mirac38 bebişim yola çıktı:) Kayıtlı Üye 18 Ocak 2012 68 0 36 Kahramanmaraş 23 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mirac38 #1 2ay öncesıne kadar kist tedavisi gördüm doğum kontrol hapı kullandım 4 ay.kist küçüldü.bebek istiyoruz 7-8gün adetim gecikti.mide bulantım var kasıklarım fena agrıyo gögüslerim cok hassaslaştı damarlar belırginleşti. idrar testi yaptım pozitif cıktı bugün kan tahlılı verdım acaba negatif cıkar mı?
2ay öncesıne kadar kist tedavisi gördüm doğum kontrol hapı kullandım 4 ay.kist küçüldü.bebek istiyoruz 7-8gün adetim gecikti.mide bulantım var kasıklarım fena agrıyo gögüslerim cok hassaslaştı damarlar belırginleşti. idrar testi yaptım pozitif cıktı bugün kan tahlılı verdım acaba negatif cıkar mı?
B Bahceci Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2010 7.568 33 0 İstanbul 23 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mirac38 #2 mirac38 .!.: 2ay öncesıne kadar kist tedavisi gördüm doğum kontrol hapı kullandım 4 ay.kist küçüldü.bebek istiyoruz 7-8gün adetim gecikti.mide bulantım var kasıklarım fena agrıyo gögüslerim cok hassaslaştı damarlar belırginleşti. idrar testi yaptım pozitif cıktı bugün kan tahlılı verdım acaba negatif cıkar mı? Genişletmek için tıkla... Gebe olduğunuz için pozitif çıkar:) Gözünüz aydın, sağlıklı bir gebelik dilerim...
mirac38 .!.: 2ay öncesıne kadar kist tedavisi gördüm doğum kontrol hapı kullandım 4 ay.kist küçüldü.bebek istiyoruz 7-8gün adetim gecikti.mide bulantım var kasıklarım fena agrıyo gögüslerim cok hassaslaştı damarlar belırginleşti. idrar testi yaptım pozitif cıktı bugün kan tahlılı verdım acaba negatif cıkar mı? Genişletmek için tıkla... Gebe olduğunuz için pozitif çıkar:) Gözünüz aydın, sağlıklı bir gebelik dilerim...
mirac38 bebişim yola çıktı:) Kayıtlı Üye 18 Ocak 2012 68 0 36 Kahramanmaraş 23 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mirac38 #3 :)bunu duymaya cok ihtiyacım vardı teşekkürler...