Devletten aldığı paradan size ne? Doktorlar milyon dolar mı kazanıyor sanıyorsunuz? Sağlık sisteminin kötü olması da mı doktor veya hemşire yüzünden sizce? Video veya ses kaydı almak suçtur. Aklınızda bulunsun. Herhangi bir meslekte çalışıyor musunuz bilmiyorum. Sıkıntı meslekte değil karşınızda ki insanda. Burda kışkırtıcı mesajlar yazmanız hiçbir meslek adına hoş değil. Önce iyi insan olunmalı. Size kötü davranan hiç kimseyi hiç bir davranışı simdirmek zorunda değilsiniz. Ama mesleklere karşı yapılan düşmanlığa ortak olmamalısınız. Gerekli yerlere şikayet etmişsiniz. Burdan beklediğiniz destek nedir bunu anlatır mısınız?Zaten basit bi rahatsızlık icin asla gitmem olurki acil çocuklarıma bana eşime bi durum olsa kilometrelerce yolmu gitmem gerekiyor o orda devletten parayı alıp rahatça yiyebiliyorsa iyide bi doktor olsa kötüde bi doktor olsa bana bir daha bana gelme demeye hakkı yok bi kere bunu algılayın ortada şiddet unsuru dahi yoktu kendisi başıma gelmeyen biseyi gelmiş gibi gösterdi keşke aklıma gelmedi vdeo cekip suç duyurusunda bulunsaydım iftiradan dolayı en azından hak yerini bulurdu