor hadsizler tarafından haberiniz var mı? Burda meslek grubunu değil davranışını sergileyen İNSANI eleşitirin. Evet başlık ironiydi. Demekki herşeye inanmamak lazım. 5 yaşında değilseniz okuduğunuzda anlamanız lazımdı. Twitterda da ironi başlıkları açıldı onlara da mı inandınız? Artık sağlık camiası hadsiz saygısız insanları şikayet etmekten bıktı anlıyor musunuz? Öyle hastalar gibi aman cimere yazayım bakalım ne olacak diye şikayet sistemi yok. Kolay mı sanıyorsunuz bir şikayetle günlerce uğraşmayı. Sağlık camiasıyla uğraşmayı bırakın. İyi insan kötü insan ayrımını yapın. Burda kimse size 5 yaşındaki çocuk gibi her meslek grubunda iyi kötü insan vardır diye açıklama yapmak zorunda değil. Karşı görüşlere engelliyorum tavırlarıyla cevap vermek ne kadar komik.
Yukarıdaki cümleyi ben söyledim her meslekte iyi kötü var ve 5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatmak zorunda değilim diye. Taktın, uzattıkça uzatıyorsun. Benim dediğimi bana satıyorsun. Bıktım artık takıntılısın, saçma sapan yazıp duruyorsun. Okuduğunu bile anlamıyorsun, dediklerimi çarpıtıp beni hedef haline getirmeye çalışıyorsun. Bıktım senden! Kene gibi yapıştın bırak yakamı artık.

Ayrıca buradaki doktor kötü değil, kaba ve saygısız davranmış kadına. İkisi farklı.

Yukarıdaki cümleyi ben söyledim her meslekte iyi kötü var ve 5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatmak zorunda değilim diye. Taktın, uzattıkça uzatıyorsun. Benim dediğimi bana satıyorsun. Bıktım artık takıntılısın, saçma sapan yazıp duruyorsun. Okuduğunu bile anlamıyorsun, dediklerimi çarpıtıp beni hedef haline getirmeye çalışıyorsun. Bıktım senden! Kene gibi yapıştın bırak yakamı artık.

Ayrıca buradaki doktor kötü değil, kaba ve saygısız davranmış kadına. İkisi farklı.
İşte hergün sizin gibi insanlarla uğraşıyoruz düşünün halimizi. Para için yapılabilecekler hakkındaki düşünceleriniz herşeyi açıklıyordu oysa ☺️ Umarım her yerd kendiniz gibi insanlarla karşılaşır ve uğraşırsınız.

İşte hergün sizin gibi insanlarla uğraşıyoruz düşünün halimizi. Para için yapılabilecekler hakkındaki düşünceleriniz herşeyi açıklıyordu oysa ☺️ Umarım her yerd kendiniz gibi insanlarla karşılaşır ve uğraşırsınız.
Ben sosyal medyada yazan fenomenler veya sözlükte yazılanlar o kadar umursamıyor şiddet görenleri çünkü zam sonrası yazmayı bıraktılar dedim. Para için o insanlar şiddet görüyor demedim ki. Bazıları mesleği bırakmış zaten bu olaylar sonrası. Siz farklısınız, orada o travmayı yaşayan insanlar farklı insanlar. Ama belki sık sık hastalarla tartışma yaşıyorsanız belki böyle gergin ve kavgacı olduğunuz içindir, bunu hiç düşündünüz mü:110: 2 saattir ben kendimi savunmaya çalışırken bana saldırıyorsunuz,konuyu kapatıyorum, uzattıkça uzatıyorsunuz.

Buradan diğer aklı başında sağlıkçılara yazıyorum, yukarıdaki üyenin çarpıtmalarini ciddiye almayın lütfen. Benim de yakınlarımda birçok sağlık personeli var ve ne kadar zorlayıcı bir meslek olduğunu görüyorum. Ama bazı insanlar da günlük hayatında işte yaşadığı sıkıntıları burada tanımadıkları insanları boks torbası gibi kullanarak aşmaya çalışıyor. Kimbilir gün içinde kime kızdı ama burada boks torbası ben oldum. Normal bir psikolojide olsaydı beğenmeyince eksiler geçerdi. Yok sen söylesin, yok böylesin diye normal bir insan bayram günü hakaret edip uzatmaz.

Hanımefendi size de cevabım siz bu üslupla daha çoooook kavga edersiniz, herkes sizin şımarıklığınızı alttan almaz. Uğraşır durursunuz Cimer'le.

Ben sosyal medyada yazan fenomenler veya sözlükte yazılanlar o kadar umursamıyor şiddet görenleri çünkü zam sonrası yazmayı bıraktılar dedim. Para için o insanlar şiddet görüyor demedim ki. Bazıları mesleği bırakmış zaten bu olaylar sonrası. Ama belki sık sık hastalarla tartışma yaşıyorsanız belki böyle gergin ve kavgacı olduğunuz içindir, bunu hiç düşündünüz mü:110: 2 saattir ben kendimi savunmaya çalışırken bana saldırıyorsunuz,konuyu kapatıyorum, uzattıkça uzatıyorsunuz.

Buradan diğer aklı başında sağlıkçılara yazıyorum, yukarıdaki üyenin çarpıtmalarini ciddiye almayın lütfen. Benim de yakınlarımda birçok sağlık personeli var ve ne kadar zorlayıcı bir meslek olduğunu görüyorum. Ama bazı insanlar da günlük hayatında işte yaşadığı sıkıntıları burada tanımadıkları insanları boks torbası gibi kullanarak aşmaya çalışıyor. Kimbilir gün içinde kime kızdı ama burada boks torbası ben oldum. Normal bir psikolojide olsaydı beğenmeyince eksiler geçerdi. Yok sen söylesin, yok böylesin diye normal bir insan bayram günü hakaret edip uzatmaz.

Hanımefendi size de cevabım siz bu üslupla daha çoooook kavga edersiniz, herkes sizin şımarıklığınızı alttan almaz. Uğraşır durursunuz Cimer'le.
Hanımefendi yazdığınız her mesajınızda laf sokan sizsiniz farkında değil misiniz? Hem bişeyler söylüyorsunuz hem de öyle demek istemedim diyorsunuz. Hastaların şiddetten sonraki klasik cümleleri gibi benimde doktor yakınım var moduna girmişsiniz. Herhangi bir cimer şikayetim olmadı. Ama beyaz kod çok verdim. Şımarıkta oldum teşekkür ederim. İçinizde kalan başka sıfatlar varsa lütfen sıralayın çünkü boks torbası benim burda 😄 Siz çok nazik bir üslupla cevap verdiğinizi düşünüyorsunuz sanırım. Düşünce yapınızla ideolojilerinizle mutluluklar diliyorum hayatınızda. Kene yapıştığında da müracaat edeceğiniz yer hastanedir bu arada. Aklınızda bulunsun.

Hanımefendi yazdığınız her mesajınızda laf sokan sizsiniz farkında değil misiniz? Hem bişeyler söylüyorsunuz hem de öyle demek istemedim diyorsunuz. Hastaların şiddetten sonraki klasik cümleleri gibi benimde doktor yakınım var moduna girmişsiniz. Herhangi bir cimer şikayetim olmadı. Ama beyaz kod çok verdim. Şımarıkta oldum teşekkür ederim. İçinizde kalan başka sıfatlar varsa lütfen sıralayın çünkü boks torbası benim burda 😄 Siz çok nazik bir üslupla cevap verdiğinizi düşünüyorsunuz sanırım. Düşünce yapınızla ideolojilerinizle mutluluklar diliyorum hayatınızda. Kene yapıştığında da müracaat edeceğiniz yer hastanedir bu arada. Aklınızda bulunsun.
Çok beyaz kod verdiğiniz buradan belli zaten 😀 ben de karşımda sağlıklı bir insan var sanıp yazıyorum boş boş. Duvara anlatsam daha çok şey anlardı. Kendiniz de itiraf ettiniz, belli ki işyerinde çok problem yaşıyorsunuz, bu kadar hastalar ile problem yaşıyorsanız tek suçlu hastalar olamaz. Boşuna kaç saattir takıntılı bir insanla uğraşıyorum attığı iftirayı düzeltmek icin, kendime kızdım şu an.

Çok beyaz kod verdiğiniz buradan belli zaten 😀 ben de karşımda sağlıklı bir insan var sanıp yazıyorum boş boş. Duvara anlatsam daha çok şey anlardı. Kendiniz de itiraf ettiniz, belli ki işyerinde çok problem yaşıyorsunuz, bu kadar hastalar ile problem yaşıyorsanız tek suçlu hastalar olamaz. Boşuna kaç saattir takıntılı bir insanla uğraşıyorum attığı iftirayı düzeltmek icin, kendime kızdım şu an.
Çok haklısınız hanımefendi başarılar diliyorum hayatınızda. Beyaz kod verilen hastalar cimere şikayet edemiyor çünkü. Ne kadar doğru bir tespit vallahi bravo. O kadar akıllısınız ki kimse sizinle baş edemez. Maşallah. Şuan çok mutlu oldum. Sizde hep mutlu olursunuz umarım. Sistemden haberi bile olmayan birine laf anlatmak benim suçum. Ama yok siz çok akıllsınız. Hep böyle kalın ☺️

Ben sosyal medyada yazan fenomenler veya sözlükte yazılanlar o kadar umursamıyor şiddet görenleri çünkü zam sonrası yazmayı bıraktılar dedim. Para için o insanlar şiddet görüyor demedim ki. Bazıları mesleği bırakmış zaten bu olaylar sonrası. Siz farklısınız, orada o travmayı yaşayan insanlar farklı insanlar. Ama belki sık sık hastalarla tartışma yaşıyorsanız belki böyle gergin ve kavgacı olduğunuz içindir, bunu hiç düşündünüz mü:110: 2 saattir ben kendimi savunmaya çalışırken bana saldırıyorsunuz,konuyu kapatıyorum, uzattıkça uzatıyorsunuz.

Size cvp yazan Dr üyenin mesajlarına baktım hep yumuşak uslupla bebekleri hasta olanlar yada sorun yaşayanlara cvp yazmış bilgilendirmiş. Hiç de belirttiğiniz bir kişilik değil yazmadan edemedim.

Zaten hepsine çamur atan yok insanlar karşılaştığı durumdan bahsetmiş burda tabiki hastalarinda iyisi kötüsü hekiminde iyisi ve kötüsü mevcut ama bizim orda hakettimiz muamele o deildi kendisi beni konturole cağırıpta ikinci gitmeme bunu yapmaya hakkı yoktu ben ona ilk gittiğimde durumu anlatmıştım madem o gün sorsaydı kocanmı vurdu başkasımı vurdu diye ikinci gitmemde olacak işmi bu
Mağdur olan hasta bile genelleme yapmamış o Dr hakkında şikayette bulunmuş bunu da dikkate alın lütfen

Ben şimdiye kadar "savciliga git sikayetci ol" deyip ifade almayan polise saldirildigini görmedim, camide fuhus yapan imama saldirildigini da, milletin hakkini savunamayan milletvekilinin dovuldugunu de gormedim, ortada hic gorunmeyen ya da toplu halde takilan bekcilere saldirildigini da...
Isini yapmayan kamu calisanlarini dövüyorsanız sadece doktorlara değil digerlerinede yapin lütfen. Sadece gücünüzün yettigine ve size karsilik vermeyeceklerini bildiklerinize degil. Yani biseyi savunuyorsaniz ya tam olarak yapın ya hic yapmayin.

Sizene yahu zamdan ? Size ne doktorun maaşından ? Mesajlarınızı okudukça şok oluyorum. Allah sizinle karşılaşan doktorlara sabır versin.sağlıkçı diye bir meslek yok zaten. Sağlık meslek mensupları var ve hepsinin yaptığı iş başka hepsi aynı zorlukta değil. Hekim dediğiniz kişi tanı ve tedavinin sorumluluğunu alan kişi. Yazdıklarınıza cevap verilecek gibi değil.

Kulak zarının parmakla delindiğini ilk kez duyuyorum. Ya bir şey sokmuş olmanız lazım ya da doktorun dediği gibi şiddet görmeniz lazım. Doktorun yanına eşinizle değil tek girmeniz gerekiyordu. Doktor muayenesi esnasında refakatçi çok saçma. Eşiniz sizi baskılıyor gibi durmuş. Ayrıca eşiniz şiddet uygulamamış olsa bile sonrasında olan tavrı şiddet yanlısı biri olduğunu gösteriyor. Doktorun şüphelenip bu kadar üstelemesi haklı yani.

Ben haklı veya haksız görmedim. Gereksiz yere uzamış bir konu

Merhabalar daha öncede konu açmıştım kulak zarım delindi yaşayan varsa aynı durumu benle paylaşsın içimi ferahlatsın diye . Yazanlar oldu onlardan allah razı olsun . Neyse ben kbb tekrar gittim dün kontrolüm vardı eşimde geldi aynı anda odasına girdik doktorun he bu arada devlet hastanesiydi burası ilçe olduğu için bi tane doktor var neyse otur dedi bana koltuğa oturdum derdimi anlatıyorum bi hafta önce gelmiştim hocam bu gün konturole gelin demistiniz geldim fakat ben basınç ve tıkanıklıktan duramıyorum sesleri farklı algılıyorum bazı sesler beynimi zonklatıyor bu nedir diye sorarken kulağıma elinde taşıdığı aletle bakarken benim kulak içlerime seslerden dolayı tıkaç felan tıkadığım için baya hassaslaşmış acıdı 😓bana dedigi sakin ol hanım daha kulak zarına bile dokunmadım ayrıca senin tarif ettiğin durumlar kulak zarı yırtığında yaşanabilecek sorunlar deil sen şiddet madurumusun eşinmi tokat attıda patlattı dedi eşimde tabi yanımada birden afallandı eşim ne oluyor ne tokatı ben öyle bisey yapmadım dedi ama doktor bildiğini okuyor belkide başka birisi vurdu diyor eğer öyleyse savcılıga gider bu konu dedi bende kimse vurmadı parmağımla kaşırken delindi dediğim halde o şekilde delinmez diye beni bastırmaya çalıştı tabi eşim sinirlendi doktorda esimin sinirlenmesinden dolayı oda tavır aldı eşime ben eşimi dışarı gönderdim doktorla başladım konuşmaya olanı biteni anlattım hala gevzek bir tavırla bana he he kesin öyle olmuştur dedi bakın hocam aynı dedigim gibi oldu artısı eksisi yok durum bu esimde sizi kıracak bişey dediyse onun adına ben özür dilerim dememe rağmen ben senin rahatsızlığını anlamamış olabilir ileri hastanelere git fakülteye felan bidahada asla bana gelme hele dısardaki kesinlikle gelmesin dedi soğolun hocam diyerekten derdime çare bulamayaraktan gözlerim yaşlarla dolu halde odasından başım yerde çıktım rabbim hekimin bile vijdanlı insaflısına denk getirsin doktorlar böyle yaptıkça iyileşebilme umudumda kayboluyor 😓😓ben bu doktordan yararlanamayacaksam o zaman ne diye devlet hastanesi var ne diye orda o doktor var devlet doktorunun bir daha asla bana gelme demesine hakkı varmı bir vatandaşa kendimi çok caresiz hissediyorum 😭😭

Lütfen şikayet edin. Orayı babasının çiftliği sanmış. Doktor olmuş ama insan olamamış terbiyesiz. Bana dıcek öyle valla aklını alırdım

şimdi kocanız orda o hekimi dövseydi haberlerde dayakçı hasta yakını doktoru dövdü denir,doktorda mağdur gibi konuşma yapardı.kim ne derse desin bazı insanlar dayağı hak ediyor
Bu düşüncenizden dolayı siz de bence dayağı hak ediyorsunuz ama tutup sizi dövmeye kalkmıyorum. Mağaranıza geri dönün lütfen

Back
X